Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosgedin papommmmmm

ayy kücük papomuzu gördünmüü masalalalallalallalalalahhhhhrabbim tamamina erdirsinnnnnnnn

öyle canım haklısın rabbım bızlere selamet ve şifa versin bundan sonra
canbonum vallahide öyle şimdiye kadar okadar cok yazı okudum kimse pkolu olupta bukadar ay beklememiş ya iğne ya klomen yada ne bılım bir sürü haplar hepsi yumrtlama için.1 seneyi geçtim hala yasmindeyim bizde şans yok canbonum.vazgecctım artık rabbım bılır rabbım bılzre güç kuvvet versın nedıyeyım2 senedir bekliyorum kör olasıca yumurtanın kistlerden arınmasını.daha kistim olduğu zaman soyluyolar iğne yapılcak diye yumurtayı bekliyoruz.madem kist gecmedende klomen ve iğne veriliyodu ben nıye içtim onca hapları ee şimdide var işte hemde yumurtamda vardı yapsalardı ozaman iğnemibeynim durdu artık.bide kalkmış bana demezmi istersen ilişki yapabilirsin.sana sorcak halim yoktu yumurtammı kalmıs daha çalışma yaapyım ben eşimlede konuşçam artık istemiyorum kist tedavisi görmek yıpratıyo beni daha çok stres oluyorum çünkürabbim kimseyi çaresiz bırakma güzel allahım bizlere yardım et

çok sevindim papomrabbım kucagına almayı nasıp etsın kızçemsımdı verırsın ama sonra hızlıcana gerı alcan kıloları

bende hep okuyom senin durumundakilere yumurta olusunca igne yapiyolar ne güzel catliyo bi bakmisin hamile kalmislarrr.....gerizekalilar bi kizin durumu belli catlamiyo kist oluyo daha ne bekliyosunuzzzz..yok hayalotum ben anladimmm nasipte olacakkkk yoksa olmuyo iste olmuyooo..kan pihtilasma yerine yaziyom kizlar sana hersey yapilmisss hic bisey atlanilmamis diyolar ama yinede olmuyo isteeee....rabbimden sifa bekliycem .....baskada caremiz yokkkk....ancak yipraniyozzzz..calismis neye calisssin bu kizzzz kisler icinmi calisacak yeni kücük kist erimi olacak bebek yerine onlarami annelik yapacakkkk akilsizlar isteeeeedaha neler yazarimda yazmim iyisimi

Son düzenleme:
Hoşbulduk canımm.ama şuan hiç iyi değilim midem çok fena ben bi rahatlayıp geliyim

tamam kuzum bu arada bulantılar için parmakla destek vermek cok yanlıs o sırada buyuk hasarlar verılebılıyormus allah korusun olume kadar goturuyomus.sakın bu şekil yapmayın.
son ana kadar bekleyın oyle çıkartın

içimdekilerin hepsini diyiverdin saol canbonum
yaw napalım beklıyecez bızde başka çaremiz yok rabbımıze sıgıncaz
olcek inşallah bizimde
canbonum ben bi yemek yapım o arada da bişeyler atıştırıyım çok açım çünkü
akşam görüşürüz bitanem belki geç gelebilirim canım sıkkın ya eşim kesin dışarı çıkartır beni haber verım
bu arada bu ilhannaza bişeymi olduki ya aklımda kaldı :44::44:inşallah bişeyi yoktur
öpüyorum hepinizi kızçelerim gorusuruk yıne
canbonum üzme sende kendini beklıycez bıtanem oldumu kuzum :13::13::13:
başş başşşş

ben geldim kizlarr gec geldim uyuya kalmisim

bana gecmisi okutmak zahmetini girmeyin valla hic okuyamam ne dedi dr hayalotum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…