Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilk adet tarihi ile hesaplanıo die biliodm ama

kln em sen simdi en son nezaman regl gördün..ondan hesaplayacaklarrrrrrrpapomm doru söylüyooo..kiz ilk reglin hangisi 14 yasindakinden mi hesaplanacakkkk benimki ilk ozaman basladidaaa

Son düzenleme:

yerim seni sen yorulma tüm herseyi yazarim bennnnyaw temem yeterki kafani dagittt gezin iyiceeeeilhannaza nolmus yaw bi bu durumu anlayamadimm..:44::44:

kln emmmm benim hosgelsinnnnn-bende iyiymde su nutella reklami yokmu krizlerdeyimmsen nasilsinnn iyisin demiii agrin ne durumdaaa

hoşbuldk canımmm

belim çok agrıo canım bende bitiom o re-klama yaaaa da bu gün face paylaştımm

kln em sen simdi en son nezaman regl gördün..ondan hesaplayacaklarrrrrrrpapomm doru söylüyooo..kiz ilk reglin hangisi 14 yasindakinden hesaplanacakkkk benimki ilk ozaman basladidaaa

bende lise 2 de olmştm
anacığm doktora götürcekti

8 ocakta olmştm14üne bitti 14 ümü alcaklar yani

bende en son 8 ocata oldum ya neler oluyo ben anlamiyorum

kln em 8 ocaktan itibaren hesap yapacaklardirr sende öyle hesap yapp

yasakhayalimm ben anlamadim ki o en son bi yere gidicekti soylemisti ama nereye gitti unuttum:26:

alalal ben onu bile duymamistimmmmm..:26:bide hayalotumun kisti olusuyomusss yine doktor catlatma igneside vermemis kizi oyaliyorlar üzgündüübide bu nutella reklami bizi krize soktu kk yavasss

Hayalotum canimm ya sen basks bi doktora gitsen kuzumm.guzel gelisebilen yumosun varken catlatma ignesiyle gelir bebis tabiki.senin doktor anlamiyo bu isten bence de.boyle habire yasmin dayamakla olmazki.pkolu bi suru hamile var.neden seni oyaliyor ki boyle.off cnm sabir az daha sabir ama doktor olayini bi arastir cnm

yasakhayalimm ben anlamadim ki o en son bi yere gidicekti soylemisti ama nereye gitti unuttum:26:

bide aynuuurrrrr diye bi arkasimiz vardi bilmiyorum taniyomusunnn onun günü bi gün gecmis test yapmaya ikna edemedik biraz beklim dedi..bide esilam onla konustuk birazz sogan kürü yapacak onu sorduu..haberler böyle aklima geldikce yazarim sana

alalal ben onu bile duymamistimmmmm..:26:bide hayalotumun kisti olusuyomusss yine doktor catlatma igneside vermemis kizi oyaliyorlar üzgündüübide bu nutella reklami bizi krize soktu kk yavasss

ayy benide delirtti yasakhayalim ya hayalotuma niye oyle yapiyolar valla sinir oldumm :26:

yasakhayalim benim gobegim cikti ya :26:

scorpionsum bu sefer baska doktora gitmisti..buda aynisi cikti kizi oyaliyolar bende anlaamdim.yumurtasi yine kiste dönüsüyomus bide utanmadan yine calis demis neye calisacak kücük kistlere annelik yapmak icinmi calisacak..

Son düzenleme:
ayy benide delirtti yasakhayalim ya hayalotuma niye oyle yapiyolar valla sinir oldumm :26:

yasakhayalim benim gobegim cikti ya :26:

loorim habbitem bendede hemen cikardi..ama obebek degillgaz derler ama benim öyle sorunumda olmazdi...doktor olur gaz sisiligidir demisti bana.....merak etme sen bazilarinda hemen öyle göbek cikarrr

Son düzenleme:
loorim habbitem bendede hemen cikardi..ama obebek degillz derler ama benim öyle sorunumda olmazdi...doktor olur gaz sisiligidir demisti bana.....merak etme sen bazilarinda hemen öyle göbek cikarrr

habibtem bizde irsi hemen cikiyo gobek yandim simdiden 3 aylik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…