- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.681
hayatım okuldan ıkız vad bızım bırı kız bırı erkek aynı oluy bazen gecn doktara gıttım doktorum dedı bırı arada kalmı bizi röntgenlıyor adamcagız utrasn kumadasını karnda gzdırıyorda gezdırıyor hepsını goremıyormus bırı kalcamda kaluyır
..
inan güldüm,ben sevineyim eşim yarın sevinsin... çok hoş yaa ... Allah ne muradın varsa versin. Yarın yazacağım Allaha emanet olun,İyi geceler
olsun aysimamammmm ben anliyorummmm..
yıne efkarlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .
ayy yerim ben onlarii..doktor amcalarinida yoruyolar ama eninde sonunda gösterecekler
şahane o zaman hayalm
ayy yerim ben onlarii..doktor amcalarinida yoruyolar ama eninde sonunda gösterecekler
bi bekle ayse canimm:26::26::26::26:insallah gelmez kirmizilarrrr
hoşgeldın umudum kutuyu temizledim şimdi atabılırsınbuaralar cok tembelim de
sorma hayatım haftalardır pipi yolu gözluyor babası
gösterirler bence az kalmisssskizlar gec gösteriri diyolar ama dorumu bilmiyorumm.erkeklerrrrr aciyomus yan gelip yatiyolarmisss.yigidin mali meydanda olur hesabi
hg umutçum nasılsın?
gösterirler bence az kalmisssskizlar gec gösteriri diyolar ama dorumu bilmiyorumm.erkeklerrrrr aciyomus yan gelip yatiyolarmisss.yigidin mali meydanda olur hesabi
saolasın aysima, iyiyiz sükür, sen nasılsın
kln em sen simdi en son nezaman regl gördün..ondan hesaplayacaklarrrrrrrpapomm doru söylüyooo..kiz ilk reglin hangisi 14 yasindakinden mi hesaplanacakkkk benimki ilk ozaman basladidaaa
Kızz cadıı sen olmasan bizi kim güldürecek hee
evt hayatım cuma gunu gıdıcegz bakalım acmıslar mı bacaklrınıyıgıtlerım
Kızz cadıı sen olmasan bizi kim güldürecek hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?