Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy yerim ben onlarii..doktor amcalarinida yoruyolarama eninde sonunda gösterecekler

..
inan güldüm,ben sevineyim eşim yarın sevinsin... çok hoş yaa ... Allah ne muradın varsa versin. Yarın yazacağım Allaha emanet olun,İyi geceler

saol kuzum benimmsende allaha emanet olllliyi gecelerrrrrrrrr

yıne efkarlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .

edammmmmmm öyle efkarlanmakkk yokk yumurtaciklarin iyi büyüymezz morallll yüksek tutulmaliiiiii..sükür sagligin yerinde o en güzel seyyyy

selamlar, iyi geceler hatunlar nasılsınız bakim

sorma hayatım haftalardır pipi yolu gözluyor babası

gösterirler bence az kalmisssskizlar gec gösteriri diyolar ama dorumu bilmiyorumm.erkeklerrrrr aciyomus yan gelip yatiyolarmisss.yigidin mali meydanda olur hesabi

bu arada cankusum benim... dr konusunda inan ne diyeceğimi bilmiyorum... sabır ya sabır bitanem .. ama scorpimin dediği gibi, okurken benimde aklıma geldi.. daha farklı bi dr a gitmen mümkünse, :26: insaAllah Rabbim tez zamanda senin için hayırlı gelicek yere yönlendirir... amiinnn
dualarım seninle kusumm..

Kızz cadıı sen olmasan bizi kim güldürecek hee

papommmm ilk regl deyince ergenlige ilk girdimizdenmi hesaplamami yapacagiz demistimmmmm....

bebekler olurr en az 12 yasindaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…