- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.721
Merhabalar,haber vericem demistim sozumu tutayim :))bende hamileeyiiimmmmm:))))))))allahim isteyen herkese nasip etsin insallaahhhh.
bikaç gün önce bende burda bi gebelik testiyle soru sormuştum size.ve bende dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
nasida yazmis hayalotummmm daha okumadimda bi bunlari yazim dedimmm
şutlayamadım kuzum gece 1de gittilertemeemmmmm hayalotummmmmmcabuk şutlamaya bakkkkkkk
bunu yapan bayan bıtanem ama bekarmış annem dıyoki evde kalmış.cok veli aldı geçen dönem anneme okadar dedım ama beklim beklim derken karne zamanı geldi işte.şimdide çocuk istemiyo sanırım bu dönemde bekliycekler :26:şimdi annem 15 tatilde en başa dönmüş.diyimki sana onlar sınıfta 9.kitaptayken annemler evde 5.kitapta.ama çocuk ta zemin yok 1 haftada 3 harf öğrenip zıplarlarsa olcağı bu.annemde okulunu değiştircek bu sene.unutsun diyo o okulu arkadaşlarınıyok artık naaapmış ya o!! canım valla insan karakterini de yansıtıyo malesef mesleğine.. adamı tanımıyorum ama anlattıklarından yola çıkarak çözdüm öğretmenliğini.. bi kere müfredatta bu anlattıklarının hiç biri yok kuzum.. çarpma ve bölme 2. sınıf konusu.. toplama çıkarma da bu dönemin konusu zaten... valla böyleleri ile aynı mesleği yapıyor olmak bazen çok zoruma gidiyo... kuzum bence hiç daha fala uğraşmadan alın kardeşini o sınıftan.. ne olursa olsun sınıf değiikliğini desteklemem hele hele 1. sınıfta asla önermem ama bir çocuk öğretmeninden soğumuşsa okuldan soğumaya başladıysa o sınıfta kalmasının da hiç bir faydası olmaz.. aksine eğitim hayatını olumsuz etkiler.. başka sınıfa geçince ilk başlarda yaklaşık 1 ay uyum sağlamada zorlanır hatta şuan yaptığı gibi gitmek istemeyebilir.. ama sonrası iyi olur kuzum
öyle yapcam loorım bi 1ay mı geçer 3 5 aymı bilmiyorum ama biraz bu arada doktor araştırım bakalım nasıl olcekhabibte yasakhayalim esim bugun isten aradi banada oyle demistim simdi soruyorum ac gel demedi diyo bu adam tam dayaklik
habibtem kafami kaldi aynurum bu ay olmaz insallah adet ama olursa onu yapsin fenami dedim ben bas bas bagiriyorum valla
aynurum ben 3.gunumde yaptim ve koyu cizgileri gordum o yuzden bekle diyorum insallah sende gorursun hayatim
iyi geceler medcezirim kolay gelsin yarin icin
hayalotum seni alinti yapmayi unuttum ben oyle drlara ne diyim ya deli edicekler beni buradabekle bencede hayalotum bu doktorlar adami deli ederler derdimiz var anlasana
canım son durum ne:44:bilgi verirsen sevınırım:26::26::26::26:bılmıyorum en soın dr a gdıcektı bı arıyayım bakem
hayırlısı olsun bıtanemHanımlar iyi akşamlar bu akşam döktürdüm eşimin terfisini kutlucagız hadi gelin sarmalar borekler anam pılav yandı gıttım
canım hamılesın tebrık ederım rabbım kucagına almayı nasıp etsın.dıger yazdıklarınıda okudum rabbım yardımcın olsun ınsallahİstanbul/Tuzla da oturuyorum. Eşim gece mesaisinde gelip götüremiyor beni mecbur sabahı bekliycem. Gisbir diye bir hastane var orayı aradım 45 dk da veririz sonucu dediler. Sabah olmak bilmiyor.
bende cok utangactım canbonumsen utangacmiydin aysimamyaw ben cocukken bide 15 yasima kadar cok utangactimmm..
sükür onu yendimmmm utanmiyom artikkkkkkkeskiden utandigimda zar zor iki kelime ancak ederdim simdi ise hic susmuyomm
bu kızçe niye efkarlandıyıne efkarlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .
bende gunaydın umudum dıyeyım bareselamlar, iyi geceler hatunlar nasılsınız bakim
gittilermiama simdi de ne yazdığımı unuttum ki..ki ki ki pc kapanınca gittileeeeer..
mümkün canım mümkünde bundan sonra diyorum biraz dinlenim en azından bu ayı çıkartım.soğanında yararını gormustum aslında onu ıcıyım .o sırada doktor bakım hemde beynım dınlenmıs olur bırazbu arada cankusum benim...dr konusunda inan ne diyeceğimi bilmiyorum... sabır ya sabır bitanem .. ama scorpimin dediği gibi, okurken benimde aklıma geldi.. daha farklı bi dr a gitmen mümkünse, :26: insaAllah Rabbim tez zamanda senin için hayırlı gelicek yere yönlendirir... amiinnn
dualarım seninle kusumm..
benim tarihe karışan 10uzlarımın simgesikelimelerin kifayetsiz kaldıgı an
hoşgeldın canım.tebrık ederım rabbım kucagına almayı nasıp etsınMerhabalar,haber vericem demistim sozumu tutayim :))bende hamileeyiiimmmmm:))))))))allahim isteyen herkese nasip etsin insallaahhhh.
bikaç gün önce bende burda bi gebelik testiyle soru sormuştum size.ve bende dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?