Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Merhabalar,haber vericem demistim sozumu tutayim :))bende hamileeyiiimmmmm:))))))))allahim isteyen herkese nasip etsin insallaahhhh.

bikaç gün önce bende burda bi gebelik testiyle soru sormuştum size.ve bende dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim çok şükür.

Merhabalar,haber vericem demistim sozumu tutayim :))bende hamileeyiiimmmmm:))))))))allahim isteyen herkese nasip etsin insallaahhhh.

bikaç gün önce bende burda bi gebelik testiyle soru sormuştum size.ve bende dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim çok şükür.

tebrık ederımm 9 aylık uzun bır yolculugaa adımm attınızz..

bunu yapan bayan bıtanem ama bekarmış annem dıyoki evde kalmış.cok veli aldı geçen dönem anneme okadar dedım ama beklim beklim derken karne zamanı geldi işte.şimdide çocuk istemiyo sanırım bu dönemde bekliycekler :26:şimdi annem 15 tatilde en başa dönmüş.diyimki sana onlar sınıfta 9.kitaptayken annemler evde 5.kitapta.ama çocuk ta zemin yok 1 haftada 3 harf öğrenip zıplarlarsa olcağı bu.annemde okulunu değiştircek bu sene.unutsun diyo o okulu arkadaşlarını bakalım inşallah toparlarız cocugu.saol kuzum senınde basını agrıttım ama dedım bı fıkır alıyım öğretmensın sonucta cocukları daha ıyı anlarsın bızdenölem iştem

öyle yapcam loorım bi 1ay mı geçer 3 5 aymı bilmiyorum ama biraz bu arada doktor araştırım bakalım nasıl olcek

İstanbul/Tuzla da oturuyorum. Eşim gece mesaisinde gelip götüremiyor beni mecbur sabahı bekliycem. Gisbir diye bir hastane var orayı aradım 45 dk da veririz sonucu dediler. Sabah olmak bilmiyor.
canım hamılesın tebrık ederım rabbım kucagına almayı nasıp etsın.dıger yazdıklarınıda okudum rabbım yardımcın olsun ınsallah

sen utangacmiydin aysimam yaw ben cocukken bide 15 yasima kadar cok utangactimmm..

sükür onu yendimmmm utanmiyom artikkkkkkkeskiden utandigimda zar zor iki kelime ancak ederdim simdi ise hic susmuyomm
bende cok utangactım canbonumama şimdi gayet iyiyim biraz sulu gözlülüğümün dışında

mümkün canım mümkünde bundan sonra diyorum biraz dinlenim en azından bu ayı çıkartım.soğanında yararını gormustum aslında onu ıcıyım .o sırada doktor bakım hemde beynım dınlenmıs olur bırazinşallah gonzalezım sen bu hafta gıtcen dıme tekrar 16sımı demıstın :44::44::44:

çok şükür alıntılar bitti
şimdik gelelim fasülyenin faydalarına
nerde bu sabah kuşları
hayalim tamam işte anladım gelemıyo
scorpıonsum topık açmak sendeydı nereleregıdıyon kuzum:26:
gurbetkızçem sen işemi başladın gelemiyon artık sabhları:44::44:
hancekim sen nıye gorunmuyon ben anlamadım en son eşin hastaydı acaba işe gitmiyoda geçmi kalkıyonuz kızçem :44:ama gecede görmüyorum inşalhh bişeyin yoktur:26:
ilhannazım kara kayıppmı oldun sende :44:yaw bi çıkın alaala ben merak edıyorumsenınde ınsallah bişeyin yoktur:26:
tgb83 ve yelizim bunlar karakayıp olmak için hak kazandılarkuzukulaklarım siz nerelere kaçtınız beya alaalagelin konusalım özlüyom yaw
beklenen bebekim yazı yazdın gittin inşallah bişeyin yoktur kuzum senıde cok merak edıyorum:26:
bebekim arasıra gelıyodu hamiş gecen gormustum
habıbtem le konusamıyorum artık uzun uzun habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmm duy sesımı
bi beraycık vardı sankim ama oda grdi biyerlere
katrem vardı ya :44:katrem nerde o niye gelmiyo artıkın onuda cok merak edıyorum en son gıtcektı doktora noldu acep eşi gelmişmiydi acaba:26:
şimdik aklıma gelenler bunlar geldikçe yine yazıcam ama çıkın ortaya artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…