- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.761
canım benim bulantım bebegin hareketlerini hissedince geçiyo inş çok sürmezslm canı öncelikle geçer inşallahhhh sendeki
bende hafif midemde var ama benimkarnım belim agrıo sende olmuşmuydu canım bide doktora ilk ne zaman gittinn keseyi gördün yazarmısın tatlım
loorim geldim ne olsn paso yatıorm sen ne yapıosn nasılsın
evet canım başladı malesef dün itibariylekln neredesin sen nasilsin napiyosun?
selenim basladi demek mide bulantilarin uff benim baslamasin ya cok fena olurum ben dr ilac al bencede.. benimde kulagim agriyo ya
canım benim bulantım bebegin hareketlerini hissedince geçiyo inş çok sürmez
canım benim bel agrım önce olmuştu demeki yerleşme esnasında oldu kasık agrım felan ama şimdi pek olmuyo canım ara ara oluyo iş yaparsam oluyo
daha gitmedim tatlım dr haftaya gitcem inş salı günü ozaman yazarım tabi sen gitmezsen benden önce
merhaba kızlar bişey sorcam.ben dr gitcemde yumurtlama takibi için acaba adetliykenmi gidiliyo.bi bilgisi olan varmı?
ben bilmiyorum canımm:26:merhaba kızlar bişey sorcam.ben dr gitcemde yumurtlama takibi için acaba adetliykenmi gidiliyo.bi bilgisi olan varmı?
göbüşünü yerim gızz pek güzel çıkmışş annesibende surekli yatis pozisyonundayimm
klnumm benim karnim cikti ya fotoyu ekledim buraya ic karnim dar oldugu icin hemen cikiveriyo sen ne zaman dr gidicen?
evet canım başladı malesef dün itibariylebenimde iyi oldugum sayılmazz inş senin başlamaz canımm beni dün görmeliydinn yirmilik dişim var en sonlarda o agrıyomuu başımm öldürüyomuu kafayı yicektim midem zaten bi taraftan gerçekten Annelikk çok kutsall bişi
evet canım başladı malesef dün itibariylebenimde iyi oldugum sayılmazz inş senin başlamaz canımm beni dün görmeliydinn yirmilik dişim var en sonlarda o agrıyomuu başımm öldürüyomuu kafayı yicektim midem zaten bi taraftan gerçekten Annelikk çok kutsall bişi
hımm ilk defa gidceksin anladım canım.bide normalmi doğurdun diğer çoçuklarını canım merak ettim
evet canım diger çocuklarımı normal dogurdumm normal dogum mükkemmel bişi o anı yaşamanızı tavsiye ederim
hımm ilk defa gidceksin anladım canım.bide normalmi doğurdun diğer çoçuklarını canım merak ettim
evet canım diger çocuklarımı normal dogurdumm normal dogum mükkemmel bişi o anı yaşamanızı tavsiye ederim
çok zor amaaaaaaaaa:26::26::26::26::26:
evet canım sorma ameliyatla alınması gerke içine gömülmüşş 9 ay bekliycemaha benimde yirmilik agrıoooooooo offf çok kötü demi
evet canım içemiyoruz insan çıkmazda oluyo o annoff cok fena ya ilac flnda icemiyoruz Allah yardimmcimiz olsun katlanicaz.
çok zor amaaaaaaaaa:26::26::26::26::26:
yurt disinda zaten hep normal bi sorun olmadikca bende normal istiyorum deli cesareti var bende
hhoşgeldin canım adetin 3.günü gideceksinn
evet canım sorma ameliyatla alınması gerke içine gömülmüşş 9 ay bekliycem
evet canım içemiyoruz insan çıkmazda oluyo o ann
AMİNN bitanemm
evet canım ama sonundaki mutlulugun tarifi yokkçok zor amaaaaaaaaa:26::26::26::26::26:
tşkler cnm.bişey daha sormak istiyom cnm.sen soğan kürü yapmıştın sanırım.bende yapmak istiyorum ama şimdi yumurtlama takibi yapılcak ya bi sıkıntısı olmaz dimi.
tşkler cnm.bişey daha sormak istiyom cnm.sen soğan kürü yapmıştın sanırım.bende yapmak istiyorum ama şimdi yumurtlama takibi yapılcak ya bi sıkıntısı olmaz dimi.
evet canım ama sonundaki mutlulugun tarifi yokkben pişman deilim inş buda normal olur benim fikr,m hep normal dogumdan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?