- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.801
Yasakhayalim naber topik topik dolaşiyon valla
sev beni yasakhayalimmm miirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bende can sıkıntısı boş boş bekliyorum. Pazartesi kan testi verdim sonucu alamiyorum çatlayacağim.mersahimm hosgeldinn kuzumm benimmdoru valla dolasiyommmmm yaw burayada gellll burasida cok hareketli bi topikk
ama mirrrrrr dan korktum sevemiyomm
Bende can sıkıntısı boş boş bekliyorum. Pazartesi kan testi verdim sonucu alamiyorum çatlayacağim.
tamam tamam miiiyyyyyy yapiyim daha yumusakk
Bende can sıkıntısı boş boş bekliyorum. Pazartesi kan testi verdim sonucu alamiyorum çatlayacağim.
anamm kantesti sonucumu bekliyonnkac gün gecikti reglin mersahimmmm yaw inslalah hayirli haber alirsinnn ne zaman cikacakmis ki sonucccc bende cok merak ettim simdikk
bugun mu alcaksinn hadi bakalim insallah
9 unda olacaktim. bugun 3de alabilirsin dedi ama okuldayim alamiyorum. yarin doktor yok persembeye kaliyo. çatlayacağim meraktan.
9 unda olacaktim. bugun 3de alabilirsin dedi ama okuldayim alamiyorum. yarin doktor yok persembeye kaliyo. çatlayacağim meraktan.
habibtem bugun belim agriyooo :26: camasirlar asilacak
dikkatli egil bükülllbide böyle camasir gigi agir kaldirmali islerini esin gitmeden yaptirrrr... kendin yapmamaya calisssss
haklisin habibtem bende seni cagirmayi dusunmustum
yaw ayni sehirde olsakk gelmezmiyimm hiccccckücükk findigima zarar verecek herseyi ben yapardimmm alla allaa
mersahim niye sustun canim benimmm....okuldayim dedin ögretmenmisinn:44:
bilmem mi ben seni yaa
ama berlinden atla otobuse 1.5 saatte hamburgtasin
belki sonucu ögreniyodur simdikk
abovv temmemmmm simdikkk camasirmaya geliyomm habibtemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?