Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

üzülme papommmmmm kuzum herkesin ayri bi sorunu var hamilelikte yeterki dermani olan hastaliklarimiz olsun..bazisi ayda yilda bi gider doktora bazilarida senin benim gibi sürekli gözetim altinda oluyo.yeterki hayirlisiyla yavrunu kucagina al.....

kuzum korkma ya kansız olanlarda içiyo onlardan.eltimde içmişti bak şimdi bebişi 4 yaşında.bişey olmaz rabbımın ıznıyle.sadece doktorunu ıyı dınle ve uygula kuzum oldumu.nasılmıs teyzosum peki

İyi çok iyi maşallah kalp atışlarını duyduk dün.ilk fotosunu bile aldık.ama bişey sölimmi mide bulantısı felaketmişçıkardıktan sonra 15 dk rahatsın sonra hemen geliyo yahubiz de genetik benim ablamlarda öyleydi.küçük olan 9 ay kustuhep hastanede kalırdı şimdi diyoo banaa ee anne olmak kolay mı???geçti ya onun

liste ekleme davası vardı ben not almıstım zeynebnurumu hatta hocalık gunlerınde.canbonumla beraber yazmıstık bayagı bı zeynuru ekle ekle dıye:26: omu gonzalezım

ya iste tam hatırlamıyorum simdik ama ne gülmüstüm, karnıma ağrılar girmisti..
hayalotum sen daha iyi bilirsin balkusum bisey desene

ben buraya ilk geldiğim gün baya üzgün vee umutsuzdumm kim neye güldüü hiç bilmiyorum ondan dikkatımı çekmemiş demekkii hayalotum hatırlarssaaa anlatırr

yaa zeynebnurum.. smdi aklıma geldi de.. senin buraya ilk geldiğin günü ne çok gülmüstük.. iyi ki gelmişin yaaa

neden gülmüştünüzz ben bilmiyorummm konu neydikiiii

ya iste tam hatırlamıyorum simdik ama ne gülmüstüm, karnıma ağrılar girmisti..
hayalotum sen daha iyi bilirsin balkusum bisey desene

ney kuzum ben bı ara cıktım ya tam anlamadım kim kime gulmustu

oldu mu simdi hayalotumm :44::44:

dogru kuzum anne olmak zorama dünyanın en güzel şeyi benceinşallah sende tadıcaksın bu duyguyu

Aynen canımm yaa..ama gelsin şu 8.ay yavvşimdi gelsin şimdicanım hep bol limonlu kısır istiyo.şimdi yicem hemen ki çıkarırken mide de bişeyler olsuniğrençliğim için kusuruma bakmayın iyimde çook çeneme vurdu

liste ekleme davası vardı ben not almıstım zeynebnurumu hatta hocalık gunlerınde.canbonumla beraber yazmıstık bayagı bı zeynuru ekle ekle dıye:26: omu gonzalezım

belki de odur canımmben de hatırlamıyorum umudumuz hatırladı öyle bi geçmişe gittii neyse canım ben çıkıyorum eşim eve gelmek üzere kalkımda bi çeki düzen veriyim kendimeeee

size iyi sohbetlerrr öptüm hepinizi

eltim geldi cıkıyorum gelırım yıne öpüyorum hepınızı
umudum yazdım aklıma gelenı bı oku bakem omu
baş başşşesas olan geldı canbonumama sorunları var yanında olmam lazım uzuldum bende

ben buraya ilk geldiğim gün baya üzgün vee umutsuzdumm kim neye güldüü hiç bilmiyorum ondan dikkatımı çekmemiş demekkii hayalotum hatırlarssaaa anlatırr

ah cnm benim..
hepimiz desem doğru mu olur bilmiyorum da..
bnde ilk buraya geldiğimde kafam da binbir soru isaretleir vardı..
smdi o soru isaretlerine bi çözüm buldun mu desen,, az çok..buldum sayılır..ama yinede tam emin olmadıklarım var ..

hatırladığım kadarıyla.. yine arkadaslar gelse de konussak konusu vardı.. ve sen ufukta belirdin derken hayalotum ve kaçakcanbonu seni takibe almıslardı.. gel konusalım fln diye sonar sen bi kayboldun :44: dedim çok üstüne gittiniz, kaçırdınız kuşu işte yok dediler o gelir yine bak görücen fln..sonra sen geldin bak geldi iste dediler.. böyle bisilerdi..
benim hatırladığım buydu..

eltim geldi cıkıyorum gelırım yıne öpüyorum hepınızı
umudum yazdım aklıma gelenı bı oku bakem omu
baş başşşesas olan geldı canbonumama sorunları var yanında olmam lazım uzuldum bende

okudum balım.. snde gelince okudursun.. bnde çıkcam birazdan... not bırakcam aşşağıda sana..

not

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…