- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.961
hayırlısı kuzum inşallah bişey olmaz doktorun dogru demıs dua et sadece rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah.ya bı ben baslayamadım su yumurtlama takıbıne
Hoşbulduk canımm.dr aradı beni yarın gel tiroid yüksek dedi bi de kan ilacı verelim.ama ben zaten yediğim herşeyi çıkarıyorum ayrıca kan ilacı tüpte sıvı var yaa ondan.o beni daha çok bulandırır yaa:18::18:Allah I'm bebişim sağlıklı gelsin de.en sık Dr giden benim yaa kızlar nıye gitmiyonuz ya da ben mi çok gidiyorum bi sürü bişeyler çıkıyor valla
kuzum korkma ya kansız olanlarda içiyo onlardan.eltimde içmişti bak şimdi bebişi 4 yaşında.bişey olmaz rabbımın ıznıyle.sadece doktorunu ıyı dınle ve uygula kuzum oldumu.nasılmıs teyzosum peki
tşkler cnm.inş. sende başlarsın bir an önce.
ya iste tam hatırlamıyorum simdik ama ne gülmüstüm, karnıma ağrılar girmisti..
hayalotum sen daha iyi bilirsin balkusum bisey desene
yaa zeynebnurum.. smdi aklıma geldi de.. senin buraya ilk geldiğin günü ne çok gülmüstük.. iyi ki gelmişin yaaa
neden gülmüştünüzz ben bilmiyorummm konu neydikiiii
ya iste tam hatırlamıyorum simdik ama ne gülmüstüm, karnıma ağrılar girmisti..
hayalotum sen daha iyi bilirsin balkusum bisey desene
ney kuzum ben bı ara cıktım ya tam anlamadım kim kime gulmustu
İyi çok iyi maşallah kalp atışlarını duyduk dün.ilk fotosunu bile aldık.ama bişey sölimmi mide bulantısı felaketmişçıkardıktan sonra 15 dk rahatsın sonra hemen geliyo yahu biz de genetik benim ablamlarda öyleydi.küçük olan 9 ay kustu hep hastanede kalırdı şimdi diyoo banaa ee anne olmak kolay mı???geçti ya onun
üzülme papommmmmm kuzum herkesin ayri bi sorunu var hamilelikte yeterki dermani olan hastaliklarimiz olsun..bazisi ayda yilda bi gider doktora bazilarida senin benim gibi sürekli gözetim altinda oluyo.yeterki hayirlisiyla yavrunu kucagina al.....
liste ekleme davası vardı ben not almıstım zeynebnurumu hatta hocalık gunlerınde.canbonumla beraber yazmıstık bayagı bı zeynuru ekle ekle dıye:26: omu gonzalezım
liste ekleme davası vardı ben not almıstım zeynebnurumu hatta hocalık gunlerınde.canbonumla beraber yazmıstık bayagı bı zeynuru ekle ekle dıye:26: omu gonzalezım
ben buraya ilk geldiğim gün baya üzgün vee umutsuzdumm kim neye güldüü hiç bilmiyorum ondan dikkatımı çekmemiş demekkii hayalotum hatırlarssaaa anlatırr
dogru kuzum anne olmak zorama dünyanın en güzel şeyi bence inşallah sende tadıcaksın bu duyguyu
:44::44::44::44:bilemediiinnnnn
neydiki ozaman merak ettim bende şimdiii benle alakalı birşeymiydi diycem ama öyle olsa hatırlardım kesinn
eltim geldi cıkıyorum gelırım yıne öpüyorum hepınızı
umudum yazdım aklıma gelenı bı oku bakem omu
baş başşşesas olan geldı canbonum ama sorunları var yanında olmam lazım uzuldum bende
eltim geldi cıkıyorum gelırım yıne öpüyorum hepınızı
umudum yazdım aklıma gelenı bı oku bakem omu
baş başşşesas olan geldı canbonum ama sorunları var yanında olmam lazım uzuldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?