- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.001
gecen haftasonu şehir dışındaydı ne biliyim makine alıcakmış ama eli boş geldi hala makinede gelmedi vazgectm almıycam diyobende anlamadimm öglen cok kisi vardi bende baktim simdi kimse yokk
gumus sehir disinami gitti kocannn
bak yine karsilasamadikkkkkk
gecen haftasonu şehir dışındaydı ne biliyim makine alıcakmış ama eli boş geldi hala makinede gelmedi vazgectm almıycam diyo
bugünde kardeşi yemek ısmarlıycakmışda fln fln dışarı cıkmaya gezmeye bahanesimi biter
bu kezzzzzzz karşılaştıkkkkkkkkk yawrummmmmm ahahhahahahhabızı zaman ayıramaz
desem götürür adam gezme diyince ölüyodoru valla bunlar bu yolunu buluyooo gidip geziyolarrrsende benide sen bi gün yemege götürr de hayalotumda bugün yemege gidiyo.. esi götürüyomuss.. bende evde yaptim yemegi yedik biraz önce.... daha masayida kaldirmadimm
bende gecen gün sen bi kac gün girmeyince profiline en son nezaman girdin diye bakacaktim..girmisken profilinide okum dedim oda ne bi baktim meslek yerinde sanatci yaziyoo hemen gelip kizcelere söyledim aldimi bizi bi merak ne teoriler ürettik.. neyseki merakimiz gitti ögrendik sonundaaa yosam pesini birakmayacaktikkkk
desem götürür adam gezme diyince ölüyo
sevgililer gününde götürür yemeğe
kocasının izin günü olan kadınlara hevesleniyorum valla adam yarım saat erken gelse şaşırıyorum şaşırmıyım diye yılda 1 kere yapıyo zaten
tühhhh bilsem bu muhabbeti sizi ne kafaya alırdım heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sinema için 1 hafta önceden dır dıra başlıyorum ancak ikna oluyo aman neyse ya canımı sıkmıycam uğraşamıycak kadar halsizim hastayımo zaman gidin isteeyaw benimkide hep calisiyo. ..bazen pazarlari evde onuda evi özledim evde duralim diyo... yada anasi gile gidiyo ..onlarda bekliyo cünküü sinemayi bile özledimm.gecen arkadaslarla gittim ancakkk
scorpionsum sülümandaki hürremim desen inanirdikkk yada demet akalin benim desen onada inanirdikk
orda dur demet akalın dese inanmazdım sıkı takipçisiym tek lafından anlardım o olduğunuscorpionsum sülümandaki hürremim desen inanirdikkk yada demet akalin benim desen onada inanirdikk
edamm geldinmiiisükür kavusturanaaa yaw simdik düsündümde senin demekki kk ya girmeye zamanin oluyomussss bosuna kendini özlettiriyodunnn
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
sinema için 1 hafta önceden dır dıra başlıyorum ancak ikna oluyo aman neyse ya canımı sıkmıycam uğraşamıycak kadar halsizim hastayım
Merhabalar,haber vericem demistim sozumu tutayim :))bende hamileeyiiimmmmm:))))))))allahim isteyen herkese nasip etsin insallaahhhh.
bikaç gün önce bende burda bi gebelik testiyle soru sormuştum size.ve bende dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
bunu yapan bayan bıtanem ama bekarmış annem dıyoki evde kalmış.cok veli aldı geçen dönem anneme okadar dedım ama beklim beklim derken karne zamanı geldi işte.şimdide çocuk istemiyo sanırım bu dönemde bekliycekler :26:şimdi annem 15 tatilde en başa dönmüş.diyimki sana onlar sınıfta 9.kitaptayken annemler evde 5.kitapta.ama çocuk ta zemin yok 1 haftada 3 harf öğrenip zıplarlarsa olcağı bu.annemde okulunu değiştircek bu sene.unutsun diyo o okulu arkadaşlarınıbakalım inşallah toparlarız cocugu. saol kuzum senınde basını agrıttım ama dedım bı fıkır alıyım öğretmensın sonucta cocukları daha ıyı anlarsın bızden ölem iştem
günaydın kızlarrben artık çok kötüyüm mide bulantılarım başladıı çıkartıyorum halsizlik baş agrıısııı yatıyorum sürekli
haylotum bitanemm canını sıkma gülüm Rabbim büyük dualrım senin tatlımm seni çok seviyorum meleğim
yasagımm kuşumm sizleri özliycem ara ara gelmeye çalışırımm çok bitkinim bunları yazarken bile gözlerim kapanıyo
lorimmm sen nasılsın bebegim senin inş başlamaz bulantın felan
gurbetimm sen yogunsun tatlım sanırım buaralar kendine iyi bak tatlımm
ben busabah saglık ocagına gittim 6 haftan bitmiş 7 hafta içindesin dedi haftayada dr gitcem bakalım ilaç istiycem midem için
şimdilik bukadar hepinizi öpüyorumm merak eden olur die yazdımm(edersiniz dimi kızlar )
:44::44:
tmm bal kusum.. dinlen biraz barim.. ya bide sey aklıma geldi.. hani saraçoğlu.. soğansuyundan sonra yumurta çatlaması için, incir kürüne havuç tariflf bi kür vardı.. ondan mı yapsan bide acep.. ne dersin kusum
iset balım adet olunca gidicez bakalım.. anyayı konyayı görecezz
gerçi ankaradan bakılınca konyayı göremem ama
artık hayırlısı diyip dua edicezz baallımmm
kaç gel bana balkusum..ben seni götürem burdakiler duymasın
evt adet olunca gel dediler..
dün de yazmıstım sana hatta..
tahliller fln o zaman belli olucak ne zaman ne yapılacağı simdilik bnmde bildiklerim bu kadar ..
bakalım gidince belli olucak hersey
arkadaşlar beniiiimmm. dün gece evde gebelik ve ovulasyon testlerinde pozitifi görmüştüm ya bugün kan testi yaptırdım. adetimin 27. günündeyim değerim: 94.04 çıktı. Doktor hamilesin ama daha erken 2 gün sonra gel artarsa sağlıklı gelişiyordur dedi.
o zaman gidin isteeyaw benimkide hep calisiyo. ..bazen pazarlari evde onuda evi özledim evde duralim diyo... yada anasi gile gidiyo ..onlarda bekliyo cünküü sinemayi bile özledimm.gecen arkadaslarla gittim ancakkk
orda dur demet akalın dese inanmazdım sıkı takipçisiym tek lafından anlardım o olduğunu
ömrüm çürüyo o baba olsun diye daha napıyım vur kolanın gözüne içek midoru sikma canini prolaktin strestende yükselir..üzme daha fazla kendini bu erkeklere kafa yorarsak tüm hormonlar altüst olurrrr
meddcezirim hosgeldinnnnnçok çok çoooook sevindim yaaaatebrik ederim, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.... darısı bizlere veee tüm isteyenlere olsun inşş
bayan mıymış bi dehani öğrencilere gerizekalı diyen çok adamla karşılaştım ama ilk kez bi bayanın söylediğine şahit oluyorum,utanç verici bitanem ilk zamnalar çocuklara haftada 1 harf öğretilirken son gruplarda 2 ye 3e çıkabiliyo... bu normal ancak kardeşinin 1. sınıftayken okula ve öğretmene karşı olumsuz tutum geliştirmesi pek iyi değil kuzum.. kardeşin açısından iyi değil yani, sonra toparlanması zor olur.. 1. sınıf çocuk için dönüm noktası, ne kadar çabuk değiştirirse sınıfını o kadar iyi olur derim ben.... hayrılsıı olsun kuzum yaa
selencelkimmmmm canım dikkat et kendine kuuzuummmmçook öpüyorum
umudumm bitanemmmmm çoktandır görüşemiyoruz, çooooooooooooook özledim cankuşummdemek dr.a gitcen neler oldu ben yokken her şey yolunda mıı
canımm çoook sevindim ,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsindarısıı bize inşş
yasakhayalim naber bitanemmm, ayy geçmişi okuyayım diye kendimle inatlaştım yeni yazabildimmm
ömrüm çürüyo o baba olsun diye daha napıyım vur kolanın gözüne içek mi
kızım twitterın yokmu senin twitter olan herkes onu takip ediyo zaten bi ara soğudum saçma salak hareketlerinden ama şu an aramız iyi seviyorum kendisinigercektenmiibende dinlerim ama sadece dinlerim hic takip etmemmm..ben inanirdim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?