Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende anlamadimm öglen cok kisi vardi bende baktim simdi kimse yokk

gumus sehir disinami gitti kocannn
gecen haftasonu şehir dışındaydı ne biliyim makine alıcakmış ama eli boş geldi hala makinede gelmedi vazgectm almıycam diyo
bugünde kardeşi yemek ısmarlıycakmışda fln fln dışarı cıkmaya gezmeye bahanesimi biter

doru valla bunlar bu yolunu buluyooo gidip geziyolarrrsende benide sen bi gün yemege götürr dehayalotumda bugün yemege gidiyo..esi götürüyomuss..bende evde yaptim yemegiyedik biraz önce....daha masayida kaldirmadimm

doru valla bunlar bu yolunu buluyooo gidip geziyolarrrsende benide sen bi gün yemege götürr dehayalotumda bugün yemege gidiyo..esi götürüyomuss..bende evde yaptim yemegiyedik biraz önce....daha masayida kaldirmadimm
desem götürür adam gezme diyince ölüyo
sevgililer gününde götürür yemeğe
kocasının izin günü olan kadınlara hevesleniyorum valla adam yarım saat erken gelse şaşırıyorum şaşırmıyım diye yılda 1 kere yapıyo zaten

tühhhh bilsem bu muhabbeti sizi ne kafaya alırdım heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

o zaman gidin isteeyaw benimkide hep calisiyo...bazen pazarlari evde onuda evi özledim evde duralim diyo...yada anasi gile gidiyo..onlarda bekliyo cünküüsinemayi bile özledimm.gecen arkadaslarla gittim ancakkk

o zaman gidin isteeyaw benimkide hep calisiyo...bazen pazarlari evde onuda evi özledim evde duralim diyo...yada anasi gile gidiyo..onlarda bekliyo cünküüsinemayi bile özledimm.gecen arkadaslarla gittim ancakkk
sinema için 1 hafta önceden dır dıra başlıyorum ancak ikna oluyo aman neyse ya canımı sıkmıycam uğraşamıycak kadar halsizim hastayım

edamm geldinmiiisükür kavusturanaaayaw simdik düsündümde senin demekki kk ya girmeye zamanin oluyomussssbosuna kendini özlettiriyodunnn

ya walla bu sıralar baya vaktım oluyor pc basında kaldıkca tabıkı burda olamaya calısıyoruımm malum bende sızlerı ozluyorum hayalımmmmm yoksa bılerek gelmemezlık etmem bebegım

Bendede bir sorun yok yumurtlamam duzgun hersey yolunda ama olmuyor 1 yildir bekliyoruz.

sinema için 1 hafta önceden dır dıra başlıyorum ancak ikna oluyo aman neyse ya canımı sıkmıycam uğraşamıycak kadar halsizim hastayım

doru sikma canini prolaktin strestende yükselir..üzme daha fazla kendini bu erkeklere kafa yorarsak tüm hormonlar altüst olurrrr

Merhabalar,haber vericem demistim sozumu tutayim :))bende hamileeyiiimmmmm:))))))))allahim isteyen herkese nasip etsin insallaahhhh.

bikaç gün önce bende burda bi gebelik testiyle soru sormuştum size.ve bende dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim çok şükür.

çok çok çoooook sevindim yaaaa tebrik ederim, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.... darısı bizlere veee tüm isteyenlere olsun inşş

bayan mıymış bi de hani öğrencilere gerizekalı diyen çok adamla karşılaştım ama ilk kez bi bayanın söylediğine şahit oluyorum,utanç verici bitanem ilk zamnalar çocuklara haftada 1 harf öğretilirken son gruplarda 2 ye 3e çıkabiliyo... bu normal ancak kardeşinin 1. sınıftayken okula ve öğretmene karşı olumsuz tutum geliştirmesi pek iyi değil kuzum.. kardeşin açısından iyi değil yani, sonra toparlanması zor olur.. 1. sınıf çocuk için dönüm noktası, ne kadar çabuk değiştirirse sınıfını o kadar iyi olur derim ben.... hayrılsıı olsun kuzum yaa

selencelkimmmmm canım dikkat et kendine kuuzuummmm çook öpüyorum

umudumm bitanemmmmm çoktandır görüşemiyoruz, çooooooooooooook özledim cankuşumm demek dr.a gitcen neler oldu ben yokken her şey yolunda mıı

canımm çoook sevindim ,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısıı bize inşş

yasakhayalim naber bitanemmm, ayy geçmişi okuyayım diye kendimle inatlaştım yeni yazabildimmm

meddcezirim hosgeldinnnnnmasallah nasida alinti yaptin öyleeeyaw yorma sen kendini önemli bisey olursa ben yazarim sanagelen giden varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…