- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.981
ah cnm benim..
hepimiz desem doğru mu olur bilmiyorum da..
bnde ilk buraya geldiğimde kafam da binbir soru isaretleir vardı..
smdi o soru isaretlerine bi çözüm buldun mu desen,, az çok..buldum sayılır..ama yinede tam emin olmadıklarım var ..
hatırladığım kadarıyla.. yine arkadaslar gelse de konussak konusu vardı.. ve sen ufukta belirdinderken hayalotum ve kaçakcanbonu seni takibe almıslardı.. gel konusalım fln diye sonar sen bi kayboldun :44: dedim çok üstüne gittiniz, kaçırdınız kuşu işte yok dediler o gelir yine bak görücen fln..sonra sen geldin bak geldi iste dediler.. böyle bisilerdi..
benim hatırladığım buydu..
Aynen canımm yaa..ama gelsin şu 8.ay yavvşimdi gelsin şimdi canım hep bol limonlu kısır istiyo.şimdi yicem hemen ki çıkarırken mide de bişeyler olsun iğrençliğim için kusuruma bakmayın iyimde çook çeneme vurdu
evett hatırladımmm ben yeni üye oldugum için pek nasıl cvp veriliyor ne oluyor anlıntı felan yapılıyomuş ilk girdiğimde çözememiştim işim vardı çıktım yasakhayalımle hayalotumdaa benii buraya bağlamaya çalışmışlarrrsonradan girince öğrenmiştimmm
sonra yasakhayalım bana anlattı nasıl yapılacağını şimdi daha iyiyim cvap vermede falan
vee gördüğünüz gibi kaçmadım hala buradayımmm
papomm ne kaldi sunun surasin da ekim ayinaaa60:
edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizce hosgeldinnnn
yaw gel sensiz olurmu öglen burdaydim bi sen eksiktinnnnnnn gözüm yollarda kaldi bekledim gelmedin bende ciktim sonrada sen gelmissinnnn
hoşgeldın canbonkız bak bu kızçeler sana soracaktı unuttular senın profılınde sanatçı yazıyor senın meslegın ne bız tanıyozmu seni acep
arkadaşlar beniiiimmm. dün gece evde gebelik ve ovulasyon testlerinde pozitifi görmüştüm ya bugün kan testi yaptırdım. adetimin 27. günündeyim değerim: 94.04 çıktı. Doktor hamilesin ama daha erken 2 gün sonra gel artarsa sağlıklı gelişiyordur dedi.
ayy deli kızzz..hee ben şarkıcıyım aslındahem de en ünlüsündennnnn
şaka şaka..cnm benim işim şöyle anlatayım osmanlıdan kalma sanatlar üzerine..mesela camilerdeki süslemeler falan varya..onun gibi..
hehehh aynen ole oldu gözümmmmmmmmmmhosbuldummmmmmmmmm muahhhhh
Tabii göz açıp kapayıncaya kadar geçer dimiaçtım kapadım hala BurdAyım:26::26:ben şimdi çıkar midem bulanmazken bir iki telefon konuşması yapam.bi de eşimi arayıp isteklerimi bildireyim bugün hiçbirşeyi istemedim
öylemibizde merak ediyodum scorpionsum acep tv yaw cikiyoda bizmi tanimiyoz diyorduk ..simdi sülümana niye baktigini anladimmm
ayy çok güldüm kkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii
ne bilim baştan işretlemişim herlade..evet cnm tarihi severim sanatı severim..sanat tarihini severim..
yasakım akşam yine gelirim inşallahhh..öptümmmmmmmmmmmm
nerdesinizki benm koca yine yok sıktı bu herifin işleri yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?