Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evett hatırladımmm ben yeni üye oldugum için pek nasıl cvp veriliyor ne oluyor anlıntı felan yapılıyomuş ilk girdiğimde çözememiştim işim vardı çıktım yasakhayalımle hayalotumdaa benii buraya bağlamaya çalışmışlarrrsonradan girince öğrenmiştimmm

sonra yasakhayalım bana anlattı nasıl yapılacağını şimdi daha iyiyim cvap vermede falan

vee gördüğünüz gibi kaçmadım hala buradayımmm

Son düzenleme:

papomm ne kaldi sunun surasin da ekim ayinaaa 60:

hehh.. eferin bak bildin ..hatırladın yani
e öyle tabi.. buraya girdikçe, uzmanlaşıyosun
kaçma tabi,

arkadaşlar beniiiimmm. dün gece evde gebelik ve ovulasyon testlerinde pozitifi görmüştüm ya bugün kan testi yaptırdım. adetimin 27. günündeyim değerim: 94.04 çıktı. Doktor hamilesin ama daha erken 2 gün sonra gel artarsa sağlıklı gelişiyordur dedi.

hoşgeldın canbonkız bak bu kızçeler sana soracaktı unuttular senın profılınde sanatçı yazıyor senın meslegın nebız tanıyozmu seni acep

ayy deli kızzz..hee ben şarkıcıyım aslında hem de en ünlüsündennnnn
şaka şaka..cnm benim işim şöyle anlatayım osmanlıdan kalma sanatlar üzerine..mesela camilerdeki süslemeler falan varya..onun gibi..

hadi gözünaydinnndegerin bence güzellll

öylemi bizde merak ediyodum scorpionsum acep tv yaw cikiyoda bizmi tanimiyoz diyorduk..simdi sülümana niye baktigini anladimmm

bu mesajtan sonra 4000 ne tamm 99 mesaj kaliyoo..yarin bu is biterrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

iste papomm herifleri delirtin iyiceeee

ayy çok güldüm kkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii
ne bilim baştan işretlemişim herlade..evet cnm tarihi severim sanatı severim..sanat tarihini severim..

bende gecen gün sen bi kac gün girmeyince profiline en son nezaman girdin diye bakacaktim..girmisken profilinide okum dedim oda ne bi baktim meslek yerinde sanatci yaziyoohemen gelip kizcelere söyledim aldimi bizi bi merak ne teoriler ürettik.. neyseki merakimiz gitti ögrendik sonundaaayosam pesini birakmayacaktikkkk

kaldimi geriye 92 mesajjjjjjjjtek basimaa 6 mesaj 2 de scorpionsum 8 mesaji hallettikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…