- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.041
hayalımmm sen nıye face kullanmıyosun yaa aç bi face ordanda konusurukk
anacım boşver kiloyu da şeker yüklü bi içecek..bende içerim ama haftada 1 bardak..valla içosganlarınıza yazık kızzzz..azaltın anacımmmmmmmmmm
dorusun scorpionsumm:26:eve aslinda almammak lazim alinca iciliyoo
meddcezirim sana yarin sabah bi test yolu gözüktübeklemene gerek yok cünkü seninki zamaninda olur..varsa silikte olsa cikarrrr
scorpionsum yasakhayalim yarın sabahta gelmezse kırmızılar, yaparım bii test
scorpionsum kuzum belirtim var ama adet belirtileri yaffff
meddcezirim sana zahmet olmassa okula gitmedende buraya yazarmisin sonucuuuyaw cok merak ediyorum sizlerden birinin bat günü gelincee
tamam kuzuuummmmm.. her ne kadar bu ay çok çalışmasak daa her ne kadar olma ihtimali çoook düşükte olsa vee her ne kadar varmış gibi hissetmesem deee umarım güzel haberler veririm kuzuuummmmm
meddcezirim bu ay cok degisik düsünüyosunn..acabami diyorumm yaw keske bide senden alsak o güzel haberiiiii
nasıl yani kuzuummmmmm anlamadım vallaaaa değişik mi düşünüyorum kii, nasıl düşünüyorum kii:44::44::44: kociş çaya bekli:44: ben birazdan yine gelirim kuzuummmmm öpüyooruumm
scorpionsum yasakhayalim yarın sabahta gelmezse kırmızılar, yaparım bii test
scorpionsum kuzum belirtim var ama adet belirtileri yaffff
yaw daha rahatsinnn gibi hissettimmm
aynı kuzumm o belirtiler birebir aynıı..hadi inşallah çift çizgi göresinnnnnnnn
vlla öyle kuzuumm, burdan giderken çok çalışamayacağımızı biliyodum e zaten öyle de oldu... 4 kez birlikte olabildik rahatlığım o yüzden bitanem.. çok çalışamadık ama inşşşşş inşş inşşşş
öyle mi kuzuummm, hayırlısı yaaasende durumlar nasıl kuzum, bu ay beklemedesiniz di miii :44:
tatlım korunmadık ama çaba da göstermedik.zaten anlamadım yumurtamçatladımı çatlamadımı..tek bildiğim iki kasığımda da ufak ağrılar oldu ama her ayki gibi şiddetli değildi..bu ayı boş geçeriz kuzum..bi dahakine inşallah programlı çalısırız
hayırlısı olsun kuzummmmm... hiç belli olmaz belki de gelmiştir dayısının kuzuusuuuuuu
ne bili,m bu ay umudum yok tatlım..yani kimyasaldan sonra hemen hamile kalan da varr 1 yıl sonra kalan daaa..artık napalım sıramızı bekliyoruz inşallah bizim de bebişimiz olucakk
oyyy maşallahhhhhbenim arkadaşımın da kimyasal oldu.. 1 ay beklediler sonraki ay tuttuu .. şuan 7 haftalık hamişşş
kuzum bende kaçayım kocişe meyve soyucammm:)niye kimsecikleeerr yookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?