- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.241
yeni gördümmm hayırlı olsnn aynurcuğumm
nufus patlaması olan topikkk
saol canım inşallah burdaki herkes bu duyguları yasar
tey tey tey teyyyyyy:64 haydi halayaaaa bahane arayan oynamak için.. buyursun burayaaaaa
aminnnnnnnnnn inan ben halen uyuyamıorm mutluluktan eşim halen inanmıo
tey tey tey teyyyyyy:64 haydi halayaaaa bahane arayan oynamak için.. buyursun burayaaaaa
ben de eşime sevgililer gunu için sürpriz yapmayı cook istiyodum su an evde yok biraz da limoniyizgece gelince haberi vericemm iyi gidr bu haber nasıl bi duygu buu yaaa insan apışıp kalıyooo
64: :64
64: :64
kız biraz az oynayalım kolay yapılmıo bebek
:
aminnnnnnnnnn inan ben halen uyuyamıorm mutluluktan eşim halen inanmıo
ben de eşime sevgililer gunu için sürpriz yapmayı cook istiyodum su an evde yok biraz da limoniyizgece gelince haberi vericemm iyi gidr bu haber nasıl bi duygu buu yaaa insan apışıp kalıyooo
süper yaaaa tam da güzel habere veee halaya denk gelmişiimmmmmm
aynuuuurrrrrrrr gözün aydın şekerimm, hepimizin gözü aydın bi hamişimiz daha çıktııııı
Rabbm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzumm, daırısı bizlere inşş
cedric aynurummm sanada diyimde kiz hamille kalinca bizi unutmak yok tamamiiiiiiiiiiiihergün olmasada gelecen findigimizi özletmiyecen bak papomm kln loori selencelk hep geliyolarrrrrr
hım erken sevgililer günü diyerekten süpriz yapmıştım sende yap canım
kızlar BAT tarihim geçti dün test yaptım çıkmadı.. ilkkez 2 gün geciktim ama neden testte çıkmıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?