Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cedric aynurummm sanada diyimde kiz hamille kalinca bizi unutmak yok tamamiiiiiiiiiiiihergün olmasada gelecen findigimizi özletmiyecen bak papomm kln loori selencelk hep geliyolarrrrrr

tey tey tey teyyyyyy :64 haydi halayaaaa bahane arayan oynamak için.. buyursun burayaaaaa

süper yaaaa tam da güzel habere veee halaya denk gelmişiimmmmmm
aynuuuurrrrrrrr gözün aydın şekerimm, hepimizin gözü aydın bi hamişimiz daha çıktııııı
Rabbm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzumm, daırısı bizlere inşş

ben de eşime sevgililer gunu için sürpriz yapmayı cook istiyodum su an evde yok biraz da limoniyiz gece gelince haberi vericemm iyi gidr bu haber nasıl bi duygu buu yaaa insan apışıp kalıyooo

takvimini yesinlerrrrrraynurummmmm limoni olmanin sirasi degill unutun bu mutlu günde bunlariiiiigüzelce kutlayin bu haberi canim benimmmmmmmm

tey tey tey teyyyyyy :64 haydi halayaaaa bahane arayan oynamak için.. buyursun burayaaaaa

ben de eşime sevgililer gunu için sürpriz yapmayı cook istiyodum su an evde yok biraz da limoniyiz gece gelince haberi vericemm iyi gidr bu haber nasıl bi duygu buu yaaa insan apışıp kalıyooo

hım erken sevgililer günü diyerekten süpriz yapmıştım sende yap canım

kızlar BAT tarihim geçti dün test yaptım çıkmadı.. ilkkez 2 gün geciktim ama neden testte çıkmıyooo

hosgeldin meddcezirimmmmmm topigimizin sansi iyice acildi sükürler olsunn

canlarım sabah net yoktu yazamadım sabah ben de test yaptım ama test bozuk çıktı... test kasetinin bölmesi var yaa her yeri kırmızı olduuu ilk idrar boşa gittiği için tekrarlamadım testi.. kırmızlar da hala gelmedi, yarına gelmezse testi tekrarlıycam adet öncesi ağrılarım ara ara uğruyo bugün i de belim çoook ağrıyo hayırlısııı

kızlar BAT tarihim geçti dün test yaptım çıkmadı.. ilkkez 2 gün geciktim ama neden testte çıkmıyooo

canım belki geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır... İnşallaaaahh güzel haberlerini laırız senin dee bu ay çoooook bereketli maşallaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…