Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

BERAYIMMMM canim benim listeye emeklerinden dolayi cok tesekkür ederimmsende bizim yüzümüzden bi liste yapmak zorunda kalmistinn....inslalah kendi topigin olursa orda devam ederizzzz

canım noldu ya biri bana anlatabilir miii, beray neden sizin yüzünüzden liste yapmak zorunda kaldı.... kedi topiğinde devam ederiz de ne demek ben topikle ilgili ya da berayla ilgili kötü bişey mi dedim ki.. sadece burda bi liste vardı zaten dedi ki bu da aşikar kuzummm, hurmalı topik değil mi burası.. ben yokken neler oldu yaa:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bendede pihti alni coktu bakti doktorum bi hafta icinde kendim atamamistim bi igne yapti bi hafta icinde hepsini atmistimmm..eger lekelenmelerin rengi sariya dönmüsse bitiyo ilhannazzimmm

çokk teşekür edermm cnmm bu hafta hiç koyu renk gelmedi hep sarı idi inş. bitmiştir hayırlısı inş. Rabbim hayırlsını veriri hepimize

kafam karman çorman oldu... karnımda çook ağıyo zatenn, kırmızılar yakındır
yasakhayalim neden öyle yazıp gittiii
neyse canlarım ben sadece fikrimi belirttim :26:
herkese iyi geceleeeeerrrrrrrrrrrrrrrr

umduum ve hayalotum.. olayı çözemeden çıkıyorum ama aklım burda.. gelebilirsem gelirim yine
aklım yasakhayalimde kaldı, neden gitti kii
öpüyoruuummm

kafam karman çorman oldu... karnımda çook ağıyo zatenn, kırmızılar yakındır
yasakhayalim neden öyle yazıp gittiii
neyse canlarım ben sadece fikrimi belirttim :26:
herkese iyi geceleeeeerrrrrrrrrrrrrrrr

balım senle aynı olduk simdi, Allahım gülesim geldi
benimde kafa oldu bi ton
kırmızılar da yakındır..
ağrım pek yok ama
fikir belirtmek en çok senin hakkın kuzum, topik senin
bnde bi çay koyayım balım, iyi geceler bitanem

umduum ve hayalotum.. olayı çözemeden çıkıyorum ama aklım burda.. gelebilirsem gelirim yine
aklım yasakhayalimde kaldı, neden gitti kii
öpüyoruuummm

ben hizaya getırcem kuzum sen rahatlıkla uyuyabılırsın
üzülme kaçakcanbonumun işi cıkmıstır anıden ben bulurum şimdi onu.zaten bu canbon bugun unuttu beni gidim bulam şunuöpüyorum bıtanem tatlı ruyalar gelmeye calış yıne

canbonlar eşim geldı yemek yeyıp hemen gelıyorum kızçelerim
öpüyourm hepınızı sımdı cıkmassam pc elden gıdıcek once herıfı doyuram sonra sızlerleyım

hayalotummmm habibtemmmmm bebisimizz iyi cok sukur buyuyorrrrrrr hareketlerini gordummm cok guzeldi allahimmm sizlerede yasatsin bu guzel duyguyuuuu cok gzuelll heyecan verici...igne verdi doktorummm her ihtimale karsi dusuk onleyici...rahimde kasilmalar olmuss pihti olusmuss birazzz...kistimde varrr ama gider dedi cok onemli bir sorunumuz yok...ilaclarimna devam edecemmm..simdilik bizden bu kadarrr resim atabilsem gosterirdim findgi sizelere

yerim seni berayimm tekrar düzenliyecek listeyi ozaman ekler edammmmmmmmmmmm..

kiz sen bi ara hic gelmiyodunnnnn o yüzden unuttuk edammmmmmsensiz olurmu hic listeeeeee

yaaaaaaa beniiii unutmayın ben unutulacak bırısı olmaya alıskın değilimkii realde bılemmmm :/((((

habıbtem cok sevındım yarabbım nazarlardan korusun meleğinide senıde ınsallahve tum hamıslerımızısaol kuzum duaların içinoy yerım ben onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…