- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.341
BERAYIMMMM canim benim listeye emeklerinden dolayi cok tesekkür ederimmsende bizim yüzümüzden bi liste yapmak zorunda kalmistinn....inslalah kendi topigin olursa orda devam ederizzzz
hoşbulduk canım adama bi türkü söyledim zaten mest oldu dosyaya falan baktı herşey gayet güzel hocam bu şehir sizin gibi yeteneği zor bulur dedi :)))
yettım gayre geldım kızçem nasılsın
iyiyim bebeğim toipkte olanları çözmye çalışıyorum :44: sen nasılsınnnn bebeğimmmmmmm
nebilim balım, listeyi bnde bgün gördüm ..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/560470-ay-olmadi-ekim-anne-adayi-olmak-umidiyle-3919.html
balım diğer liste burada, göremedim dediğin için ekledim..
hoşbulduk gonzalezım nasılsın
bendede pihti alni coktu bakti doktorum bi hafta icinde kendim atamamistim bi igne yapti bi hafta icinde hepsini atmistimmm..eger lekelenmelerin rengi sariya dönmüsse bitiyo ilhannazzimmm
kafam karman çorman oldu... karnımda çook ağıyo zatenn, kırmızılar yakındır
yasakhayalim neden öyle yazıp gittiii
neyse canlarım ben sadece fikrimi belirttim :26:
herkese iyi geceleeeeerrrrrrrrrrrrrrrr
iyidir balkusum, sen nasılsın,. birazdan çay demliycçem..
demli demli ohh şöylee iyi gider içince..dün de kek yapmıstım.. gelin beraber olsun
umduum ve hayalotum.. olayı çözemeden çıkıyorum ama aklım burda.. gelebilirsem gelirim yine
aklım yasakhayalimde kaldı, neden gitti kii
öpüyoruuummm
reaannnnnnnnnnnnnnnnnnn balım hsgeldinnerelerdesinn özledim seni
yerim seni berayimm tekrar düzenliyecek listeyi ozaman ekler edammmmmmmmmmmm..
kiz sen bi ara hic gelmiyodunnnnn o yüzden unuttuk edammmmmmsensiz olurmu hic listeeeeee
hayalotummmm habibtemmmmm bebisimizz iyi cok sukur buyuyorrrrrrr hareketlerini gordummm cok guzeldi allahimmm sizlerede yasatsin bu guzel duyguyuuuu cok gzuelll heyecan verici...igne verdi doktorummm her ihtimale karsi dusuk onleyici...rahimde kasilmalar olmuss pihti olusmuss birazzz...kistimde varrr ama gider dedi cok onemli bir sorunumuz yok...ilaclarimna devam edecemmm..simdilik bizden bu kadarrr resim atabilsem gosterirdim findgi sizelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?