Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

öle cnm kısmet bu isler..
asıl benim olurdu.. çalısmayla olsaydı..

haber etmeye çalısırım balım..

Son düzenleme:
bikaç sayfa geride cnm
ya ben sana msj atıcaktım kutun bos mu bi bak cnm

kutum boş şekerimmmmm malatyalıyım kuzucum benn, nerde çalışıyosun diye sordun sandım az önce
bu arada ben bi kahve yapiim de geleyim... muhteşem kocişimle, muhteşem sülümanı izliycez dee

kutum boş şekerimmmmm malatyalıyım kuzucum benn, nerde çalışıyosun diye sordun sandım az önce
bu arada ben bi kahve yapiim de geleyim... muhteşem kocişimle, muhteşem sülümanı izliycez dee

he tamam e-posta attım sana. oku balım öle çık
malatya deyince..
maalatya, maalatya bulunmaz eşin.. diye bir de türkü vardı, sen bendn iyi bilirsin
yok balım biyiyom Mus olduğnu yoksa

Bu arada bu topiğin diğer adıı HURMALI TOPİK DEĞİL MİYDİ?????
UMUDUMUN HURMALI LİSTESİ YOK MUYDU.... kimse yanlış anlamasın daaa burda zaten 1 tan liste vardı, hatta o listenin üzerinden isteyen istediği oynamaaları yapıp güncelliyordu(yanlışım varsa düzeltin)
şimdi 2. bi liste neden anlayamadım benn:44:

he tamam e-posta attım sana. oku balım öle çık
malatya deyince..
maalatya, maalatya bulunmaz eşin.. diye bir de türkü vardı, sen bendn iyi bilirsin
yok balım biyiyom Mus olduğnu yoksa

ahhhhhhh bilmez miyiiimmmmm bak halay çekesim geldiii

umduuummmm şu listeyi güncelleyip öne alsannn nasıl oluuurrrr

simdi balım ne diyeceğimi bilmiyom..
suan da bi liste yapılıyo,. karısmak gibi olur mu ki bilemedim ki

simdi balım ne diyeceğimi bilmiyom..
suan da bi liste yapılıyo,. karısmak gibi olur mu ki bilemedim ki

karışak mıııı, olur mu öyle şey yaa... iyi de kuzum sen var olan bi listenin üzerine liste yapmıyosun ki... senin listen o listeden daha önceydi.. Hoş o listeyi görmedim daha ama kimse yanlış anlamasın umduumun emeği vaaaaarrrrr... yok olasına zin veremeemmm

Çok üzgünüm tiroid bezlerin az çalışıyor dedi drbebeğe yetmiyo dedi .ilaç verdi şimdi kendi Dr geldim.moralim bozuldu yaa bakalım nolacak değiştircem burayı yaa
canbonum elbet bı yoşlu vardır uzulme hemen bı doktora daha gıt kuzum inşallah bı sorun cıkıcak
gonzalezım ben anlayamadım bunu benımde cevremde bu sekıl cok kısı var ama bunlarınmı ruh dengesı bozuk bızımmı anlayamadım
habıbtem nerdesın ya özlüyom ben noldu doktor anlat bakem hemen
bu hayalotum da gelse artık yaww
geldım gonzalezım geldım
amin inşallah canım darısı tüm isteyen bacılarımıza

slm kızlar
nasıl gidiyo
neler aldınız 14 şubat için kocişlere
bu gün dayanamadım doktora gittim
bebeğğimin kesesini gördüm8mm imiş 10 gün sonra gene gel dedi
ben hiçbişey almadımherif bana alsınklnım benım rabbım kucagınada almayı nasıp etsın inşallah
inşallah meleğin senınledır bıtanemvardır bundada bı hayır

üzülme kuzum oldu geçti bitti.rabbım tekrarını yasatmasın inşallah yıne olcak bızım teyzosumuz gelcek anneının gobısıne ınsallah:

nabersınız canbonlar

hayalotuuuummmmm kuzuuumm geçmişe takılma da geeeelll benim çıkmam lazım iki laflayalım da öyle gideymmm

nebilim balım, listeyi bnde bgün gördüm ..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/560470-ay-olmadi-ekim-anne-adayi-olmak-umidiyle-3919.html

balım diğer liste burada, göremedim dediğin için ekledim..

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli valla ben bugün çok yoruldum müfettiş geldi dersime ooff off ama neyseki çok beğendi):)

BERAYIMMMM canim benim listeye emeklerinden dolayi cok tesekkür ederimmsende bizim yüzümüzden bi liste yapmak zorunda kalmistinn....inslalah kendi topigin olursa orda devam ederizzzz

kuzuuummmm sen uğraşmaya devam et bitanemm..hurmaların uğuru bu kadar hamiş boşa çıkmadı herhaldeee hayalotum da sen yokken yardım edip listeyi düzenliyordu zaten .... beray da yanlış anlamasın lütfen olayın onunla bi ilgisi yok... sadece burda ondan önce uğraşıldı ve emek çekildi.. onun üzerine liste yapılması umuda saygısızlık oluyo benceeee

keserım hoşgeldın canım nasılsın
geçmiş olsun bu aradasevındım ıyı gectıgıne

hoşbulduk canım adama bi türkü söyledim zaten mest oldu dosyaya falan baktı herşey gayet güzel hocam bu şehir sizin gibi yeteneği zor bulur dedi :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…