- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.321
valla kısmet be kuzummm, tamam çalışmayla da alakalı ama çalışmaktan çoooooook kısmetle alakalı olduğunu düşünüyorum... çalışmakla olsaydı şimdiye bi sürü bebeişim olurduu
hadi hayırlısı umudumm ama bizi habersiz koyma olar mıııııııı
canlarım beray arkadaşımız nerde liste yapıyo ben göremedim deee:44: benim bat 12 şubattı ama hala olmadım:26:
bikaç sayfa geride cnm
ya ben sana msj atıcaktım kutun bos mu bi bak cnm
kutum boş şekerimmmmmmalatyalıyım kuzucum benn, nerde çalışıyosun diye sordun sandım az önce
bu arada ben bi kahve yapiim de geleyim... muhteşem kocişimle, muhteşem sülümanı izliycez dee
he tamam e-posta attım sana. oku balım öle çık
malatya deyince..
maalatya, maalatya bulunmaz eşin.. diye bir de türkü vardı, sen bendn iyi bilirsin
yok balım biyiyom Mus olduğnu yoksa
Bu arada bu topiğin diğer adıı HURMALI TOPİK DEĞİL MİYDİ?????
UMUDUMUN HURMALI LİSTESİ YOK MUYDU.... kimse yanlış anlamasın daaa burda zaten 1 tan liste vardı, hatta o listenin üzerinden isteyen istediği oynamaaları yapıp güncelliyordu(yanlışım varsa düzeltin)
şimdi 2. bi liste neden anlayamadım benn:44:
umduuummmm şu listeyi güncelleyip öne alsannn nasıl oluuurrrr
simdi balım ne diyeceğimi bilmiyom..
suan da bi liste yapılıyo,. karısmak gibi olur mu ki bilemedim ki
canbonum elbet bı yoşlu vardır uzulme hemen bı doktora daha gıt kuzum inşallah bı sorun cıkıcakÇok üzgünüm tiroid bezlerin az çalışıyor dedi drbebeğe yetmiyo dedi .ilaç verdi şimdi kendi Dr geldim.moralim bozuldu yaa bakalım nolacak değiştircem burayı yaa
gonzalezım ben anlayamadım bunu benımde cevremde bu sekıl cok kısı var ama bunlarınmı ruh dengesı bozuk bızımmı anlayamadımayy sorma balım yaa.. çok sinir ediyor beni.. valal hayret bisey
iste uzak duruncan anca ona ve bana özellikle böyle iyi oluyo..
önceki gün
gel çay içelim dediydi..
isim var eve yeni geldim , diye yazdığı mjsına hadi dedim böyle cvp vereyim dedim..kaç gündür olmadığımı da biliyo..
banane isin varsa var diyo.. hey yarabbimm ..kendi rahat ya, beni de kendine çekecek..
sonraki yazdıklarına zaten yazmadım ..
halen bitmedi mi isin yazıyorken dedim..
isim çok yorgunum.. ltfen rahatsız etmeyin
yazdım.. olaarr yazmıs üzgün bi sekildee
geçenler de de kızdım valla çok rahatsın dedim.. kayınvaldeler gelicek ben hazırlık yapmaya çalısıyom evde..o sabahı banakahve içmeye gelicem dedi..okulların kapancağı gün..dedim hadi gelsin gitsin de öledevam ediyim.. bi bakdım ben şuraya gidiyom fln..
ayy bırak bırak .. bi bakdım kapımda belirdi bikaç saat üstüne.. dedim ne geldin isim var benim..
bide umursamaz bi halde, eee sende hep kızıyosun fln .. e kızdırma o zaman dedim ..
çok rahatsın dedim..biliyon msfir gelicek.. yok iset ben kaç gündür görüsmeedikte..bi kahve içelim dedim de..
tmm anladım.. ama kendini değli.. bide karsındakini düsün dedim..
iste dedim ya.. çok gevsek ...
habıbtem nerdesın ya özlüyom ben noldu doktor anlat bakem hemenhabibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm birazdannnn doktoraa gidicemmm herkes nasil iyimi bakalimmmmmm cok sukur esasoglandan kurtuldummmmmmizine gittiii cok sukur evlenecekkk hiyar
umuttttttcummmmmm hurma gozlummmmmm hosgelmisssinnn nasilsin habibtem neler yapiyorsun ozlettin kendini yaaaa
geldım gonzalezım geldımbu hayalotum da gelse artık yaww
amin inşallah canım darısı tüm isteyen bacılarımıza
ben hiçbişey almadımslm kızlar
nasıl gidiyo
neler aldınız 14 şubat için kocişlere
bu gün dayanamadım doktora gittim
bebeğğimin kesesini gördüm8mm imiş 10 gün sonra gene gel dedi
inşallah meleğin senınledır bıtanemcanlarım sabah net yoktu yazamadım sabah ben de test yaptım ama test bozuk çıktı... test kasetinin bölmesi var yaa her yeri kırmızı olduuuilk idrar boşa gittiği için tekrarlamadım testi.. kırmızlar da hala gelmedi, yarına gelmezse testi tekrarlıycam adet öncesi ağrılarım ara ara uğruyo bugün i de belim çoook ağrıyo hayırlısııı
hoşbuldumm bitanemmm özledim sizi yawww ttnet maduru oldummmnasılınız görmeyelii lorim kavuşmuş meleğine Rabbimm hayırlı etsin hancekimi aradım bulamadım iyimi kırmızıları gelmedi inşallahh bende kankim hamişmiş onun habeerini aldım çok sevindim birazda içerledimmm Rabbim kısmet etmedi etseydi 11. haftamız olcaktı içimde böle bu boşluk var bu haftaaa:2::2::2::2:
karışak mıııı, olur mu öyle şey yaa... iyi de kuzum sen var olan bi listenin üzerine liste yapmıyosun ki... senin listen o listeden daha önceydi.. Hoş o listeyi görmedim daha ama kimse yanlış anlamasın umduumun emeği vaaaaarrrrr... yok olasına izin veremeemmm
yukar ki listeme bakıyorum daa .. :44::44: nasıl uğrasıyordumm seve, seve ..eskiden hurma konumuz vardı .. o hurma sayesinde nelere gülmüstük .. hey gidi eski günlerr biraz uzak kaldık topikten, listeme taaaa eski sayfalardan 30syfa geri gittim de bulabildimm
bazı seylerin değeri olmayınca anlasılıyo
gonzalezım ben anlayamadım bunu benımde cevremde bu sekıl cok kısı var ama bunlarınmı ruh dengesı bozuk bızımmı anlayamadım
geldım gonzalezım geldım
nabersınız canbonlar
hayalotuuuummmmm kuzuuumm geçmişe takılma da geeeelll benim çıkmam lazım iki laflayalım da öyle gideymmm
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli valla ben bugün çok yoruldum müfettiş geldi dersime ooff off ama neyseki çok beğendi):)
keserım hoşgeldın canım nasılsın
geçmiş olsun bu aradasevındım ıyı gectıgıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?