- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.301
dün kü msjım buydu cnm benimm
meeddddddddddddd alpine yazdığının bi üstüne bak
duyuruyla msj okutuyos hey Allahımm
canım habibbtemmmmmm hoşgeldin kuzuuuummçokk özledim ayol, sömestrda memelekete gittik bitanem ondan gelemedim topiğeee
oyy teyzesini kuuzusu büyümüşşşşşyerim ben ikinizi deee:131:
kuzummmmm aminnnn diyorum ama bu aydan pek umudum yok yaa, 1 gün geçti batım... ama karnımda ara ara da olsa adet sancısı oluyo... tam oldum diyorum bişi yookkhayırlsıı bitanem
bitanem beniiimmmmmmmmmmmözlemimi hissetmene nasıl svindim anlatamam, kuşum benimmm
ben de napim bitanem gezdim tozdum özlem giderdim ailemle.. yine döndük muşa.. memleketten geldikten sonra burası çok kötü görnüyo gözüme ama hemen alışıyorum yaa.. nerde olursa olsun nasıl olursa olsun, insanın evi gibisi yok umudum.. rabbim kimseyi evinden yuvasındna ayrı koymasın
bitanem ben hep diyorum yaa bu kırmızılar bi garip gelince de üzülüyoruz gelmeyince de
hadi hayırlısı ile gelsin de umudumuz da yola çıksın artıııkkk, batın ne zmaandı kuzuumm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallaaahhh allah soyletmistirr ya da hissetttimmm eminim ki olacakkk sadece doktoruna guven veeeolacagina kendine inandir sakin umutsuzluga kapilma umudum benimmm...allahimmmmm seninde yuzunu guldurecek insallahhhhhhh hurma gozlumm
gördüm cankuşummmm, teşekkür ederim yordum seniii
ahh bi de şu mesajları vaktinde görmeyi başarabilsemmm
valla kaçırıyorum bazen kuzum, kızmayın bana e miii
oh masasAllah ne güzel gezdin aileni gördün.. herkes yidir insaAllah
öle balım, insanın evi gibisi yok.. bizimde burada oturduğumuz yer itibariyle küçük bi yerdeyiz.. inan ki kafayı yiyorum bazen, burada kimseye gitmiyorum desem yeridir, iste sıkılınca, ya ailemin oralara yada ankara fln geziyorum iste..
kimseye de anlatamıyosun bu tür sıkıntılarını, burda bi iki kız var benim yasımda ama hiçbirsey demedim onlara , cünkü anlamıcaklar biliyorum ..gezip dolasıp evine gelincede ohh diyorum evim en iyisi, uzat bacağını yat assa
öle balım, Allah yine de eksikliğini göstermesn hiçbir zaman, hep dualarımda., hayalotumun da bat tarihleri biran önce düzelir insaAllah ta, küçük hayalotumuz biran önce gelir,teyzesi yesin onun balınıı
hayırlısı kuzum napalım, artık girdik bi yola, adeti bekliyorum
bak adetim, heyy bat ımm sana diyorum.. çabuk gel bak.. bebisi bekletmiyim fazlaa
uff çok uzun yazmısımm :44:
umutcugummm allahim sanada yasatsinnn en kisa zamandaaaa adetin gelsedeee baslayinnn bebek calismalarinaaa..insllahhh iyi sonuclar alirsinizzz...esinle beraberrrr tabiki sana destek olsunnn sende onaaaa...insallah olacak bu seferrr icime dogduuuuu ayyyy gobisin buyurrr kucuk yaramaz bir evladin olurrrinsallahhh allahim duysun sesimiiiiiiiiii
saolasın balkusum benim.. habiptelerin en tatlı annesii
hurma gözlün yesin senii
bide küçük habipteyi de yiyim hazır sırası gelmisken,epey olmus masaAllahh
he yaww.. rapor ediyos sana bide balım yaa
yok kuzum olsun.. neden kızayım
bida bi medcezir nerden bulalım simdik
insaAllah balım benimm
Rabbim hepimize versin insaAllah
senin gibi fittirik olsun
şimdi fittirik ne deme, o da öle kıpır kıpır bise demekhahaha
herkes iyiydi çok şükür kuzuummmm, ama gönlün karnı yok kiii.. 15 gün yetmedi doyamadan geldim
napalım canları sağ olsun daaa uzakta olsunlar
bebeğim senkaç yaşındaydın :44: ya öyle eve tıkılıp kalmakta iyi dğeil, sağlam adamın bile psikolojisi bozulur.. bizim ki zaten bozuk bi de eve tıkılırsak ahan da böle oluruz Allah korusuunn
hayalotum da şöyle iyi bi dr.a denk gelir de bi an önce kurtulur inşş kistlerinden derabbim yardımcısı olsun, o da hep duarlımda
batın ne zamandı ayoll gecikti mi yoksaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44::44:
biliyorummm tatli fittirikkkkkk olsunnnn zaten biraz olsunnn severim oyle cocuklari insallahhh allahim hepinizie nasip ederrrrr hurma gozlummm
bizde öle ailelerimizin olduğu yere gittik mi bi yanım hep buruk balım .. yıllardır annemi göremeyince, hep bisey eksik
ama iste yapacağımız birsey yok maalesefsağlıkıl olsunlarda, insaAllah kavusursunuz ailene daha yakın yerlere
neresiyid cnm sizin yer, Ist. mu :26:
ahh sorma kusum.. yaş kemale erdi daha çocuk edecezz
yaşlandık anacımm
balım 79 luyumocakta yeni yaşıma girdim.. 33 bitti fiiiiuuvvvvvv
ama olsun halen, gencim güzelim diyecek havam oluyo bazen
ama görsen 28 fln.. en fazla 30 dersin
napalım balım, arada delilik geliyo bana, bakim ne zaman deliliğim tavan yapcak
esime diyom bazen, bak sonunda isyan bayrağını çıkartcam.. haberin ola
deminde sorduydun galiba, unutmusum yazmayı
bat ım cnm.. 16 sı,, cmartesi yani
ne ist. balım nerdeeeee.... Muştayız bizanacım 6 yıldır doğudayız, ilk atandığımda kendi isteğimle geldim doğunun en ücra köyüne... 4 yıl çalıştım dağ köyünün birinde... sonra eşimin yanına geldim Muş' a.. kaldık buralarda hayırlısı
anammmm 33müş balım benimmoooooooohhh ne güzel kuzum
böyle az göstermek süper bişi yaaaa, geç yaşlanıcaz fena mıı
demek batın c.tesi hadi hayırlısııı belki de gelmeeeeeeezzzzzzzzzzzinşşşş gitmeden bebeiş haberini alırız kzuuuummmm
umutcummmm masallahin varrr yaaaa enerjinden bellliiiiiiiiiiii hic umudunu yitirmeeeeeee habibtemmmmm daha gencsinnnnnnnn ve insallah olacakkk...ne zaman basliyorsunuz canimmm iyi doktorlari arastirdinmi habibtemmm insallah bu doktorlarrrrrr size sans getirir...
kuzum seni biliyom.. ailen nerdeydi diye sordumm :26::26:
senin kaçtı balım yaşın
çok zor ba.lım yaa... gelior sanıyorum..
cünkü senden daha az çalıstıkk bu ay
bu ay ki performans kötü
toplasan 3 ü geçmezartık bugünden sonrada olmaz.. cünkü esim perhizli gitmesi gerekiyor..
esime yasak geldi anlıycann
balım olmuyo iste.. zorlamanın alemi yok.. beceremiyoruz
olursa da tüp olur.. yani tüp taktırmadan olmıycak bizim bu işD
az da dr lar uğrassınbnrde hazıra konam ins...
ama geçen gün ki rüyamda.. adetim 2gün önce gelmisti.. aa dedim 2 gün önce oldum.. hayret.. dedim..
bakim nolcam bende bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?