• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inş. cnm cok saol ben cıkıyorum görüsürüzz ılgın ıcın cok saol hepınız cok saolun cok ıyı geldınız bana rahatladmm cok saolun cok opuyormm sızlerı yarn gorusmek uzeree

yardımcı olabildiysek ne mutlu bize şekerimmm, ben de öpüyorum iyi geceler balım :54:

evt bnde ilk yaptığım zaman zor gelmisti ama snradan alıstıydım..üstelik tam gününe gün yapmadım..ama ekim ayında çok faydasıın grdüydüm..
birde adet gününe yakın medrcezirim.. akıntıların çğalcak.. ama korkma,. bilirsindir belki de yine diyim dedim.. içindekileri temizledğne isaret oluyomus :29:

Ben bir daha yapacam adetime 10 gun kala yine basliyacam insallah ..:34::34:

ufff ya hadiiii 4000 olsun ben uyumak istiyorum 2000 de ve 3000 de yer aldim ve 4000 dede yer almak istiyorum :34::34:

valla bnde ha olur 4000 die bakıyorum uğrasıyorum çkmıyım diyom ama, şirin deniz de hiç yardımcı olmuyor ki b izlere, öylece bakıyor :1:

aynen valal benim esimde öyle oldu.. sor bakılım senin kızlara diyo hemen :52::52:

insaAllah çabuk atlatırsınız balım :29:

iyidir ne olsun, is güç iste.. yarına yolculuk hazırılğı iste :29:

yok estfrl.. anladım ben .. olsun :)
cnm esin, yaşı gereği iste seni paylasmak istemiyo da ondan bu tavrı.. am bnce güzelce konusun, sakinlesin bi :29:bizim de esimle aramzda biraz fark var..bazen ben bile diyorum, ben daha enerjikim, sen öle duruyonr diyom.. kızdırıyom onu..:1: ama iste zamanla düzelcek hersey inan bak ..ama sabır göstermen lazım..daha 1 sene de böyle olursan, olmaz..hersey olur geçer, yeter ki sabır göster sen cnm.. eninde sonunda seni anlıycaktır :29:

valla bnde öyle dicem de. esim hadi yatmıyon mu diyo :44:

geldim kuzum.. yatağımın üstüne giysilerimden koymustum da, onları kaldır dedi.. bi kalkdım gelidr hemen pc de facene bakıo..
kalkana kadar zor kaldırdım..dedim kızlar bekliyo çıkıcaklar. bi bakim..
smdide çabuk yat hadi..gelmiyon mu diyo :52:

kuzumm yarın için dinlenmen gerek hadi çık da uyu bitanemmmmm :16:
canım umudum beniimmm :16:
dularım seninle olacak canımın içiiii , vallaaa çook güzel şeyler hissediyorum sana dair:16::16::16::16:
bu keeez çook güzel haberlerle dönecek benim bi taneemmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hepimizee UMUUTT olcak...
Rabbim öyle bi güzel melek vercek ki sanaaaa geride kalmış 15 yılın aklına bile gelmicekkk:16::16::16::16::16::16::16:
seni çok seviyorum bitanemmmm
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!

tam da hava ağırdan sulu kar seklinde yağıyor suanda.. yarın nası gitcez bakalım :31:

kuzumm yarın için dinlenmen gerek hadi çık da uyu bitanemmmmm :16:
canım umudum beniimmm :16:
dularım seninle olacak canımın içiiii , vallaaa çook güzel şeyler hissediyorum sana dair:16::16::16::16:
bu keeez çook güzel haberlerle dönecek benim bi taneemmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hepimizee UMUUTT olcak...
Rabbim öyle bi güzel melek vercek ki sanaaaa geride kalmış 15 yılın aklına bile gelmicekkk:16::16::16::16::16::16::16:
seni çok seviyorum bitanemmmm
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!

saol balım, çıkayım artık da siiz bırakamıyorum iste :29:
esim içerden sesleniyo, daha gelmezsen yatağa almıycam diyo :17::17::9::9::9::9:
kısmet balım.. dualarımız hep bir.. Rabbim hepimize versin o minicik mutlulukları :16::16::16:

bnde seni çoookk okkk seviorum cankusumm :54::54::54:

yagsin canim bereket yagiyor ... yavas yavas gidersiniz canim benim ....

evt bnde öle dedim esime..
hatta hava durumlarına baklım, yağıs geliyo diyolardı, gelirken ben yağıyo diyodu..
ee nolcak yağsa dedim..
öbür aya eerteleriz diyo.. dr isini :31: hey yarabbim..
dedim mart ayı çok mu günlük güneslik olucak..:31:
olmaz dedim.. smdi gidelim dedim.. :29:

Yap canim sogan suyunu 4-5 gün zorlanirsin sonra alisirsin canim , benimde icim kalkiyordu ilk gunler...:34:

Ay içerken burnumu tutuyorum da sonrası fena oluyooo :9:

Balım peki adetimin kaçıncı günü başlamalıyım, bugün 2. günümdeyim dee :17:

yap balım,. tavsiye ederim çok :29:insaAllah faydası dokunur :16:

inşş umudum inşşşşş :16:

Allah razi olsun canim ,,, eski isim canim daha 2 ay oncesine kadar orda calisiyordum . ama yorucu aksam olunca insallah haftaya sabah erken gidip ikindin gelecem eve..

Umudum sen yat eniste cagriyorsa... bi gidisle 4000 zor yapacaz veya bosluk birakip hizli hizli gececez...:34::34::34:

Allah yardımcın olsun kuzum ama çok sevindim valla :16:

çok sıkılıyorum diyodun ya iyi olmuş bitanemmm

evt bnde ilk yaptığım zaman zor gelmisti ama snradan alıstıydım..üstelik tam gününe gün yapmadım..ama ekim ayında çok faydasıın grdüydüm..
birde adet gününe yakın medrcezirim.. akıntıların çğalcak.. ama korkma,. bilirsindir belki de yine diyim dedim.. içindekileri temizledğne isaret oluyomus :29:

sağol bebeğimmm inşallaaah temizler içimdekileriii smear testi sonucumda bolca iltitap çıkmıştı daa atarım inşş :16:

nyse cankuslar.. artık çıkmalıyım.. hem belim de rahat vermiyo.. :29:
Allah rahatlık versin, iyi geceler öpüyorm sizi seviyorum :54:

iyice dinlen kuzumm, aman bizi merakta koyma olur muuuuu ara ara da olsa haber vermeye çalış bitanemm:16::16:

Back
X