• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ay içerken burnumu tutuyorum da sonrası fena oluyooo :9:

Balım peki adetimin kaçıncı günü başlamalıyım, bugün 2. günümdeyim dee :17:
inşş umudum inşşşşş :16:
Allah yardımcın olsun kuzum ama çok sevindim valla :16:

çok sıkılıyorum diyodun ya iyi olmuş bitanemmm
sağol bebeğimmm inşallaaah temizler içimdekileriii smear testi sonucumda bolca iltitap çıkmıştı daa atarım inşş :16:
iyice dinlen kuzumm, aman bizi merakta koyma olur muuuuu ara ara da olsa haber vermeye çalış bitanemm:16::16:

tam temizleme iksiri balım.. sen tam gaz yap soğan kurunu :29:
tabi ki veririm balım. :29:

Son düzenleme:
saol balım, çıkayım artık da siiz bırakamıyorum iste :29:
esim içerden sesleniyo, daha gelmezsen yatağa almıycam diyo :17::17::9::9::9::9:
kısmet balım.. dualarımız hep bir.. Rabbim hepimize versin o minicik mutlulukları :16::16::16:

bnde seni çoookk okkk seviorum cankusumm :54::54::54:

aminn bitanemmm, bakarsın bizim de soğan cücüklerimiz oluuur bu ay di mi gurbetkızçeemmmm :9::9::9:

evt bnde öle dedim esime..
hatta hava durumlarına baklım, yağıs geliyo diyolardı, gelirken ben yağıyo diyodu..
ee nolcak yağsa dedim..
öbür aya eerteleriz diyo.. dr isini :31: hey yarabbim..
dedim mart ayı çok mu günlük güneslik olucak..:31:
olmaz dedim.. smdi gidelim dedim.. :29:

bereket yağıyo berekeeeetttt :16:

güzel şeylerin habercisi olcak inşşşşşş :16:

aman bitanem yavaş yavaş gidin dikkatli olun emiii :69:

evt bnde öle dedim esime..
hatta hava durumlarına baklım, yağıs geliyo diyolardı, gelirken ben yağıyo diyodu..
ee nolcak yağsa dedim..
öbür aya eerteleriz diyo.. dr isini :31: hey yarabbim..
dedim mart ayı çok mu günlük güneslik olucak..:31:
olmaz dedim.. smdi gidelim dedim.. :29:

Iyi yapmisin canim bencede gidin ertelemeyin , herseyde bir hayir vardir:16::16::16::34::34:

medd_cezir canimmm bak adetin bitti mi uzerinden 5-6 gun gecsin sonra basla 15 gun boyunca icecen ...:34::34:

kuzuuuum adet bittikten 5-6 gün sonra mıı, ben de bi yerde adetin 7. günü başlancak diye okuduydum.... hatta yumurtların oluşmasına katkısıda varmış ya.. adet bittikten 5-6 gün sonra yaparsam nerdeyse 16. günümde başlamış oluyorum.. faydası olur mu kii :44:

hahhaha anladim canim benim ...:52::52::52:

şarkılaaarrr.. :24:seni söyleerrr.. :24:diller de nağme adıınnn :24:
diller de nağme aaaaadııııınnnnnn:24:pehhh ne döktürürmüşüm beee :1::1:
aminn bitanemmm, bakarsın bizim de soğan cücüklerimiz oluuur bu ay di mi gurbetkızçeemmmm :9::9::9:
bereket yağıyo berekeeeetttt :16:
güzel şeylerin habercisi olcak inşşşşşş :16:
aman bitanem yavaş yavaş gidin dikkatli olun emiii :69:

kız Allah napmasın seni emi, soğan cücüğü he :9::9::9:
evt balım rahmet, güzel günler hepimizin olsun insaAllah..olur balım :29:

aha esimden nağmeler geliyor.. horuuull hooruulll :24::24::24::9::9::9::9::9:

Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...

gurbetkızım, üsteki bana yazdığın çok genis olmus bilerek mi yaptın :44::44::44::9::9::9::9:

kuzuuuum adet bittikten 5-6 gün sonra mıı, ben de bi yerde adetin 7. günü başlancak diye okuduydum.... hatta yumurtların oluşmasına katkısıda varmış ya.. adet bittikten 5-6 gün sonra yaparsam nerdeyse 16. günümde başlamış oluyorum.. faydası olur mu kii :44:

yok canim adettinden 5-6 gun sonra banada yasaka hayalim oyle demisti ..

şarkılaaarrr.. :24:seni söyleerrr.. :24:diller de nağme adıınnn :24:
diller de nağme aaaaadııııınnnnnn:24:pehhh ne döktürürmüşüm beee :1::1:

kız Allah napmasın seni emi, soğan cücüğü he :9::9::9:
evt balım rahmet, güzel günler hepimizin olsun insaAllah..olur balım :29:

aha esimden nağmeler geliyor.. horuuull hooruulll :24::24::24::9::9::9::9::9:

doktur canim benim .. oh oh

veeeeeeeee

SONUNDA 4000 E ULAŞTIIIKKKK..... :46::46::46::46::46::46::46:

Umudum ve gurbet kızçem hadi uyuyun kuzucuklarrr :69:

daha nice güzel paylaşımlarımız olsun inşş.... HAMİŞ HABERLERİ İLE DOLU DAHA NİCEEEEE SAYFALARA İNŞŞ :16::16::16::16:

Hayalotumda çabaladı ama dişinde kalamadı ne yazık kii, UNUTTUK SANMA BEBEĞİM:16::16::16::16::16::16: İnş dişin hafiflemiştir de mışıldıyosundur kuzuuumm:16:

HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM CANLARIM İYİKİ VARSINIZ!!!!

yeeehuuuuuuuuuuu 4000 olduk kızlaaarrrrrrrrrrrr :64::64::64::64::64::64:
Allahım hep böyle 4000 li sayfalara, günümüz şen-şakrak, neşel, eğlenceli veeeeeeeee bol bebisli topiğimiz olsunn her daim:66::66::66::66::66:

Son düzenleme:
haydin öpüyorum kızçelerim, tatlı kuslarım.. sizler iyi ki varsınızz :46::46::46:
artık umud giderr .. bakim kovulcam mı :9::9::9:
esime dedim 4000 yapacaz dur bi dedim.. bakdım caz yapıyo.. horuull da horulll :9::9::9:
haydi kaçtımm :17::17::17::54::54::54:tatlı rüyalar:16:

4000 i kaçırdım iyimi:)))

Kız oğlumu dövmeye kalkmış dünür:)) aradı durmuyolar napiim diye oğlanı aldık geldik bizde :))),Sizde o arada 4000i yapmışsınız maşallah:54::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

gurbetkızçem.. sayfayı demin bembeyaz görünce. noldu buna yine dedim.. meğersem senin parmağın varmıs bu iste:9::9::9::9:

Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...

cnm senn bu yazına yda daha sonra yine gel konusalım, bak burda senin iki katın olan ben varım, 7 + 15 , öpüyorm sevgilerimle :34:

4000 i kaçırdım iyimi:)))

Kız oğlumu dövmeye kalkmış dünür:)) aradı durmuyolar napiim diye oğlanı aldık geldik bizde :))),Sizde o arada 4000i yapmışsınız maşallah:54::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

yok suan bu msjın 4000. sayfada..
yapana kadar :37::37::37::37:böle olduk :9::9::9::9:

Back
X