- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.001
hadi ben gittim artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...
Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...
Güzel yumuşak kek tarifi aranıyor![]()
canım inan bana bende öyleydim evlendiğim ilk yıllarda.heleki eşim askere gidip gelene kadar bakkala bile çıkamıyordum desem yeridir.askerdeyken bile evde olduğum halde musluğu aç su,camı kapa,seslerini duymak ısterdı hepbı sakıncası yok cnmm ... ne olablır kı esımın sacma sapan kıskanclıkları onu yapma bunu gıyme sunu surme gıtme konusma .......... kafayı yıcem ya evde tek basımayım hıc arkadaslarımla gorusmuyorm ıstemıyo dıye gıtmıyorm kımsyı eve cagırmıyorum ıstemıyo dıye yınede olmuyo gelıyo eve tv karsısına bı gecıyo yatana kadar hıc muhabbet yok afedersınız ama kendımı mal gıbı hıssedıyorum 1 senelık evlıyız ama 10 senelık evlı gıbı tavırları ALLAHm sabır versın bana baska bısey demıyorum hastaneye laf edıyo yok su kadar para verdm sunu yaptm bunu yaptım yok kızlar yok iyice bunaldm öncelikle yaknızlıkltan cok bunaldm.!
kuzum scorpıonsum bu aralar cok yogun.fazla gıremıcem demıstıevt demin bnmde aklıma geldi, nerde diye. :26:
hayalot bilirdir, o herseyi biliyo.
bu arada hayalot demisken, hani beni yazın yarın okuycam dedi ya..
ascık çekistirem balkusumu, o yokkene![]()
4000 .. 4000...
4000 ... 4000![]()
bende içicemdaha adetimin 2. günü, bitse de çalışmalra başlasak yaff
bu ay soğan kürü yapcam, geçen aylarda bi kez denedim 4 gün içebildim... kasıkalrım midem belim fena ağrıdı.. ama bu kez çok kararlıyım 15gün içiceeemmm![]()
ya beniiiiiiikuzumm yarın için dinlenmen gerek hadi çık da uyu bitanemmmmm
canım umudum beniimmm
dularım seninle olacak canımın içiiii , vallaaa çook güzel şeyler hissediyorum sana dair
bu keeez çook güzel haberlerle dönecek benim bi taneemmm![]()
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hepimizee UMUUTT olcak...
Rabbim öyle bi güzel melek vercek ki sanaaaa geride kalmış 15 yılın aklına bile gelmicekkk
seni çok seviyorum bitanemmmm
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!
hoşgeldin canım.Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...
kuzum benim hoşgeldındün de gelemedim..kocişle taksıme çıktık biraz takılıp döndük ama hava buzzz donduk..10 gibi uyumuşuz:)
bu ara çok yoğunum canlarım hem iş yogun geçiyor hem ev..şimdi bi bebiş mevlitine gidiyorum..yarın sabah kahvaltıya kankalar geliyor..yarın akşam kuzenimin nişanı varrrr..ayy nefes almaya vaktim yokkk..aklım hep sizde canlarım ..geçmişi de okuyamadım..4000 i devirmişiz maşallah topiğimize..yeni bişeyler varmı?dün bişeyler okudum yasakımla ilgili falan ama anlamadım daha geri de gidemedim..hayalotum beni mesajla bilgilendirirmisin tatlım..akşam gelmeye çalışıcam az da olsa..çok özledim hepiniziiii![]()
günaydın bitanemgünayydınnn kızzzlllalarrrr4001 olmuş hayırlu uğurlu olsunnn
![]()
Günaydın kızlaaaar![]()
Browni gibi bişeymi yoksa normal yumuşak kekmi hayalim?
Güzel yumuşak kek tarifi aranıyor![]()
Browni değil balımm normal kek söyle limonlu tada portakallıben yapıyorum kuru oluyor
![]()
Browni gibi bişeymi yoksa normal yumuşak kekmi hayalim?
aglayan kek varçok severım
![]()
he bas içine limon suyunu kuzum ben kek yapmam sevmıyom çünküm ama hancekim sever
bıtek aglayan kekı severım oda pastaya benzıyor bıraz![]()
Onu yaz bakimmtatlı canavarı
![]()
Hayalotum yumurtacıkların ne durumda![]()