• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...

Canım öncelikle hoşgeldinn...
ne desem bilemedim inan kii:14::14::14::14::14:
öncelikle umudunu kesinlikle yitirme nolurrr, umut olmadan nasıl yaşar ki insan:30:
insanız kuzummm, isteriz istedijlerimiz doğrultusunda bişeyler yaparız ama olmaz... farklı yollar deneriz gene olmaz.. sebep mii Çünkü biz kuluz kuzumm,, sadece isteriz ama sadece RABBİM ol deyince olur.. o zamana kadar umut yitirmek yok bitanem,elimizden geleni yapmaya devamm.. ehm bak yalnız değilsin.. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz seninle.. burda paylaşıp rahatlıyoruz bizi ancak bizmle aynı düşünenler anlar kuzum.. dışardakiler anlamsızca acımasızca orum yapar güler geçerler sadece..
dilerim en kısa zamanda Rabbim hayırlısı ile meleğini gönderir kucağına.. doğru zmanı gelince eminim olacak bitanemmm:16::16::16:

şimdi çıkmak zorundayım, yarın mutlaka gel konuşalım dertleşelim olur mu canımm:16::16::16: iyi geceler öpüyorum

ben de çıkyorum canlarım, eşim yanımda hadi hadi diyip duruyoo :16:

scoirpionum da aklıma takıldı, inş bi sorun yoktur.

herkese iyi gecelerrr siiz çoook seviyorum :54:

günayydınnn kızzzlllalarrrr :16::16::16::16: 4001 olmuş hayırlu uğurlu olsunnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

dün de gelemedim..kocişle taksıme çıktık biraz takılıp döndük ama hava buzzz donduk..10 gibi uyumuşuz:)
bu ara çok yoğunum canlarım hem iş yogun geçiyor hem ev..şimdi bi bebiş mevlitine gidiyorum..yarın sabah kahvaltıya kankalar geliyor..yarın akşam kuzenimin nişanı varrrr..ayy nefes almaya vaktim yokkk..aklım hep sizde canlarım ..geçmişi de okuyamadım..4000 i devirmişiz maşallah topiğimize..yeni bişeyler varmı?dün bişeyler okudum yasakımla ilgili falan ama anlamadım daha geri de gidemedim..hayalotum beni mesajla bilgilendirirmisin tatlım..akşam gelmeye çalışıcam az da olsa..çok özledim hepiniziiii
:16::16::16::16::16::16:

Fırtınamı dindirmek için yazılar okurum çoğu zaman yaşanmış gerçek duyguları anlatan yazıları..Bir tek ben değilim diyebilmek için.Ve hep burda bulurum kendimi..Benim gibi "bu ayda olmadı" hatta ben öylesine aştım ki bu olayı tam 7 yıl geçmiş üstünden bu ay da olmadı diyeli..Öylesine umut dolu ve sıcak ki yazdıklarınız ve burda paylaştıklarınız hiç eşlik edemedim size çünkü hiç umutlu ve sıcak olamadım..Olamadığım gibi de paylaşamadım çok ama çok kalın bi duvar ördüm bebeklerimin üstüne bazen öyle ağır geliyor ki bu duvar bi ucundan da ben tutayım diyenleri vurmak istiyorum..Neyse bu gece yine kötüyüm çoğu zaman olduğu gibi ama bu defa yazmak istedim sadece çünkü artık içim patlamak üzere...

ahh canım öle deme paylaşmadan anlatmadan olur mu kader işte vardır bi hayır demeli ve her zaman inançlı olmalı umudunu kaybetme sakın ....gel anlat rahatla öle içine ata ata kendi kendine dert ede ede aşamasın .... :29::29::29::29::29:

bı sakıncası yok cnmm ... ne olablır kı esımın sacma sapan kıskanclıkları onu yapma bunu gıyme sunu surme gıtme konusma .......... kafayı yıcem ya evde tek basımayım hıc arkadaslarımla gorusmuyorm ıstemıyo dıye gıtmıyorm kımsyı eve cagırmıyorum ıstemıyo dıye yınede olmuyo gelıyo eve tv karsısına bı gecıyo yatana kadar hıc muhabbet yok afedersınız ama kendımı mal gıbı hıssedıyorum 1 senelık evlıyız ama 10 senelık evlı gıbı tavırları ALLAHm sabır versın bana baska bısey demıyorum hastaneye laf edıyo yok su kadar para verdm sunu yaptm bunu yaptım yok kızlar yok iyice bunaldm öncelikle yaknızlıkltan cok bunaldm.!
canım inan bana bende öyleydim evlendiğim ilk yıllarda.heleki eşim askere gidip gelene kadar bakkala bile çıkamıyordum desem yeridir.askerdeyken bile evde olduğum halde musluğu aç su,camı kapa,seslerini duymak ısterdı hep:27:herkes destekçiydi ama annesı babası bılıyordu bu huylarını.düşün artıkkı kendı babasıyla dışarı çıkıcagım zaman bıle babasını arardı ıstemıyorum derdı :25:taki ben zar zor işe başalayana kadar tabi buda ancak bu şekil 2 bucuk yılımı aldı.ama çabaladım pes etmedim inanadım.senınkı gıbı ne konusmalar yapmadım gunluk tuttumda gozunun onune koydum unutmusum gıbıde hanı acıp okusun duygularımı dıye.ama aksıne gulerdı vay vay derdı hep gulerek.2 gun anlassak mutlaka o aksamı yenı bır huyu cıkardı.bunun tek sebebı guvensızlıktır.onlara sorsan tabı guvenım sonsuz ama bunun baska bır mantıgı yok bence.dedıgım gıbı hersey işe başlamamla son buldu.ozamanda sorun vardı en ufak bıseyde cık derdı cok aglamısımdır.telefonla arayıslarından calasamıyordum hatta.ama sagolsun abım dıye baktıgım patronum aldı onune bıgun eşimi.kardesım bu kız benım calısanım ve her 5 dakkada bır aramanı ıstemıyorum.yanlısım varsa alırsın esını evınde oturtturursun ozaman demıstı ve benım maasımı verıp yollamıstı esımle.ertesı gunu sabah esım tamam gıdebılırsın dedı.ve o oldu.simdi eşimin nereye dedıgını bıle bılmem.bunu nıye gıydın.neden busaatte gıttın.bana sordunmu bıkez bıle demedı ogunden sonra.ama bende yarın suraya gıdıcem derım.veya acılse ben gıdıyorum derım.tamam hayatım der kapatırız.sabret ve degısım noktonı bulmaya calıs.ona bı şekilde kendı ayaklarının ustunde durabıldıgını gostermen gerek.boyleleıkle sana guvenı artıcaktır.yoksa sen ıstedıgın kadar onun sozunden cıkma o işler yıne aynı kalır değişen bısey olmaz kuzum.ayrıcada okut yazdıklarımızı bı sakıncada yok.zamanında benım esımde okudu yazdıklarımı.okusun rahat ol.bunun ıcın cıkma geregınse yapma.ozaman esın aaa nasıl olsa yapıyo bunuda yapsın der ve sen hıcbırzaman ozgurce yasayamassın canım aysem.rabbım yardımcın olsun.inşallah kısa zamanda evlılıgınız oturur canım.derlerdıkı hep evlilik 3 yılda oturur 5.yılda kendını gosterır gıdısat.gercekten oyle ama savaşmalısınız bunuda unutma.:54::54:
evt demin bnmde aklıma geldi, nerde diye. :26:
hayalot bilirdir, o herseyi biliyo. :27::27::27:

bu arada hayalot demisken, hani beni yazın yarın okuycam dedi ya.. :27::27:
ascık çekistirem balkusumu, o yokkene :27::27::27:
kuzum scorpıonsum bu aralar cok yogun.fazla gıremıcem demıstı :29:işe ve evıne vakıt ayırmamsı gerekmiş.ara ara gelıyo artık müsait oldugunda yazar kuzular merak etmeyın:16::16::16:
4000 .. 4000... :24::24:
4000 ... 4000 :24::24::24:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
daha adetimin 2. günü, bitse de çalışmalra başlasak yaff :17:

bu ay soğan kürü yapcam, geçen aylarda bi kez denedim 4 gün içebildim... kasıkalrım midem belim fena ağrıdı.. ama bu kez çok kararlıyım 15gün içiceeemmm :15:
bende içicem:3::3::3::3::3::3:
kuzumm yarın için dinlenmen gerek hadi çık da uyu bitanemmmmm :16:
canım umudum beniimmm :16:
dularım seninle olacak canımın içiiii , vallaaa çook güzel şeyler hissediyorum sana dair:16::16::16::16:
bu keeez çook güzel haberlerle dönecek benim bi taneemmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hepimizee UMUUTT olcak...
Rabbim öyle bi güzel melek vercek ki sanaaaa geride kalmış 15 yılın aklına bile gelmicekkk:16::16::16::16::16::16::16:
seni çok seviyorum bitanemmmm
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!
ya beniiiiiii:21::21::21::21::9::9::9::9::9::9:
hoşgeldin canım.:16:rabbım daha fazla bekletmeden inşallah alıcaksın meleğini kucagına:29::29:ama umudunu yıtırmıcen.umutların olmadan hiç bir şey olmaz ve yasayamazzsın.senıde aramızda gormek ısterım.beraber paylaşalım sıkıntılarımızı üzüntülerimizi sevınclerımızı nedersın:29::29:rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah:16:
dün de gelemedim..kocişle taksıme çıktık biraz takılıp döndük ama hava buzzz donduk..10 gibi uyumuşuz:)
bu ara çok yoğunum canlarım hem iş yogun geçiyor hem ev..şimdi bi bebiş mevlitine gidiyorum..yarın sabah kahvaltıya kankalar geliyor..yarın akşam kuzenimin nişanı varrrr..ayy nefes almaya vaktim yokkk..aklım hep sizde canlarım ..geçmişi de okuyamadım..4000 i devirmişiz maşallah topiğimize..yeni bişeyler varmı?dün bişeyler okudum yasakımla ilgili falan ama anlamadım daha geri de gidemedim..hayalotum beni mesajla bilgilendirirmisin tatlım..akşam gelmeye çalışıcam az da olsa..çok özledim hepiniziiii
:16::16::16::16::16::16:
kuzum benim hoşgeldın :46::46::46::46:geliyorum özeline:10::10::10::10:
günayydınnn kızzzlllalarrrr :16::16::16::16: 4001 olmuş hayırlu uğurlu olsunnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydın bitanem:54::54:
Günaydın kızlaaaar:54::3:

günaydın hancekim:29::54:

Son düzenleme:
Onu yaz bakimm:46::46:tatlı canavarı:27:

canbonum 4 yumurta 3 kahve fıncan sekerı ıyıce cırpıyosun kopurene kadar
3 kahve fıncanı un, 3 yemek kasıgı kakao,yrım cay bardagından az süt koy karıstır.sonra 1 paket kabartma tozu.borcamlar oluyor ya yuvarlak onu yağla bi güzel.karışımı boşalt.200 dereceden bıraz az 190 gıbı fırını bı ısıt önce 20 dakka kadar pişir.pişince al 1 2 dakka soguduktan sonra 1 subardagından bıraz daha fazla süt gezdir kekin her yerine.kuru yer kalmasın:27::27::27:
sonra kerm şanti ve çikolata sosu gezdiriyosun.bukadar pata gibi oluyo ama keki yumusak oluyo:46::46::46::46::46:
hancek bilir ben kek sevmıyom cunku :27::27::27::27::27:

Back
X