• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam habibtelerim nasilsinizz bakalimmmmmmmm.....dun esimle film izledikkk hemen cikmak zorunda kaldimmm...hayalotummmmm bugun doktora gidecekti nasil oldu acabaaa...:44::44::44::44::44::44:

nurluuumm çocuğun mu var senin:16: geçmiş olsun canımm, ne aşısıı:16:

Çok saol canım benim,
evet bitanem 2 cocukğum var, küçüğü 2,5 aylık 3 tane aşı oldu haftasonu biraz çarptı ateş falan derken onu konuştuk hayalotumla.
bu topiğin,hayalotun,yasakhayalimin(umarım ayrılık kısa sürer,) ve sizlerin enerjilerinizi sevdiğim için burdayım.
Zaman zaman damlıyorum aranıza.

:34::34::34::34:
Ayyyy maşallaaahh Allah bağışlasın canımmmmm :nazar: :16: :16:
darısı bizlere inşşşşşşşşşşşşşşşşşş :16:
topiğimizin enerjisi iyidir bitanem yaa.. çok güzel arkadaşlıklar kurduk burda,yasakhayal konusunda umarım dediğin gibi olur...
Aramıza tekrar tekrar hoşgeldin kuzuummmmmm :16:

günaydın canbonlarım:3::3::3::3::3:
bugün çok işim var mutfagı temızlıcem oda oda yapıyorum ama yıne ev bırbırıne gırdı:52::52::52::52::52:
akşamda gec gelırım bılıyonuz dişçiye gidicem:18::18: sevıyorum sızlerı:54::54:
gününüz iyi geçer inşallah:54::54::54::54:

kuzuuuumm dişçiden döndüünn müüüüüü, ben soğan suyuna başladım bu akşam... kaldı 29 :5:

canlarım bu kızçe kayıp :5::5:
en son agzı yara olmustu ondan sonra gelmedi nereye gıttı bu:26::26:
merek edıyorum gurbetkızçem gelınce yaz hemen:16:inşallah geçmiştir agzın ya:29::29::29:

sahi gurbet kızçem nasıl olduu, inş iyidir :16:

cok tşk ederimmm.. herkes keciboynuzunun çok faydalı oldugunu soyluo. bende onu esime 3 gundur uyguluorum. inş faydasını görürüz. doktor bıze normal yollarlada gebe kalabılırsın ama tup bebege garantı verıorum dedı.. inş gerek kalmaz.. :(

canım hakkınızda hayırlısı olsun , inşşşşşş tüp bebeğe gerek kalmadan olurrrrr :16:

hoşbulduk canm sende hoşgeldin bebişle iyiyiz ama misem bulanıo hep yatıorm
sen nasılsın
kız soğanı sevmemmi
o kadar seviorm ki çoçuğumun göbek adı soğan:52::52::52::52::52::52::52::52:

klnım ben de başladım soğanaaaa, inşş soğan cücüğüm olcak benim deeee :52:

gurbetkizimmm hsgeldinnnn tatlimmm nasilsinnnnn...hersey yolundamiiii bakalim...:3::3::3::3:

ben de merak ettim gurbetkızçemiii :44: alpınım sen nasılsın film falan izlemişsiniz kocişinleee oooohhhh iiyi yapmışsınız :21:

medcezirimmmmmmmmmmmmm canim bnm hosgeldinnn

slm kızlar nasılsınız ya ben çok yoğun oluyorum o yüzden fazla giremiyorum:):3:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ya ben çok yoğun oluyorum o yüzden fazla giremiyorum:):3:

iyiyiz kuzuuumm, sne nasılsınn :16: ayy bilmem mi o yoğunluğuu üzerimden tır geçmiş gibii... malum 1. sınıf :1: arada da olsa gelmeye çalış canım, valla burdaki sohbet ve sıcacık ortam bütün yorgunluğumualıyo benimmm:16:

Son düzenleme:
iyiyiz kuzuuumm, sne nasılsınn :16: ayy bilmem mi o yoğunluğuu üzerimden tır geçmiş gibii... malum 1. sınıf :1: arada da olsa gelmeye çalış canım, valla burdaki sohbet ve sıcacık ortam bütün yorgunluğumualıyo benimmm:16:

canım nette de sorun oluyor bazen:) gelmeye çalşıcam bende perşembe günü kontrole gidiyorum..

bennnn acimmm accc ben yerim seniii:39::39::39::39::39::39:allahim en kisa zamanda sanada yasatsin habibtemm benimm,,

amin habibtem amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:69: bugün soğan suyuna da başladımmm bu ay çok farklı hissediyorum:52:

canım nette de sorun oluyor bazen:) gelmeye çalşıcam bende perşembe günü kontrole gidiyorum..

aladım kuzuumm, ne kontrolüüü bitanemm:16:

medcezirimmmmm sogan suyu cok iyi ic habibtem insallahhhh hamile kalirsin hemencecikk..:16::16::16::16::16:

Back
X