Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam habibtelerim nasilsinizz bakalimmmmmmmm.....dun esimle film izledikkk hemen cikmak zorunda kaldimmm...hayalotummmmm bugun doktora gidecekti nasil oldu acabaaa...:44::44::44::44::44::44:

Ayyyy maşallaaahh Allah bağışlasın canımmmmm
darısı bizlere inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
topiğimizin enerjisi iyidir bitanem yaa.. çok güzel arkadaşlıklar kurduk burda,yasakhayal konusunda umarım dediğin gibi olur...
Aramıza tekrar tekrar hoşgeldin kuzuummmmmm

kuzuuuumm dişçiden döndüünn müüüüüü, ben soğan suyuna başladım bu akşam... kaldı 29

canlarım bu kızçe kayıp
en son agzı yara olmustu ondan sonra gelmedi nereye gıttı bu:26::26:
merek edıyorum gurbetkızçem gelınce yaz hemeninşallah geçmiştir agzın ya

sahi gurbet kızçem nasıl olduu, inş iyidir

canım hakkınızda hayırlısı olsun , inşşşşşş tüp bebeğe gerek kalmadan olurrrrr

hoşbulduk canm sende hoşgeldin bebişle iyiyiz ama misem bulanıo hep yatıorm
sen nasılsın
kız soğanı sevmemmi
o kadar seviorm ki çoçuğumun göbek adı soğan

klnım ben de başladım soğanaaaa, inşş soğan cücüğüm olcak benim deeee

gurbetkizimmm hsgeldinnnn tatlimmm nasilsinnnnn...hersey yolundamiiii bakalim...

ben de merak ettim gurbetkızçemiii :44: alpınım sen nasılsın film falan izlemişsiniz kocişinleee oooohhhh iiyi yapmışsınız

slm kızlar nasılsınız ya ben çok yoğun oluyorum o yüzden fazla giremiyorum:)

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ya ben çok yoğun oluyorum o yüzden fazla giremiyorum:)

iyiyiz kuzuuumm, sne nasılsınn ayy bilmem mi o yoğunluğuu üzerimden tır geçmiş gibii... malum 1. sınıf arada da olsa gelmeye çalış canım, valla burdaki sohbet ve sıcacık ortam bütün yorgunluğumualıyo benimmm

Son düzenleme:

canım nette de sorun oluyor bazen:) gelmeye çalşıcam bende perşembe günü kontrole gidiyorum..

bennnn acimmm accc ben yerim seniiiallahim en kisa zamanda sanada yasatsin habibtemm benimm,,

amin habibtem amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün soğan suyuna da başladımmm bu ay çok farklı hissediyorum

canım nette de sorun oluyor bazen:) gelmeye çalşıcam bende perşembe günü kontrole gidiyorum..

aladım kuzuumm, ne kontrolüüü bitanemm

medcezirimmmmm sogan suyu cok iyi ic habibtem insallahhhh hamile kalirsin hemencecikk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…