- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.461
kln emm.. posta girisi doluymus, kaldım kapında iyi mi,beni içeri almıycan mı
Ayyyy maşallaaahh Allah bağışlasın canımmmmmnurluuumm çocuğun mu var seningeçmiş olsun canımm, ne aşısıı
Çok saol canım benim,
evet bitanem 2 cocukğum var, küçüğü 2,5 aylık 3 tane aşı oldu haftasonu biraz çarptı ateş falan derken onu konuştuk hayalotumla.
bu topiğin,hayalotun,yasakhayalimin(umarım ayrılık kısa sürer,) ve sizlerin enerjilerinizi sevdiğim için burdayım.
Zaman zaman damlıyorum aranıza.
günaydın canbonlarım
bugün çok işim var mutfagı temızlıcem oda oda yapıyorum ama yıne ev bırbırıne gırdı
akşamda gec gelırım bılıyonuz dişçiye gidicem:18::18: sevıyorum sızlerı
gününüz iyi geçer inşallah
canlarım bu kızçe kayıp
en son agzı yara olmustu ondan sonra gelmedi nereye gıttı bu:26::26:
merek edıyorum gurbetkızçem gelınce yaz hemeninşallah geçmiştir agzın ya
cok tşk ederimmm.. herkes keciboynuzunun çok faydalı oldugunu soyluo. bende onu esime 3 gundur uyguluorum. inş faydasını görürüz. doktor bıze normal yollarlada gebe kalabılırsın ama tup bebege garantı verıorum dedı.. inş gerek kalmaz..
hoşbulduk canm sende hoşgeldin bebişle iyiyiz ama misem bulanıo hep yatıorm
sen nasılsın
kız soğanı sevmemmi
o kadar seviorm ki çoçuğumun göbek adı soğan
gurbetkizimmm hsgeldinnnn tatlimmm nasilsinnnnn...hersey yolundamiiii bakalim...
medcezirimmmmmmmmmmmmm canim bnm hosgeldinnn
keser84 hosgeldinn tatlimm nasilsinnn
hoşşşşbuldummmm alpınııııııııııııımmmmmmmmm canım habibtem bennnnnnniiimmmmmmmmnaıslsın bitanem, teyzoşum nasıl
slm kızlar nasılsınız ya ben çok yoğun oluyorum o yüzden fazla giremiyorum:)
isiririrmmm seni medcezirimmmmmmmmm iiyiyizzz yeruhee sen nasilsinnn...iyiyiz teyzosuna selami varmis
iyiyiz kuzuuumm, sne nasılsınnayy bilmem mi o yoğunluğuu üzerimden tır geçmiş gibii... malum 1. sınıf arada da olsa gelmeye çalış canım, valla burdaki sohbet ve sıcacık ortam bütün yorgunluğumualıyo benimmm
ben de seniii işte böyleee yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm:125: :118:
oyyyyyyyyy teyzoşu kurban olsuuunnnnn
canım nette de sorun oluyor bazen:) gelmeye çalşıcam bende perşembe günü kontrole gidiyorum..
bennnn acimmm accc ben yerim seniiiallahim en kisa zamanda sanada yasatsin habibtemm benimm,,
canım nette de sorun oluyor bazen:) gelmeye çalşıcam bende perşembe günü kontrole gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?