Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

asma suratını yavrum ne oldu niye canın sıkkın de bakem

canım şu çatlatma iğnesi kaç aydır oyaladı hep beni
sanki yine olmıcak gibi başka doktorada gıttım ya oda dalga gecer gıbı konustu sanki yıne eskı doktorumdayım.
bi tanıdıkta dedıkı dırek aşılama istiyorumn de dedı.o hastanede yapılmıyo müşteri kaybeder dıye hızlandırma yapcak mutlaka dedı.ama ben nasıl soylıyımmı soylemıyımmı karar veremedım bı turlu
bugunde bı ortamda bulundum mecburıyetten bı dedıkodu yayılmıs 6 yıldır cocuk ıstıyomusumda olmuyomus ama yalan soyluyomusum herkese sozde.ve soyleyenler guluyomus olmassada rabbım bılır tabıkı karsı cıkamam ama cok kotu oldum bıde doktor oncesıne denk gelınce aklım karıstı

öpecek tabi teyzesi hele öpmesin ne yapar annesi ona
nana yapar vallahiama teyzoşları izin vermezkiiii
oyy kuzuumm, valla aklım hep burda ama fırsat bulupta gelemiyorum kii
bugün bahçede nöbetçiydim ya daha kendime gelemedim biliyo musun:26:
yarın dr. a mı gitcen bitanem, bitti mi kırmıızlar

yorulmusundur balımmmbı kahve ısmarlım sana kendıne gel
bitti bitanem bugun için gıtmem gerekırdı ama doluymus 1 gunden bısey olmaz herhalde:44::44:

o söyleyipte gülenleri var yaaa, Rabbime havale et sen boşver.... yaaa nsıl insnalar yaaa, sanki her şey insanın elindeymiş gibi tövbe tövbee
sakın üzülüpte canını sıkayım falan deme ok valla kuzum sen daha iyisini bilirsin de bazı dr.lar da dürtüklemeden yapmıyo bişey yaa

ya hayatol nasıl gidiyo durumlar valla geçmişi okuyamıorm

çok şükür kuzum hayalimiz hamile bilmem haberin varmı
kızlarda iyi nolsun umudum yeni tedavıde
meddcezırım balım işte sogan suyu içmekte
diğer kızçelerde bi sorun yok şükür bitanemhepimiz iyiyiz biraz sinek avlıyoruz okadar

nabersınız canbonlarımmm

Canlarımmmm çokkkk özledim sizleri telefonum servisteydi ondan giremedim bu aralar ama geldimm artıkkovsanızda gitmemhepimizin güzel haberlerini alana kadar burdayım

evet dde bi tanemm hızlandırsınlar
ben iğne tedavimde klomeni kullandım benim doktor demio iğne yapalım die geerek olursa yapacakmış bende dedim diğer ay gelmicem psikolojim bozuldu die hemen iğnemi yaptı mecburen
sağa sola takma dicem ama seni çok iyi anlıorm
onu diyenlere yer ver gelip agızlarını yırtayım o

ayy inş inşş
valla bebeğimm 12. ayımız bu ayy, artık hayırlısıyla gelsin meleğimiz çok nazlandı yaaaaaaaaaaa

gelsin ona öpücük cezası ver annesi bende takviye ekip oolurum memnuniyetle

rabbıme havale edıyorum hepsını
o en iyisini bilendirrr

bi an sarsıldım işte bitanem pes etmek yok ama daha yolun başındayızzz
bı adam akıllı doktor bulamadımkı zaten:26:

nana yapar vallahiama teyzoşları izin vermezkiiii

yorulmusundur balımmmbı kahve ısmarlım sana kendıne gel
bitti bitanem bugun için gıtmem gerekırdı ama doluymus 1 gunden bısey olmaz herhalde:44::44:
,

hemde nasıl bitanemm, anam altlarına poşeti alıp kaıyolar düşen düşeneee
ayyy bide sıpalar zil açlsa bile girmiyo içeri.. oyun parkına dönmüş okulun bahçesi.. koca kar kütleleri kaykaya dönmüşş

bu yorgunluğaa kahvee süer olurr hem de hayalotumun ellerindennn..bu teklife hayır diyememmm, hemeeenn geliyorum kuzuuumm

1 gündne bişe olmaz bitanem rahat ol sen

Son düzenleme:

Gerçekten nasıl insan bunlar yaaasakın takma kafana hayalotum Rabbim gönderecek meleklerimizi hayırlısıyla

Canlarımmmm çokkkk özledim sizleri telefonum servisteydi ondan giremedim bu aralar ama geldimm artıkkovsanızda gitmemhepimizin güzel haberlerini alana kadar burdayım

hoşgeldin canımın içiiiiii.. valla bizde çok özledik hayalimizi veee fındığımızıı.. nasılsınız bakalımmmm

hoşgeldin canımın içiiiiii.. valla bizde çok özledik hayalimizi veee fındığımızıı.. nasılsınız bakalımmmm

Daha görmedim bitanem Cumartesi tanışacağız Allah'ın izniyle1 haftadır kahverengi akıntım var doktor normal dedi ama ben kesilsin istiyorum artık:18: çok az geliyor ama hergün oluyor işte 1-2 sefer

bende yarın bişeyler diyim ozaman
ahhh ben bi yakalasam onalrı çarpacam agızlarınada

oyyy yirim ben onları keşkem bizde hiç büyümeseydık kuzum ya çocuk olabılseydık

Daha görmedim bitanem Cumartesi tanışacağız Allah'ın izniyle1 haftadır kahverengi akıntım var doktor normal dedi ama ben kesilsin istiyorum artık:18: çok az geliyor ama hergün oluyor işte 1-2 sefer

olurmus bıtanem oyle çabuk yerleşir inşallah kuzugum sımdı poposuna yer acıyor annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…