- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.281
asma suratını yavrum ne oldu niye canın sıkkın de bakem
süper olur valla ben 2 hafta gün aşırı yapmıştık.o ayda oldu.insan kafayı yiyo stresten yaaaaa
nana yapar vallahiöpecek tabi teyzesi hele öpmesin ne yapar annesi ona
oyy kuzuumm, valla aklım hep burda ama fırsat bulupta gelemiyorum kii
bugün bahçede nöbetçiydim ya daha kendime gelemedim biliyo musun:26:
yarın dr. a mı gitcen bitanem, bitti mi kırmıızlar
canım şu çatlatma iğnesi kaç aydır oyaladı hep beni
sanki yine olmıcak gibi başka doktorada gıttım ya oda dalga gecer gıbı konustu sanki yıne eskı doktorumdayım.
bi tanıdıkta dedıkı dırek aşılama istiyorumn de dedı.o hastanede yapılmıyo müşteri kaybeder dıye hızlandırma yapcak mutlaka dedı.ama ben nasıl soylıyımmı soylemıyımmı karar veremedım bı turlu
bugunde bı ortamda bulundum mecburıyetten bı dedıkodu yayılmıs 6 yıldır cocuk ıstıyomusumda olmuyomus ama yalan soyluyomusum herkese sozde.ve soyleyenler guluyomusolmassada rabbım bılır tabıkı karsı cıkamam ama cok kotu oldum bıde doktor oncesıne denk gelınce aklım karıstı
ya hayatol nasıl gidiyo durumlar valla geçmişi okuyamıorm
gonzalezımmmmm gıttıler sandım yaaaa
neysem yarın gıdeceklermıs bıtanemözledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allaha emanet ol kuzum senı sevıyoruzzzzzzzeniştebeye selam saygılar
bende seni çok öpüyorum canım bu arada naptın doktor işini kızçem
anaaaaaaammmm kimler gelmiş bülemmmm
hayalim takvımı gorunce dedımkı bu kızçe ne ara hamile kalmışşşsonra da dıyorum sen ıyıce kafayı yedın hayalottt
kuzum sık gel ya merakta bırakma bızlerı bıtanemmm
nabersınız canbonlarımmm
oyyy yerim ben siziiiiii habibtemmm
umudummmm ben de gelemiyorum çok
özledim kuzummmm
canımmmmm komşuna Allah şifa versin bitanemm... ben de gezdim geldim geç olduğu için kalamadım yaaa
hayalimm arada uğra özletme kendiniiiiiiii
klnımmmmmmmmm bebeğim nasılsınn, teyzoşum napıyoo oyy yerim beenn
evet bebeğimmmm soğan suyunaaa tam gaz devam... bebeğim senin de sorduğun gibi dün değil önceki gün çalışmıştık.. bi de bugün çalışcazzz ayyyyyyy Rabbimin izniylee hayırlıysa tutturcaz inşşşş
canım şu çatlatma iğnesi kaç aydır oyaladı hep beni
sanki yine olmıcak gibi başka doktorada gıttım ya oda dalga gecer gıbı konustu sanki yıne eskı doktorumdayım.
bi tanıdıkta dedıkı dırek aşılama istiyorumn de dedı.o hastanede yapılmıyo müşteri kaybeder dıye hızlandırma yapcak mutlaka dedı.ama ben nasıl soylıyımmı soylemıyımmı karar veremedım bı turlu
bugunde bı ortamda bulundum mecburıyetten bı dedıkodu yayılmıs 6 yıldır cocuk ıstıyomusumda olmuyomus ama yalan soyluyomusum herkese sozde.ve soyleyenler guluyomusolmassada rabbım bılır tabıkı karsı cıkamam ama cok kotu oldum bıde doktor oncesıne denk gelınce aklım karıstı
ayy inş inşş
valla bebeğimm 12. ayımız bu ayy, artık hayırlısıyla gelsin meleğimiz çok nazlandı yaaaaaaaaaaa
o söyleyipte gülenleri var yaaa, Rabbime havale et sen boşver.... yaaa nsıl insnalar yaaa, sanki her şey insanın elindeymiş gibi tövbe tövbee
sakın üzülüpte canını sıkayım falan deme okvalla kuzum sen daha iyisini bilirsin de bazı dr.lar da dürtüklemeden yapmıyo bişey yaa
,nana yapar vallahiama teyzoşları izin vermezkiiii
yorulmusundur balımmmbı kahve ısmarlım sana kendıne gel
bitti bitanem bugun için gıtmem gerekırdı ama doluymus 1 gunden bısey olmaz herhalde:44::44:
o söyleyipte gülenleri var yaaa, Rabbime havale et sen boşver.... yaaa nsıl insnalar yaaa, sanki her şey insanın elindeymiş gibi tövbe tövbee
sakın üzülüpte canını sıkayım falan deme okvalla kuzum sen daha iyisini bilirsin de bazı dr.lar da dürtüklemeden yapmıyo bişey yaa
Canlarımmmm çokkkk özledim sizleritelefonum servisteydi ondan giremedim bu aralar ama geldimm artık kovsanızda gitmem hepimizin güzel haberlerini alana kadar burdayım
Canlarımmmm çokkkk özledim sizleritelefonum servisteydi ondan giremedim bu aralar ama geldimm artık kovsanızda gitmem hepimizin güzel haberlerini alana kadar burdayım
hoşgeldin canımın içiiiiii.. valla bizde çok özledik hayalimizi veee fındığımızıı.. nasılsınız bakalımmmm
evet dde bi tanemm hızlandırsınlar
ben iğne tedavimde klomeni kullandım benim doktor demio iğne yapalım die geerek olursa yapacakmış bende dedim diğer ay gelmicem psikolojim bozuldu die hemen iğnemi yaptı mecburen
sağa sola takma dicem ama seni çok iyi anlıorm
onu diyenlere yer ver gelip agızlarını yırtayım o
gelsin ona öpücük cezası ver annesi bende takviye ekip oolurum memnuniyetle
,
hemde nasıl bitanemm, anam altlarına poşeti alıp kaıyolar düşen düşeneee
ayyy bide sıpalar zil açlsa bile girmiyo içeri.. oyun parkına dönmüş okulun bahçesi.. koca kar kütleleri kaykaya dönmüşş
bu yorgunluğaa kahvee süer olurr hem de hayalotumun ellerindennn..bu teklife hayır diyememmm, hemeeenn geliyorum kuzuuumm
1 gündne bişe olmaz bitanem rahat ol sen
bende yarın bişeyler diyim ozaman
ahhh ben bi yakalasam onalrı çarpacam agızlarınada
Daha görmedim bitanemCumartesi tanışacağız Allah'ın izniyle 1 haftadır kahverengi akıntım var doktor normal dedi ama ben kesilsin istiyorum artık:18: çok az geliyor ama hergün oluyor işte 1-2 sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?