Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtemmmm canimmm benim yaaaa gecmis olsunn...feda etsinnn birsey olmz onlarin bunyesi daha guclu bizdennnbak iliskiye girmeden once 3 kere ihlas suresini oku oke

canlarım işten sonra kocişle dışarda takıldık.. eve geç geldik sonra okul için dosya falan hazırladık derken bu saat olduu yorgunluktan ölüyorum.. ama buraya yazmadan da uyumak istemedim.. sizi çooooooooooook seviyorum iyi geceleeerrrr

ayşeeemm hoşgeldin kuzuuummm.. ben de çıkıyodum ama yarın görüşürüz bol bol inşşşşşşşşşşşşşşş
öpüyorum habibteeemmmmm

Medcezirimmmmm kiyamam sana canim habibtem bizde seni çok seviyoruzzz

kuzum gripilacı alıyorum vitamin alıyorum ama hala fayda yok..şimdi çay içicem yatmadan da ihlamur yapıcam..amann geldimi gitmez bu grip
aman kuzum sen aksatma dıkkat et kendıne
bebiş beklıyoruz
hoşgeldinnnn canımmmmmen kısa zamanda meleğine kavusursun ınsallah

habıbtemmm öyle kuzum ya bi rahat yok banasaat 1di gittiklerindesen nasılsın kuzum benim

günaydın kuzularımmmmm
bugün hastaneye gidicem bi komsuyu hastaneye yatırmıslar kadının cıgerlerı su toplamıs anıden bayılmayla gıttıleryatırmıslar kadıncagızı bı zıyarete gıdıcem yanınarabbım şifa verır ınsallah

meddcezırım gezmelerdeymıs
aysımam gelmiş ama yazmamıs nasılllar acaba

sımdı hazırlanmam gerek bıtanelerım öpüyorum hepınızı
bol sohbetler dıycem ama kımse gelmıyor artık gunduzden
neysem öpüyorum hepınızı gece kuşlarımmm

selam kızlar nasılsınız, sizleri de özledim giremedim kaç gündür
yiğenimizi de yarın gönderices, artık yarından itibaren sizlerle olurum, öpüyorum sizlerii

evett canımm kimseciklerr kalmıyoo artıkk neysee herkes iyi olsundaa önemli olan ooo öptüm canımmm seniii

selam kızlar nasılsınız, sizleri de özledim giremedim kaç gündür
yiğenimizi de yarın gönderices, artık yarından itibaren sizlerle olurum, öpüyorum sizlerii
gonzalezımmmmm gıttıler sandım yaaaa
neysem yarın gıdeceklermıs bıtanem özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allaha emanet ol kuzum senı sevıyoruzzzzzzzeniştebeye selam saygılar
evett canımm kimseciklerr kalmıyoo artıkk neysee herkes iyi olsundaa önemli olan ooo öptüm canımmm seniii
bende seni çok öpüyorum canım bu arada naptın doktor işini kızçem

anaaaaaaammmm kimler gelmiş bülemmmm
hayalim takvımı gorunce dedımkı bu kızçe ne ara hamile kalmışşşsonra da dıyorum sen ıyıce kafayı yedın hayalottt
kuzum sık gel ya merakta bırakma bızlerı bıtanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…