- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.241
sorma habibtem yaaa yumoşlar yaklaşıyo ben hasta..eee artık kociş kendini feda etcekkk.napalım onada bulaşırsa bulaşsın dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugün 10. günümanca temizlendim zaten..yarın başlarız inşallahhhh
iyiyimm canimmm nasil oluyummm isteeee yemek yedim findigimlaa...ama yine acimmm ne yesem doymuyorummm
habibtemmmm canimmm benim yaaaa gecmis olsunn...feda etsinnn birsey olmz onlarin bunyesi daha guclu bizdennnbak iliskiye girmeden once 3 kere ihlas suresini oku oke
öylemiiiiiiiiiiiiokurum habibtemmm okumammıııııııı
oku habibtemmmm benimmmmm corbama bakmam lazimmmmm yemegi hazirliyimmm birazdan bizimkiisi gelirrr birazdasn gelirim habibteleirmm optum canim
canlarım işten sonra kocişle dışarda takıldık.. eve geç geldik sonra okul için dosya falan hazırladık derken bu saat olduuyorgunluktan ölüyorum.. ama buraya yazmadan da uyumak istemedim.. sizi çooooooooooook seviyorum iyi geceleeerrrr
ayşeeemm hoşgeldin kuzuuummm.. ben de çıkıyodum ama yarın görüşürüz bol bol inşşşşşşşşşşşşşşş
öpüyorum habibteeemmmmm
canlarım işten sonra kocişle dışarda takıldık.. eve geç geldik sonra okul için dosya falan hazırladık derken bu saat olduuyorgunluktan ölüyorum.. ama buraya yazmadan da uyumak istemedim.. sizi çooooooooooook seviyorum iyi geceleeerrrr
aman kuzum sen aksatmakuzum gripilacı alıyorum vitamin alıyorum ama hala fayda yok..şimdi çay içicem yatmadan da ihlamur yapıcam..amann geldimi gitmez bu grip
hoşgeldinnnn canımmmmmbebiş beklıyoruz
selam habibtelerimmm nasilsinizz caniskolarimmm
iki gundur giremiyorummm dun gece girdimmm misafir geldiiii ciktim bendeeeee
scorpimm gecmis olsun canimmmmm bol bol dinlen usutme sakinnnn tam yumurtlama gunlerindi insallah bebisin seninle olur abibtemmm
asetonummmm canim benimmm bebegin masallahi var uzulmeee bu ay biraz daha iyi besin alirrr vitaminlerini alir takviye edersinnn
hayalotumun daaaa hep misafiri var bir rahat yok kizcagizaaaaa
diger habibteler nasillarr gecmisi opkuyamadim direk yazdimmmmmmmmm
keşke kuzum ya napalım hayırlısıimzaları çaktım geldim
sen nasılsın zeynebnurum
eeeeeeee cankuşlar nerdesınız yıne
iyice boşaldı topiğimiz hayırdır :44::44:
zeynebnurum bu kızçelrin sanırım yolunma zamanı geldisaçlarından tutucaz bunların dogru topiğeee
selam kızlar nasılsınız,sizleri de özledim giremedim kaç gündür
yiğenimizi de yarın gönderices, artık yarından itibaren sizlerle olurum, öpüyorum sizlerii
gonzalezımmmmm gıttıler sandım yaaaaselam kızlar nasılsınız,sizleri de özledim giremedim kaç gündür
yiğenimizi de yarın gönderices, artık yarından itibaren sizlerle olurum, öpüyorum sizlerii
bende seni çok öpüyorum canım bu arada naptın doktor işini kızçemevett canımm kimseciklerr kalmıyoo artıkk neysee herkes iyi olsundaa önemli olan ooo öptüm canımmm seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?