Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım ben çıkıyorum artık bugun çalışma var bide yarına hazırlanmam gerek
bol sohbetler sızlere bıtanelerımmmm öpüyorum hepınızı ıyı geceler tatlı ruyalarrrrr

iyi geceler canım yarın herşey yolunda gider inşallah

bende çıkıyorum kızlar çok öpüyorum hepininzi
mutlu gecelerrrrrrr

iyi geceler canım yarın herşey yolunda gider inşallah

bende çıkıyorum kızlar çok öpüyorum hepininzi
mutlu gecelerrrrrrr

iyi geceler canımın içii, ben de birazdan çıkarım .. bizde de çalışma var bugün
iyi bak kendine meleğim

keserim hoşgeldin bitanem nasılsın

iyiyim bitanemmmmm benimmdualrımı okuycam birazdan yetiştirmem gerek bugün songündü
gonzalezım eltım gelıyo gelcem yıne optum

tmm cnm ..Rabbim kabul eylesin bitanem simdiden

Allahım bi eltidir gidiyor hayalotum.. kaç gündür göremedim zaten balkusumu, şu eltiyi aradan çıkarmak lazım

gunaydın canlar nasılsnız
kzım 5 gun surekl ateslıydı 6. gun atesı gectı bugun daha ıyı kendıne gelıyor yavas yavas bende ayakta atlatıyorum grbı ama oksurugum var malesef
ılacta almak ıstemyorum ne olur olmaz dıye

bu ay bende salanlardanım bakalım ne cıkacak hayır olsun kayınvalıdemler var oyuzden calısmalardayım dıyemıyorum :26::26::26:

hepınızı openzııı hayırlı haberlerınızı bekleyenzııı

canbonlarım ben döndüm doktordan
bu ayda fos cıktı .kistlerim büyümüş en büyüğü şuan yine 7 cm
ben daha agzımı bıle açmadan kendisi dede sanırım seni göndericez burdan diye
sol tarafım polikistik over zaten yumurtlamam sagda gerçekleşiyo:26rdada bu ay yumurtam var 1 tane ama büyük olan kistler yumurtamın etrafında aralarında küçücük kalmış büyümeden o şekil kist lur dedi:26:
doğum kontrol versem bebek olmuyo doğum kontrol içermeyen hap verincede kistlerın çoğalıyo büyüyo dedi.önümüzdeki ayın 3.gününe cagırdı aşılama için yönlendirme yapıcam dedi..
çatlatma iğnesine geçemiyoruz direk aşılama dedi.bende bu ay niye geçmiyoruz hemen yapalım ozaman dedim.saglam ymurtan yok dedıgı ıcın geri döndüm.
duphaston hapını verdi.sanırım bunu habıbtem kullanmıstı oyle hatırlıyorum
ama sonucunda bu ay hamılelık bekleme kendını aşılamaya hazırla ddı.bende benım ıcın sorun yok dedım tüp bebek desenızde farketmez artık bı sekılde tedavıye bıyerden baslamak ıstıyorum dedım olsada olmasada.tamam ozaman dedı
am bu aşılamadan önce ne gerklı ne degıl bunların hıcbırını bılmıyorum bıraz arastırma yapmam gerek.herhalde aşılama bu ay degıl onumuzdekı ay olur.cunku bununla ılgılı onumuzdekı ay kistlerin kuculup kuculmedıgene bakarak konusmak ıstıyorum dedı.anlamadıgımdan dolayı bırseyde soramadım acıkcası
benden boyle kuzular dualarım var okuncak onları bıtırıp akşam gelırım ancak opuyorum hepınızı

geçmiş olsn tatlım
ama olsun bi yerden başlamak lazım bebeğin tüpü aşılaması falan olmaz bebek bebektir
olur inşallah

suedam hoşgeldin kuzum
inşallah cabuk ıyılesırsınız bıtanem yaaahayırlısı bıtanem nezaman gıtcekkı bu kaygananallaha emanet ol bıtanem

canım benim ne inatçı kistlerin varmış yahuu.seni de amma çok eviyorlarmış hayret bişeyyyyyyyy..kovalasam ben onlarıı
neyse tatlım şaka bir yana da aşılama güzel bi gelişme olacak senin için..sen biraz topikleri araştıe bakalım neler gerekiyormuş..kafaı da rahat tut..inşallah güzel günler yakındaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…