- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.321
canlarım ben çıkıyorum artık bugun çalışma varbide yarına hazırlanmam gerek
bol sohbetler sızlere bıtanelerımmmm öpüyorum hepınızı ıyı geceler tatlı ruyalarrrrr
iyi geceler canım yarın herşey yolunda gider inşallah
bende çıkıyorum kızlar çok öpüyorum hepininzi
mutlu gecelerrrrrrr
medcezirim galiba bana sen yardım edebilirsinn
günaydın canbonlarımmmmmmm
gonzalezımmmmmm hoşgeldinnnnnnnn
günaydın balkusum..gunaydın sekerparem nasılsın
iyiyim bitanemmmmm benimmdualrımı okuycam birazdan yetiştirmem gerek bugün songündü
gonzalezım eltım gelıyo gelcem yıne optum
canbonlarım ben döndüm doktordan
bu ayda fos cıktı .kistlerim büyümüş en büyüğü şuan yine 7 cm
ben daha agzımı bıle açmadan kendisi dede sanırım seni göndericez burdan diye
sol tarafım polikistik over zaten yumurtlamam sagda gerçekleşiyo:26rdada bu ay yumurtam var 1 tane ama büyük olan kistler yumurtamın etrafında aralarında küçücük kalmış büyümeden o şekil kist lur dedi:26:
doğum kontrol versem bebek olmuyo doğum kontrol içermeyen hap verincede kistlerın çoğalıyo büyüyo dedi.önümüzdeki ayın 3.gününe cagırdı aşılama için yönlendirme yapıcam dedi..
çatlatma iğnesine geçemiyoruz direk aşılama dedi.bende bu ay niye geçmiyoruz hemen yapalım ozaman dedim.saglam ymurtan yok dedıgı ıcın geri döndüm.
duphaston hapını verdi.sanırım bunu habıbtem kullanmıstı oyle hatırlıyorum
ama sonucunda bu ay hamılelık bekleme kendını aşılamaya hazırla ddı.bende benım ıcın sorun yok dedım tüp bebek desenızde farketmez artık bı sekılde tedavıye bıyerden baslamak ıstıyorum dedım olsada olmasada.tamam ozaman dedı
am bu aşılamadan önce ne gerklı ne degıl bunların hıcbırını bılmıyorum bıraz arastırma yapmam gerek.herhalde aşılama bu ay degıl onumuzdekı ay olur.cunku bununla ılgılı onumuzdekı ay kistlerin kuculup kuculmedıgene bakarak konusmak ıstıyorum dedı.anlamadıgımdan dolayı bırseyde soramadım acıkcası
benden boyle kuzular dualarım var okuncak onları bıtırıp akşam gelırım ancak opuyorum hepınızı
tmm cnm ..Rabbim kabul eylesin bitanem simdiden
Allahım bi eltidir gidiyor hayalotum.. kaç gündür göremedim zaten balkusumu, şu eltiyi aradan çıkarmak lazım
hg meleğim bende geldimmbengeldım canlarım
gunaydın canlar nasılsnız
kzım 5 gun surekl ateslıydı 6. gun atesı gectı bugun daha ıyı kendıne gelıyor yavas yavas bende ayakta atlatıyorum grbı ama oksurugum var malesef
ılacta almak ıstemyorum ne olur olmaz dıye
bu ay bende salanlardanım bakalım ne cıkacak hayır olsun kayınvalıdemler var oyuzden calısmalardayım dıyemıyorum :26::26::26:
hepınızı openzıııhayırlı haberlerınızı bekleyenzııı
hg meleğim bende geldimm
bi bakım dedimm limon yedim biraz iyi geldi hemen koştum
canbonlarım ben döndüm doktordan
bu ayda fos cıktı .kistlerim büyümüş en büyüğü şuan yine 7 cm
ben daha agzımı bıle açmadan kendisi dede sanırım seni göndericez burdan diye
sol tarafım polikistik over zaten yumurtlamam sagda gerçekleşiyo:26rdada bu ay yumurtam var 1 tane ama büyük olan kistler yumurtamın etrafında aralarında küçücük kalmış büyümeden o şekil kist lur dedi:26:
doğum kontrol versem bebek olmuyo doğum kontrol içermeyen hap verincede kistlerın çoğalıyo büyüyo dedi.önümüzdeki ayın 3.gününe cagırdı aşılama için yönlendirme yapıcam dedi..
çatlatma iğnesine geçemiyoruz direk aşılama dedi.bende bu ay niye geçmiyoruz hemen yapalım ozaman dedim.saglam ymurtan yok dedıgı ıcın geri döndüm.
duphaston hapını verdi.sanırım bunu habıbtem kullanmıstı oyle hatırlıyorum
ama sonucunda bu ay hamılelık bekleme kendını aşılamaya hazırla ddı.bende benım ıcın sorun yok dedım tüp bebek desenızde farketmez artık bı sekılde tedavıye bıyerden baslamak ıstıyorum dedım olsada olmasada.tamam ozaman dedı
am bu aşılamadan önce ne gerklı ne degıl bunların hıcbırını bılmıyorum bıraz arastırma yapmam gerek.herhalde aşılama bu ay degıl onumuzdekı ay olur.cunku bununla ılgılı onumuzdekı ay kistlerin kuculup kuculmedıgene bakarak konusmak ıstıyorum dedı.anlamadıgımdan dolayı bırseyde soramadım acıkcası
benden boyle kuzular dualarım var okuncak onları bıtırıp akşam gelırım ancak opuyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?