- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.181
canlarım tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayınnn... özellikle keserimle meddim çok merak etmişş12 nisanda transfer gerçekleşti 24 nisanda Rabbime binlerce kez şükür ler olsun pozitifi gördüm. 2 gün sonrada değerim neredeyse 3e katladı. şimdi sıra yavrumu yada yavrularımı görmeye ve mini,k kalplerinin seslerini duymaya kaldı... dua edin ne olur. İnşallah Allahım tüm evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamnada evlat sahip olmayı nasip etsin... her namazımda dua ediyorum... sizleri seviyorum. allaha emanet olunnnnn
Kuzummmmmm canim benim cok cok tebrik ederim.. nasil sevindim bilemzsin.. Rabbim saglikla kucsgins almayi nasip etsin sekerim.. darisbekleyen kizcelerime olsun insallah:118::118::118::118:
canım ya banada aksine ameliyat önermedi doktorlar korkuyorum ameliyattan zaten histeroskopi çekildim bilmiyorum sen çekildin mi rahim filmi falan rahime baskı yapmıyomuş bu 2 filmdede...çok geçmiş olsun sana inşallah en kısa zamanda bebiş haberleriniz alırız canımCanim mrb okuduğum kadarıyla myom var mi sen de yoksa başka biri mi yaZmis karistirmis olabilirim.9 ay önce miyim ameliyatı oldum 6 cm falandi myomum..çok doktor gezdim ve ameliyat olmaya karar verdim.çünkü doktorların hepsi çocuğun tutan ama ya camini tutunda da düşük olabileceğini söylediler ve en sonunda acil myom amelyati oldum.doktor 6 ay iyileşme sureci verdi ve artik 2 aydir korunmuyorum.hamile kalabilir myim bilmiyorum ama ameliyattan sonra çok rahatladim.eğer doktorlar ol diyorsa hic bekleme derim
Ben ha olur diye diye evlendikten 1,5 yol sonra ameliyat oldum ama boşa zaman kaybetmisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallahamin cnm saol.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsin inş.
çok saol canım ama bnm mıyomlarım 3 ve 5 cm ama baskı yapmıyolarmış ben çapa tıp fakultesıne gıttım 6 ay incelediler önemli değil dediler ablam 7 cmle dogurduCanım sürekli dualarimdasiniz inaniyorum ve hissediyorum hayırlısı ile olacak ins. Kuzum bende de miyom vardı. 1 cm bile değildi. Rahim içinde değil duvarinda zar içindeydi. Çoğu dr miyomdan ötürü bebisin tuunmaz ameliyat ol dedi. Erken menopoz tehdidi olunca tupe basvurduk. Drum karar verilmesi cok zor bi hastasin hemen tüp yapsak miyom engeller tutunamayabilir, miyomu alsak iyilesene kadar yumurtalarin bitebilir dedi. Dünya başımıza yıkıldı. Sonra 2 ay yumurtalari toplamaya ve embryolari dondurmaya karar verdi dr. Sonra ameliyat olcaktim 6 ay sonra da embryolar transfer olacaktı. Çok dua ettik bi mucize icin ve basladik tedaviye. 6 yumosum oldu veee ne büyük mucizedir ki rahim duvarı kalinlasarak miyomun baskisinda kurtuldu. Drum bu durumda tutunabilir dedi ve embryo transferi oldu. Bunca olumsuzluğa rağmen şükürler olsun ki bebeklerim benimle ♥ kismette varsa ve Rabbim ol derse hersey olur kuzum içini ferah tut♥♥♥
geçmiş olsun canımyok canım adetime bir hafta kaldı derken yani belki hamileyimdri su an ilaç almamalıyım diye demiştim.çok şükür kendiliğinden geçti kaşıntı bugün.mantar değil de sanırm nedensiz bi kaşıntı oldu bende
canlarım tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayınnn... özellikle keserimle meddim çok merak etmişş12 nisanda transfer gerçekleşti 24 nisanda Rabbime binlerce kez şükür ler olsun pozitifi gördüm. 2 gün sonrada değerim neredeyse 3e katladı. şimdi sıra yavrumu yada yavrularımı görmeye ve mini,k kalplerinin seslerini duymaya kaldı... dua edin ne olur. İnşallah Allahım tüm evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamnada evlat sahip olmayı nasip etsin... her namazımda dua ediyorum... sizleri seviyorum. allaha emanet olunnnnn
biz persembe dr gittik haftada bir ya artik ;)) giderken son yasadigimdan dolayi gayet isteksizdim gergindim ama belli etmedim siklemen ojeler surdu siklemen rujlar ve saclarmi masa yaptim .....gayet kendimi toparladim sik sik gittim.....kararliyim alicam tarihi yani sezaryani koparicam.....gittikkk sikayetlerimi anlattim dogum belirtisi dedi bakalim olmazsa altan da muayne ederiz acilman warsa normal dogurturum yollamam dedi ...........
.......
...ben bom basladim aglamya feryada ben normal dogurmak istemiorum die sok oldu adam esime bakio elindekileri birakti uzuldu tamam sakin ol sen istemiosan zorla olucak bisi degil bu dedi ...ben sana tarihini vericem sezaryende yapicam dedi cazibem mi ise yaradi)) gozyaslarim mi bilemedim ; )) ama 6 mayis sezaryen tarihim koparttim bi halay cekiwerin bnm yerime ,;;;; )))
ah kuzum yaa bu nasıl bi korkuymuş böyle bence oluruna bıraksaydın hayırlısını isteseydin oluruna bırakıp... ama neyse canım hayırlısı olsun hakkında sağlıcakla doğurdarısı başımıza doğumunda nolur bizlerede bol bol dua et
canim tebrikler bol istrat et lutfen tamammi kendine coj dikkat et hayatim...alah bu gunlere gelmeyi kucagina almayi nasip etsin...canlarım tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayınnn... özellikle keserimle meddim çok merak etmişş12 nisanda transfer gerçekleşti 24 nisanda Rabbime binlerce kez şükür ler olsun pozitifi gördüm. 2 gün sonrada değerim neredeyse 3e katladı. şimdi sıra yavrumu yada yavrularımı görmeye ve mini,k kalplerinin seslerini duymaya kaldı... dua edin ne olur. İnşallah Allahım tüm evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamnada evlat sahip olmayı nasip etsin... her namazımda dua ediyorum... sizleri seviyorum. allaha emanet olunnnnn
Kuzummmmmm canim benim cok cok tebrik ederim.. nasil sevindim bilemzsin.. Rabbim saglikla kucsgins almayi nasip etsin sekerim.. darisbekleyen kizcelerime olsun insallah:118::118::118::118:
amin sernesim Allah razı olsun inşallah tez vakitte darısı başına... inşallah sağlıkla kucağımada almak nasip olurrrr....karammmm canım nasıl sevindim anlatamam kaç gündür giremiyorum ve aklımdasın hep senin için açtım kk veeee süper bi haber bu yaaa Rabbim tamamına erdırsın hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın darısı başımıza
canim tebrikler bol istrat et lutfen tamammi kendine coj dikkat et hayatim...alah bu gunlere gelmeyi kucagina almayi nasip etsin...
kuzucum nerdesin yaaa bebisi cok merak ediorum dogumunu suan yasadiklarini seni cok merak ettim....ya topikte okuyamadim gozden kacti merak ediirum nasilsin ii misin....
Ne demek canım birbirimize destek olmak ve derdimize çare bulmak için burdayiZ.neden o kadar geç ki nerdesin yurtdisinda mi
İnşaallah hepimiz anne oluruz hayırlı suyla.sanirim ben adet oldum olucam.zaten teste negatif cikmisti 2 gün önce yaptigimda
Ya kurtaj yaptirmicagimiz kesin o zaman kafa karistirmaya hiiic gerek yok. Rabbimden gelene raziyiz.aynen bende öyle düsünüyorum meddcezirim...o yüzden ne doktorum ne ben gerek duyduk testleree...ne ikili ne üclü ne dörtlü yaptirmadim .bide 23.haftada detaylida tüm organlarina kan akisina plasentasina bakildi o kadarrrr sükür sagligi yerinde ama olsa biel rabbimizden gelen herseye raziyizzz senin heycanin bizden iki kat daha fazla..birden iki tane kuzuyu ins kucagina alacannn heycanal bekliyorum findiklari..kasim diyo beklenen dogum tarihine ama ekim gibi gelir galiba senin kuzular..tek bebeler bile iki hafta önce geliyo ikizlerde genelde bi kac hafta önce gelebiliyoo
hayalotumda bi kelime bari yazsa bende merak etmeye basladim
canım ya banada aksine ameliyat önermedi doktorlar korkuyorum ameliyattan zaten histeroskopi çekildim bilmiyorum sen çekildin mi rahim filmi falan rahime baskı yapmıyomuş bu 2 filmdede...çok geçmiş olsun sana inşallah en kısa zamanda bebiş haberleriniz alırız canım
amin canım inşallah
çok saol canım ama bnm mıyomlarım 3 ve 5 cm ama baskı yapmıyolarmış ben çapa tıp fakultesıne gıttım 6 ay incelediler önemli değil dediler ablam 7 cmle dogurdu
geçmiş olsun canım
hayallerimde zlem86 bacılar sizde hoşgeldniz topiğimize:))
Allah razı olsunher duamda warsiniz orda da edicem hic merak etmeyin ;)) amin
canım amiiin inşallahamin sernesim Allah razı olsun inşallah tez vakitte darısı başına... inşallah sağlıkla kucağımada almak nasip olurrrr....
çok sağol canımm. transfeden sonra 3 gün dinlendim yattım ama sonrasında hep ayaktayım ev yemek bana bakıyo ailem yanımda yok. kayınvalidem de gelmedi sadece ilk gün geldi gitti... unutuyorum bazen çok fevri davranıyorum... amin canım inşalah 9 ay sonunu görürüz ve kucağıma almak nasip olur
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah Rabbim bekletmesin daha fazlaYok canim cekinmedim ama önümüzdeki ay cekincem.ben ankara başkentte bi profesör e ameliyat oldum simdi çok rahatim bana ameliyat şart dediler.inşallah senin gerek kalmadan hamile kalirsin canim
Ya kurtaj yaptirmicagimiz kesin o zaman kafa karistirmaya hiiic gerek yok. Rabbimden gelene raziyiz.
bitanem hamilelik takviminin ikizlere göre olanı yoktu ama sanırım ekimde gelir miniklerim ♥
Hayalotumu inanılmaz merak ediyorum ben de ins herşey yolundadir
Karamim kuzum şuan ellerim ayaklarım titriyor ŞÜKÜRLER OLSUN
:64
O kadar çok dua ettim ki biliyordum güzel haberlerle geleceğini
Ayy içime doğdu, topiğimizin ikinci ikizleri mi geliyo yoksaaaaaadeğerlerin üçe katliyosa bu mükemmel bir haber
Drlarin soylemistir ama sabah aksam sutunu icmeyi, gunde 1 yumurta yemeyi, 1 kase yogurt tüketmeyi, meyveni kuru yemisini eksik etme olur mu? Radyasyondan uzak durmaya çalış.
Bizi habersiz birakma, heyecanla keseyi gorcegin günü bekliyorum. Kuzucuklarimla sseninleve melegini coook öpüyoruz
meddim caım bitanemmm eve t binlerce sonsuz şükürler olsun canımm pozitif sonucu aldık sıra keselere pıt pıtları duymaya kaldııı... valla bilmiyorum kuzum 2 mi tek mi sağlıklı olsunda ben hepsine razıyımmm... bu aralar fenayım canım kabızım ve aşırı kasık ağrım varr sütü bıraktımmm şimdilik gaz yapıcak diyeee düzgün beslenemiyorum açıkçası ama düzene sokucam artıkkk... dualarını eksik etme canım seni ve kuzuukları öptüm çok allaha emanet olunnn
meddim caım bitanemmm eve t binlerce sonsuz şükürler olsun canımm pozitif sonucu aldık sıra keselere pıt pıtları duymaya kaldııı... valla bilmiyorum kuzum 2 mi tek mi sağlıklı olsunda ben hepsine razıyımmm... bu aralar fenayım canım kabızım ve aşırı kasık ağrım varr sütü bıraktımmm şimdilik gaz yapıcak diyeee düzgün beslenemiyorum açıkçası ama düzene sokucam artıkkk... dualarını eksik etme canım seni ve kuzuukları öptüm çok allaha emanet olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?