- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.161
Rutbemdeki yazıyı brn de çoook severek yazdim teşekkür ederiz yasakhayalim ♥
Drum bebeyagi bi de bademyagi al demişti ama benim karnimda Tüylenme var bademyagindan korktum acikcasi. Sizde de olmus muydu tuylenme?
Bebeyagiyla başladık yarin da kakao yagi alcam. Sen napiyosun canımın içi minnakim nasil ♥♥
Ayyyy klnim gelmiiiiissssss ♥
Hoşgeldin bitanem, Eveeeeeeettttt sonunda ben de hamisimtüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamis kaldım ins hayırlısıyla kucağımiza da alırız. Sen nasılsın bebis buyumustur bayaa ♥
Canım sürekli dualarimdasiniz inaniyorum ve hissediyorum hayırlısı ile olacak ins. Kuzum bende de miyom vardı. 1 cm bile değildi. Rahim içinde değil duvarinda zar içindeydi. Çoğu dr miyomdan ötürü bebisin tuunmaz ameliyat ol dedi. Erken menopoz tehdidi olunca tupe basvurduk. Drum karar verilmesi cok zor bi hastasin hemen tüp yapsak miyom engeller tutunamayabilir, miyomu alsak iyilesene kadar yumurtalarin bitebilir dedi. Dünya başımıza yıkıldı. Sonra 2 ay yumurtalari toplamaya ve embryolari dondurmaya karar verdi dr. Sonra ameliyat olcaktim 6 ay sonra da embryolar transfer olacaktı. Çok dua ettik bi mucize icin ve basladik tedaviye. 6 yumosum oldu veee ne büyük mucizedir ki rahim duvarı kalinlasarak miyomun baskisinda kurtuldu. Drum bu durumda tutunabilir dedi ve embryo transferi oldu. Bunca olumsuzluğa rağmen şükürler olsun ki bebeklerim benimle ♥ kismette varsa ve Rabbim ol derse hersey olur kuzum içini ferah tut♥♥♥
Ahh kuzuumm geçmiş olsun. Biz büyüyoruz teyzesi ♥
Annen için demek iki sene oldu ah bitanem dua etmekten başka elden bişey gelmiyo ki.zaman ne kadar geçerse gecsin Yüreğindeki boşluk dolmuyo biliyorum. Bebisinden destek al kuzum, SENi COK SEVİYORUM ♥♥
Ay hadi sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins bitanem heyecanla bekliyoruz güzel haberlerinizi ♥♥
Çatlaklar konusunda tavsiyelerin için de coook tsk ederim. Sanirim catlicagi varsa ne surersrn sur ayni. Brnim kesin catlar tenim kupkuru. Napalim kuzucuklarimin canı sağ olsun ♥♥
Esilaaaaammm canim hoşgeldin. Masallah eymenimde dogmus da kirki bilr cikmis ♥ Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun ins ♥
Rabbim sifa lar versin kuzucuguna bitanem((
Amin keserimmm çoooook merak ediyorum ♥
Ay hadi bakalım hayırlısıbiz persembe dr gittik haftada bir ya artik ;)) giderken son yasadigimdan dolayi gayet isteksizdim gergindim ama belli etmedim siklemen ojeler surdu siklemen rujlar ve saclarmi masa yaptim .....gayet kendimi toparladim sik sik gittim.....kararliyim alicam tarihi yani sezaryani koparicam.....gittikkk sikayetlerimi anlattim dogum belirtisi dedi bakalim olmazsa altan da muayne ederiz acilman warsa normal dogurturum yollamam dedi ...........
.......
...ben bom basladim aglamya feryada ben normal dogurmak istemiorum die sok oldu adam esime bakio elindekileri birakti uzuldu tamam sakin ol sen istemiosan zorla olucak bisi degil bu dedi ...ben sana tarihini vericem sezaryende yapicam dedi cazibem mi ise yaradi)) gozyaslarim mi bilemedim ; )) ama 6 mayis sezaryen tarihim koparttim bi halay cekiwerin bnm yerime ,;;;; )))
İyi gidiyor şimdilik canım, bulantilarla boğuşuyoruz :) darısı başına inş bitanem sürekli dualarimdasiniz♥meddim kuzucum nasıl gidiyor hamişlik?? bende dün yine malesef adet oldum artık yaza kadar bekliycem malum eşim gitti
Evet teyzesi zaman çabuk geçiyor, bugün gördük kuzularimizi. Elleri ayakları kipir kipir oynayıp duruyodurabbim nazarlardan saklasin
3 aylik olmussunuz nerdeyseee
karnimda az oldu tüylenme öyle almadim cogalmasin diye ama kücük makasin ucuyla köküne doru kestim bazen
ama badem yagininda birden tüyü cogaltacaginada inanamiyorum nedense...korkuyosan meddcezirim sürekli bebe ve kakoa yagiyla nemlendir hic kuru kalmasin karnin ev gögüslerinnteyzesi oglumda büyüyo ..iki ay bi haftalik olduk sükürler olsun ..uyku düzeni olusmaya basladi. .sükür gaz sorunumuzda yok...
Yerim ben sizii kac aylık oldunuz klnim.halimeyim dediğin gün dun gibi ya zaman ne çabuk geçiyorooooooooooo medcezir teyzesiiiiiiii
büyüdük biz ama sizin adınıza çoooooooooooook mutlu oldkk..senn ikizlere yol göstercekk
şükür rabbime diormmm
hosbulduk cnm.amin inş.sende hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerini alırsın kucağına
Ay hadi bakalım hayırlısı:17
Az kalmış meleginin gelmesine, cook heyecanlandim sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins ♥
İyi gidiyor şimdilik canım, bulantilarla boğuşuyoruz :) darısı başına inş bitanem sürekli dualarimdasiniz♥
Evet teyzesi zaman çabuk geçiyor, bugün gördük kuzularimizi. Elleri ayakları kipir kipir oynayıp duruyoduo anda aklımdan geçen ilk şey isteyen herkese Rabbimin bu duyguyu yasatmasiydi. Icimde buyuyen mucizeler... şükürler olsun binlerce kez ♥
11+3 görünüyor ultrasonda. Dr % 90 ikisi de kiz dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun :) Siz ne zaman ogrenmistiniz cinsiyetini.
Gaz sorununuzun olmamasına çoooook sevindim, yerim ben o minnaki yaaa
Yağlanmaya başladık artık inş catlamayiz ♥♥♥
Yerim ben sizii kac aylık oldunuz klnim.halimeyim dediğin gün dun gibi ya zaman ne çabuk geçiyor
Amin bitanem hayirlisiyla inss :)
Sen başka neler yapıyosun
kolay gelsin meddcezirim pehlivan gibi yaglan bitanemm
ben 12+5 günlükken ense ölcümü icin perinatolog doktoruna gitmistim..ultrasonu 3 boyutlu idi adam yüzde 99 erkek dedi..keisnlikle yanilmam ben dedi..bende güvendim esim süphede kaldi kis olabilir diye bekledi ve sonucta adam bilmis yanilmamisss kendi kadin ogumcum 19.haftada kesin bisey söylemedi...sadece bi cikinti var erkege benziyo dedi gel örenme ögrenip napacan cinsiyeti sürpriz olsun dedi amaa ben ögrenmistim coktann
ayy meddcezirim simdi gözümde canlandida iki tatki kisce..ayni giysi ayni sac tarama ne tatli olurlar yawwwdu bakalim doktorun yanilacakmi yoksa kesinmi iki fistikmi geliyo biraz daha bekleyelimm isim ne düsündünüzmü hic kis olursa veya erkek olursa sunlar olsun diyeee
Önümüzdeki hafta memlekete ggitcez canımdrum 11-12 hhafta arası gel demişti artık ne için bilmiyorum belki ölçüm içindir di mi
Ya burdaki makine çok iyi değil zaten dr.da söylerken aramızda kalsın suan tam kesin değil kemik yapilari öyle geldi bana dedi. 1 ay sonra kesinleşir dedi. Ayyyy kizceler mi olcak bakalım çok heyecanlıyım ya Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin de gerisi mühim değil
Hayalotumdan ve karamimdan haber yok muuu
bildigim kadariyla ikizlerde ikili test yapilmiyo ense ölcümü yapiliyo sadece..hayirlisi olsun bende merakla bekliyorum cinsiyetlerinii
evet ya hayalotum nerde niye gelmiyo
cinar oglanmi birakmiyo acaba bide kucaga alistiysa tamamdirrr
önemli bisey olmasinda iy olsunlar yeterkii
Bu ikili testte baktıkları şey down sendromu riski di mi kuzum, ikizlerde kanda bakıldığında hep yüksek risk çıkıyomuş bu yüzden çoğu dr sadece ölçüm yapıyormuş. Bakalım bizim dr.umuz ne düşünüyor. Ya kuzucuklarimin heyecanıyla uyuyamadım sabaha kadar ♥ Ekrandaki halleri gözümün önünden gitmiyoo yaaAllahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inş. .
Ya çınarımın problemi vardı en son dr sünnet olmalı demişti o yüzden cok merak ediyorum ins herşey yolundadır
Ya benn cepten giriyorum bu smiley niye cikmiyo acaba ayar mi gerekiyor?
evet canim davn ve trizomi cesitleri hakkinda riski belirliyo ama kesin degil tahminii ben yaptirmadim ikiliyi sadece ense ölcümü yaptirdi doktorummmm....ikizlere yapilmiyo ikili test zaten yanlis sonuc veriyo dedigin gibi...belki ense ölcümü yapilir sadece benim yaptirdigim gibiyerim senin findiklariniii..tabi heycanlanacan annesi kolaymi ikiz annesi olmak rabbim kimsenin kucagini bos koymasin aminnnn
ölemi hayalotum mesgul o zaman.ins biseyi yoktur cinarimizin..annesini üzmez ins...hayalotumda kolay bulmadi..cok ugrasti kiscem...keske bi haber verse yaptirdimi sünneti:26:
Ya bana da saçma geliyor su test olayı. Allah gostermesin sonuç kötü çıksa çocuğu mu aldircaz sanki. Rabbim kimseye vermesin ya.
Canim bendeki bu heyecan ikiz annesi olcagimdan mi yoksa anne olcagimdan mi çözemedim bi ♥
Hayalotum da ins cabucak güzel haberlerle gelir
Canım inşallah saglıcakla alırsın kucagına darısı basımıza hayırlısıyla... ben senin hikayeni hiç bilmiyorum canım bayadır bu topikteyım ama sen daha eskısın o yuzden pek bilmiyorum sen kacıncı ayında yada yılında hamiş kaldın çokbekledınmı suancepten yazıyorum ımzanı göremıyorum kaç yıllık evlısın cok sordum :) bide yaş kaç :)
iPhone 'den Tapatalk
canlarım tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayınnn... özellikle keserimle meddim çok merak etmişş12 nisanda transfer gerçekleşti 24 nisanda Rabbime binlerce kez şükür ler olsun pozitifi gördüm. 2 gün sonrada değerim neredeyse 3e katladı. şimdi sıra yavrumu yada yavrularımı görmeye ve mini,k kalplerinin seslerini duymaya kaldı... dua edin ne olur. İnşallah Allahım tüm evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamnada evlat sahip olmayı nasip etsin... her namazımda dua ediyorum... sizleri seviyorum. allaha emanet olunnnnn
canım benim inan çok muyluyum seninn adına çok şükür rabbim dualarını kabul etti gözün aydın inşallah minnaklarda iyidir pozitif düşün ilk halay benden bugünlerde iyice alıştım halaya
Canim bilmiyorum ki..kan testi yapsan cikmaz mi ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm ya bugün saba. Sancıyla uyandım sankı adet oldugumu duşundum ama adet olmadı ama cok sancılandım sence hamilelik olabilirmi canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim olabilir bence kan testi zamanu geldi artik:)
Canm ya öncelikle bu saatte bana cvp verdigin için teşekürler ben kan testi yapsam Sonuçları burda 2 hafta sonra belli olur ya oyüzden 10 gün gecerse gebelik testi yaparım o zamanda tam belli olur canm ya ( ALLAH'ım KiMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne demek canım birbirimize destek olmak ve derdimize çare bulmak için burdayiZ.neden o kadar geç ki nerdesin yurtdisinda mi
İnşaallah hepimiz anne oluruz hayırlı suyla.sanirim ben adet oldum olucam.zaten teste negatif cikmisti 2 gün önce yaptigimda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?