Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosbulduk cnm.amin inş.sende hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerini alırsın kucağına

Ay hadi bakalım hayırlısı :17
Az kalmış meleginin gelmesine, cook heyecanlandim sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins ♥

meddim kuzucum nasıl gidiyor hamişlik?? bende dün yine malesef adet oldum artık yaza kadar bekliycem malum eşim gitti
İyi gidiyor şimdilik canım, bulantilarla boğuşuyoruz :) darısı başına inş bitanem sürekli dualarimdasiniz♥

Evet teyzesi zaman çabuk geçiyor, bugün gördük kuzularimizi. Elleri ayakları kipir kipir oynayıp duruyodu o anda aklımdan geçen ilk şey isteyen herkese Rabbimin bu duyguyu yasatmasiydi. Icimde buyuyen mucizeler... şükürler olsun binlerce kez ♥
11+3 görünüyor ultrasonda. Dr % 90 ikisi de kiz dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun :) Siz ne zaman ogrenmistiniz cinsiyetini.
Gaz sorununuzun olmamasına çoooook sevindim, yerim ben o minnaki yaaa
Yağlanmaya başladık artık inş catlamayiz ♥♥♥

ooooooooooo medcezir teyzesiiiiiiii
büyüdük biz ama sizin adınıza çoooooooooooook mutlu oldkk..senn ikizlere yol göstercekk
şükür rabbime diormmm
Yerim ben sizii kac aylık oldunuz klnim.halimeyim dediğin gün dun gibi ya zaman ne çabuk geçiyor
hosbulduk cnm.amin inş.sende hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerini alırsın kucağına

Amin bitanem hayirlisiyla inss :)
Sen başka neler yapıyosun

kolay gelsin meddcezirim pehlivan gibi yaglan bitanemm

ben 12+5 günlükken ense ölcümü icin perinatolog doktoruna gitmistim..ultrasonu 3 boyutlu idiadam yüzde 99 erkek dedi..keisnlikle yanilmam ben dedi..bende güvendim esim süphede kaldi kis olabilir diye bekledive sonucta adam bilmis yanilmamissskendi kadin ogumcum 19.haftada kesin bisey söylemedi...sadece bi cikinti var erkege benziyo dedigel örenme ögrenip napacan cinsiyeti sürpriz olsun dedi amaa ben ögrenmistim coktann

ayy meddcezirim simdi gözümde canlandida iki tatki kisce..ayni giysi ayni sac tarama ne tatli olurlar yawwwdu bakalim doktorun yanilacakmi yoksa kesinmi iki fistikmi geliyo biraz daha bekleyelimmisim ne düsündünüzmü hic kis olursa veya erkek olursa sunlar olsun diyeee

Önümüzdeki hafta memlekete ggitcez canımdrum 11-12 hhafta arası gel demişti artık ne için bilmiyorum belki ölçüm içindir di mi
Ya burdaki makine çok iyi değil zaten dr.da söylerken aramızda kalsın suan tam kesin değil kemik yapilari öyle geldi bana dedi. 1 ay sonra kesinleşir dedi. Ayyyy kizceler mi olcak bakalım çok heyecanlıyım ya Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin de gerisi mühim değil

bildigim kadariyla ikizlerde ikili test yapilmiyo ense ölcümü yapiliyo sadece..hayirlisi olsun bende merakla bekliyorum cinsiyetlerinii

bildigim kadariyla ikizlerde ikili test yapilmiyo ense ölcümü yapiliyo sadece..hayirlisi olsun bende merakla bekliyorum cinsiyetlerinii

evet ya hayalotum nerde niye gelmiyo

cinar oglanmi birakmiyo acaba bide kucaga alistiysa tamamdirrr

önemli bisey olmasinda iy olsunlar yeterkii

Bu ikili testte baktıkları şey down sendromu riski di mi kuzum, ikizlerde kanda bakıldığında hep yüksek risk çıkıyomuş bu yüzden çoğu dr sadece ölçüm yapıyormuş. Bakalım bizim dr.umuz ne düşünüyor. Ya kuzucuklarimin heyecanıyla uyuyamadım sabaha kadar ♥ Ekrandaki halleri gözümün önünden gitmiyoo yaa Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inş. .
Ya çınarımın problemi vardı en son dr sünnet olmalı demişti o yüzden cok merak ediyorum ins herşey yolundadır
Ya benn cepten giriyorum bu smiley niye cikmiyo acaba ayar mi gerekiyor?

evet canim davn ve trizomi cesitleri hakkinda riski belirliyo ama kesin degil tahminii ben yaptirmadim ikiliyi sadece ense ölcümü yaptirdi doktorummmm....ikizlere yapilmiyo ikili test zaten yanlis sonuc veriyo dedigin gibi...belki ense ölcümü yapilir sadece benim yaptirdigim gibiyerim senin findiklariniii..tabi heycanlanacan annesi kolaymi ikiz annesi olmakrabbim kimsenin kucagini bos koymasin aminnnn

ölemi hayalotum mesgul o zaman.ins biseyi yoktur cinarimizin..annesini üzmez ins...hayalotumda kolay bulmadi..cok ugrasti kiscem...keske bi haber verse yaptirdimi sünneti:26:

Ya bana da saçma geliyor su test olayı. Allah gostermesin sonuç kötü çıksa çocuğu mu aldircaz sanki. Rabbim kimseye vermesin ya.
Canim bendeki bu heyecan ikiz annesi olcagimdan mi yoksa anne olcagimdan mi çözemedim bi ♥
Hayalotum da ins cabucak güzel haberlerle gelir

aynen bende öyle düsünüyorum meddcezirim...o yüzden ne doktorum ne ben gerek duyduk testleree...ne ikili ne üclü ne dörtlü yaptirmadim.bide 23.haftada detaylida tüm organlarina kan akisina plasentasina bakildi o kadarrrrsükür sagligi yerindeama olsa biel rabbimizden gelen herseye raziyizzzsenin heycanin bizden iki kat daha fazla..birden iki tane kuzuyu ins kucagina alacannnheycanal bekliyorum findiklari..kasim diyo beklenen dogum tarihine ama ekim gibi gelir galiba senin kuzular..tek bebeler bile iki hafta önce geliyo ikizlerde genelde bi kac hafta önce gelebiliyoo

hayalotumda bi kelime bari yazsa bende merak etmeye basladim

canlarım tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayınnn... özellikle keserimle meddim çok merak etmişş 12 nisanda transfer gerçekleşti 24 nisanda Rabbime binlerce kez şükür ler olsun pozitifi gördüm. 2 gün sonrada değerim neredeyse 3e katladı. şimdi sıra yavrumu yada yavrularımı görmeye ve mini,k kalplerinin seslerini duymaya kaldı... dua edin ne olur. İnşallah Allahım tüm evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamnada evlat sahip olmayı nasip etsin... her namazımda dua ediyorum... sizleri seviyorum. allaha emanet olunnnnn

Canim mrb okuduğum kadarıyla myom var mi sen de yoksa başka biri mi yaZmis karistirmis olabilirim.9 ay önce miyim ameliyatı oldum 6 cm falandi myomum..çok doktor gezdim ve ameliyat olmaya karar verdim.çünkü doktorların hepsi çocuğun tutan ama ya camini tutunda da düşük olabileceğini söylediler ve en sonunda acil myom amelyati oldum.doktor 6 ay iyileşme sureci verdi ve artik 2 aydir korunmuyorum.hamile kalabilir myim bilmiyorum ama ameliyattan sonra çok rahatladim.eğer doktorlar ol diyorsa hic bekleme derim
Ben ha olur diye diye evlendikten 1,5 yol sonra ameliyat oldum ama boşa zaman kaybetmisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim inan çok muyluyum seninn adına çok şükür rabbim dualarını kabul etti gözün aydın inşallah minnaklarda iyidir pozitif düşün ilk halay benden bugünlerde iyice alıştım halaya

canım benim inan çok muyluyum seninn adına çok şükür rabbim dualarını kabul etti gözün aydın inşallah minnaklarda iyidir pozitif düşün ilk halay benden bugünlerde iyice alıştım halaya

Allah razı olsun canım inşallah en kısa zamanda rabbim sanada nasip etcek her namazımda her anımda dua ediyorum sizlere kendime herkeseee... çok şükür değerlerimiz iyi çıktııı... bak sende minnaklar dedin bende evlatlarım diyorum eşim diyo nerden biliyosun 2 tane olduğunu bende gayri ihtiyari söylüyorum. rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısını versinde ben tekede razıyım ikiyede... ilk halayımız senden canım ama senin halayın daha kalabalık olucak bak gittikçe çoğalıyoruz... hep dualarımdasın ve dualarımdasıız Allaha emanet ol bitanemmm....

Canim olabilir bence kan testi zamanu geldi artik:)

Canm ya öncelikle bu saatte bana cvp verdigin için teşekürler ben kan testi yapsam Sonuçları burda 2 hafta sonra belli olur ya oyüzden 10 gün gecerse gebelik testi yaparım o zamanda tam belli olur canm ya ( ALLAH'ım KiMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne demek canım birbirimize destek olmak ve derdimize çare bulmak için burdayiZ.neden o kadar geç ki nerdesin yurtdisinda mi
İnşaallah hepimiz anne oluruz hayırlı suyla.sanirim ben adet oldum olucam.zaten teste negatif cikmisti 2 gün önce yaptigimda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşallah adet olmassın canm duyduguma göre gebe kalsan bile adet sancısı gibi oluyomuş bakarsın ikimisde aynı ayda hamile kalırız canm ben yurdışında yasıyorum ingilterede burda test sonuçlarını hemen vermiyolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…