- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.201
Herkese merhabalar :) bugün 2li tarama için gittik. Dr ultrasondan ense kalınlığı ile burun kemigine baktı hersey yolunda dedi. Kandan baktirmak ister misin diye sorunca biz hayir dedik. Sonuçta kanda down sendromu riski çıksa dahi bu bebekleri alditmayi düşünmüyoruz. Kafs karıştırmaya gerek yok
Bu arada soldaki miniğin pipisini gördük :)
Sagdaki henüz belli degil. Tabi bu daha sonra farklı ds cikabilir. Rabbim hayırlısını versin öpüyoruz :)
Herkese merhabalar :) bugün 2li tarama için gittik. Dr ultrasondan ense kalınlığı ile burun kemigine baktı hersey yolunda dedi. Kandan baktirmak ister misin diye sorunca biz hayir dedik. Sonuçta kanda down sendromu riski çıksa dahi bu bebekleri alditmayi düşünmüyoruz. Kafs karıştırmaya gerek yok
Sagdaki henüz belli degil. Tabi bu daha sonra farklı ds cikabilir. Rabbim hayırlısını versin öpüyoruz :)
canim tebrikler bol istrat et lutfen tamammi kendine coj dikkat et hayatim...alah bu gunlere gelmeyi kucagina almayi nasip etsin...
kuzucum nerdesin yaaa bebisi cok merak ediorum dogumunu suan yasadiklarini seni cok merak ettim....ya topikte okuyamadim gozden kacti merak ediirum nasilsin ii misin....
beste kızçem yakaladım sneiiikuzum cok az kalmıs cınardan fırsat bulupta yazamıyrumki sizlere az kaldı kuzum az daha sık dısını allahın ıznıyle melegın yanında olcak sonra darısı kzıçelerimin olsun.
yok kuzum 23 kilo dedım dogru anlamısınanlamadım kendılıgınden gıttı beste kızçem ama emzirdim sürekli birde çınar huysuz bi bebek kucakcı bı bebek hoppala yapmadan durmuyor kucakta zıplatmanında buyuk bı faydası var.birde uykusuzluk kuzum.uykusuz kalan insan coker cınardada uyku olmayınca erıtıyor ıste ama göbek duruyor daha beste kızçem onuda takıyorum zaten napım korseye devam priorimi bende cok merak edıyorum ama bılmıyorumkı bende facesını falan olsaydı bende hemen haberlescektım.gordum dordum herbıseyı pekte guzel durumun adı gıbı saf duru bı kız olsun ıns rabbım guzel yazılar yazsın.çınarr bu sıralar huy dgeıstırıyor buyuyor teyzesı.kılo alımı yemesı ıcmesı yerındeyken bırden dustu hızlıca.halada o dususle devam edıyoruz emmede problem vardı dunden berı bıraz daha uzun emıyor sukur.agucuklar atıyor guluyor az az kahkaha atmaya basladı ama totosu agır koca dötünü kaldırıpta bir türlü dönmüyor inat bı cocuk oglak burcu degılmı bugun 4 tü kavaltı yaptım dusun halımı annelık zormus kuzum ya
İnşallah canım, senin durumun nasıl doğum salı günüydü di mi? Hayırlı ve kolay doğumlar oldun ins canım . Meleğinizi kucaginiza sağlıcakla alırsınız ins. Öpüyorum :*ah bi kiz bir erkek te oldumu tamamdir insallah :):):) saglikla hayielisi ile........zaten ikiz bebeklerde o tarz rahliler cikmazmis dogru....ben butun tahlilleri yaptirdim ama sonuc allahim uzucu ciksa ona kiyarmidim hic.....en azindan saglikli olduunu ogrendik...daha bi suru test derler canim ama sen hic yaptirma bence ikiz gebelikte deger hep yuksek cikarmis....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet teyzesi, gecen hafta mustaki dr kemik yapilarina bakarak dr % 90 ikiside kız demisti. malatyaya geldik. Burdaki ultrason daha iyi. Soldaki erkek dedi dr, sagdaki belli degil. Hayırlısı olsun bitanem, darısı da başına olsun insss :)meddim bacım çok sevindim demek biri erkek haa ayy ne güzel ikizler çok tatlı oluyor benm büyük ablamında 10 yaşında ikiz kızları var inanırmısn ablamn maddi durumu olmadığından bi çok testi yaptırammaıştı ozamanlar ama şükür hiçbişy olmadı..:)) inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın kuzum... bence o tahlillere hiç gerek yok yazın diğer ablamın başına neler geldi biliyorsun.. bebişimize bi sürü şey dediler ama şükürler olsun ki miniğimiz sapa sağlm doğdu.. o işler fas fiso artık rabbimize sığın inşallah hiçbişiycikler olmaz
Doğru söylüyorsun yasakhayalim, ne verirse Rabbim kabulumuz ama gonul ikisinden de istiyo :) ins hayırlısıyla hem kiz evladi hem erkek evladı tattirir Rabbim ♥gözünaydin meddcezirim canim benimm
iyi etmisiniz kan testi yaptirmadiginiza ikizlerde hele hic doru sonuc vermiyo...
ins biri kis biri erkek olurrr hersey kabülümüz ama farkli cinsiyet olursa ikisininde tadina varilmis olur
Maşallah kuzum... Çok sevindim.. Hayırlı evlat olsunlar inşallah datlım
amin canım aminnn... inşallah bütün güzellikleri yaşarızzz bizdeee... bugün maişallah iyiyim canım kompoto iyi geldi sabahta kayısı ve su ile baya bi düzene girdi çok şükürr... bırakmam canım sende haber ver kuzucuklardan öptümm çokkkk....Hakkinizda hayırlısı olsun bitanem ♥
Zoru atlattiniz bundan sonrasi cok heyecanli ve çoook güzel. Keseyi de görürsünüz pitpitlari da..icin rahat olsun bitanem. Kabiz olmamaya gayret et. Kivi kayisi ye. Kayısıdan sonra ilik su içersen düzelir ins. Bizi habersiz bırakma olur mu öpüyorum ♥
sernesim 10 gün iğne kullandım dozlarım düşüktü pcoslu olduğum için. toplam 10 yumoş toplandı 6sı döllendi 5i direnebildi. 2 tanesini transfer ettirdik 3üde dondu kuzularımınnn... bende pek belirti olmadı adet ağrısı gibi ağrıların dışında rahmim çıkıcak sanıyodum... üç buçuk atarak tahlile gittik sonuc kağıdını elime aldım 0-5 değeri gördüm yıkıldım meğer referans aralığıymış bizim . gün 274 çıktı. 2 gün sonra 775 oldu. valla canım 2 mi tek mi bilmiyorum haftaya randevum var bakalım görcez ben hepsine razıyım yeter ki sağlıklı sıhhatli yavrum yavrularım olsunnncanım anlat bakalım ben kaçırmışım geçmişi yada yazmadın mı nasıl bir süreçten geçtin transferden sonraki beta hcg ilk ve son değerin kaç çıkmıştı _? çok merak ediyorum acaba kan sonucuyla ikiz olup olmadıı belli oluyormuymuş?bide tüp bebk tutunamayıncada beta hcg 0 mı çıkıyı bilgin var mı:44:
maşalllah meddim herşey yolundaymış ne güzelll... demek kuzuların biri pipiliii annesii. 12. haftada belli oluyomuydu cinsiyet yaaa şaşırdımm vallaaahayırlı evlat olsunlar canımmm öpüyorumm çokkkkk
Şekerinin. Nasılsın... Minnak kuzum nasıl.. Biz iyiyiz çok şükür ama popomuzda çatlak var.. Gaz çıkarırken ve kaka yaparken Zorlanıyoruz biraz.. Siz napıyorsunuz.. Giremiyorum cnm çok fazla.. Ev bebek koca derken vakit geçiyor.. Gündüz vakit buldukça uyuyorum
biz persembe dr gittik haftada bir ya artik ;)) giderken son yasadigimdan dolayi gayet isteksizdim gergindim ama belli etmedim siklemen ojeler surdu siklemen rujlar ve saclarmi masa yaptim .....gayet kendimi toparladim sik sik gittim.....kararliyim alicam tarihi yani sezaryani koparicam.....gittikkk sikayetlerimi anlattim dogum belirtisi dedi bakalim olmazsa altan da muayne ederiz acilman warsa normal dogurturum yollamam dedi ...........
.......
...ben bom basladim aglamya feryada ben normal dogurmak istemiorum die sok oldu adam esime bakio elindekileri birakti uzuldu tamam sakin ol sen istemiosan zorla olucak bisi degil bu dedi ...ben sana tarihini vericem sezaryende yapicam dedi cazibem mi ise yaradi)) gozyaslarim mi bilemedim ; )) ama 6 mayis sezaryen tarihim koparttim bi halay cekiwerin bnm yerime ,;;;; )))
ay kirk birkere masallah insallah bu kadar rahat olurum bende cok istiorum hemen ayaklanmak.....iyim nasil olsun iste son gunler ;Tatlım çok iyiyiz şükür.. Fazla giremiyorum.. Bebeğime tek başıma bakıyorum.. Ev bebek eş derken vakit geçiyor ..
Doğum rahattı epidural sezeryan oldum canım.. Hemen kalktım şükür.. 4. Gün bebikle avm ye bile gittik
Çok şükür iyiyiz şimdi.. Nacizane tavsiyem eğer çok ağlamaz ve sıkıntılı bir bebek olmazsa çok kucağa alıştırmayın. Biz hastanede bile kucağa almadık hep yatağında yattı.. Şükür şimdide yatıyor.. Karnını doyuruyorum gazını çıkarıp yatağına bırakıyorum uyanık bile olsa kendi kendine yatıyor ben de işimi yapıyorum
Sen nasılsın herşey yolunda mı kuzum...
saol canim yaaa heycan dan deliriorum bana cok war gelio esime azhadi hayırlısı olsun canım büyük gün 6 mayıs sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah geri sayım başladı hadi çekelim ozaman halayı
İnşallah canım, senin durumun nasıl doğum salı günüydü di mi? Hayırlı ve kolay doğumlar oldun ins canım . Meleğinizi kucaginiza sağlıcakla alırsınız ins. Öpüyorum :*
Evet teyzesi, gecen hafta mustaki dr kemik yapilarina bakarak dr % 90 ikiside kız demisti. malatyaya geldik. Burdaki ultrason daha iyi. Soldaki erkek dedi dr, sagdaki belli degil. Hayırlısı olsun bitanem, darısı da başına olsun insss :)
Doğru söylüyorsun yasakhayalim, ne verirse Rabbim kabulumuz ama gonul ikisinden de istiyo :) ins hayırlısıyla hem kiz evladi hem erkek evladı tattirir Rabbim ♥
Teşekkür ederiz priorim. Seni ve oglusunu çoooook öpüyoruz :*
çok özlüyorum aklım hep burda ama oturamıyorum şu pcye
nasılsınız ıyımısınız telden okuyamıyorum artık bıseyler oldu acılmıyo
karamım kuzum halayını cok cekeyımde içimde kalmasın konustuk zaten rabbım saglıklı sekılde kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah
sernesım keserım kuzucuklar nasılsınız fıstıklarsernesım kılolar gıttımı kuzum
priorimmm şükür kavuşturanaoyyy benım kuzucum cok ıyıymıs masallah annesı yaaa totodan öp yerıme bılırım tek baş olmak çok zor kuzum rabbım yardımcın olsun
meddim biri erkek diğeride bi fıstıkmı acaba aman allahım kuzum göbüşte 2 minik mucizeeemerakta bıraktım kuzum ama mazeretim varrr
yasakhayalimde merak etmişşgeldim gelidim burdayım bundan sonra inş muhammed emirim nasıl demek sana benzemiyo he ayyy kokla benim yerime
gulchanım gelmiş hoşgelmiş tedavin hayırlı olsun kuzum bebişle sonuclancak inş
veee beste kızçemmmm kız minnak gelmedimi daha hep aklımdaydın kuzumdemek 6 nisan heee yupppiiii aglayan güzel du bekle halay cekem ıstegın yerıne gelsın : .64:
gecmısı acele acele okudum ama unuttugum varsa afolahepiniz aklımdasınız dualarımdasınız .
bu arada kandiliniz mübarek olsun canbonlarımmm kuzu kulaklarımmm
gelelim bana ve küçük beye
resmen kök söktürüyor banayapışık ikiz gibiyiz şuan kucak kucak kucak başka hiçbirşey yok
bu ay tam 3 ayrı enfeksiyon geçirdi malesef pipi iltihaplanması bogaz enfeksıyonu ve iştahsızlık la beraber kırmızı benekler hepside 1 hafta arayla peşpeşe geldi kaldıramadı yavrum ve memeyi malesef bıraktı2 hafta boyunca yapmadıgım sey kalmadı ama almadı bıdaha agzına cok sukur suan bıtek kırmızı benekler geldı ona hala bi çözüm bulunamadı uzun araştırmalarım sonucu inek sütü alerjisi teşhisi koydum bu cumartesi doktordan randevu alıp tekrar baktırcam ve alerji testi istiycem eger olurda inek sütü çıkarsa sanıyorum beni bırakma sebebide bu olabilir çünkü peynir yogurt falan çok tüketen biriyim hayırlısı artık yani anlıycagınız çınarı 3 ay emzirebildim sagıyorum ama sütü hiç bişekilde kabul etmıyor ve dolapta bir sürü süt var ama çınar almıyor mamaya karıstırdıgımdada anlıyor mama tadına alıstı artık saglıgı yerınde olsun yıne emdı cok sukur ama en az 6 ay emzırmek ısterdım şuan saglık durumu ıyı cok sukur ıstahıda yavas yvas duzene gırıyor bu iştahsızlık yuzunden kilo alamadı bu ay ama cok sukru vermedıde
ayın 10unda 4 aylık olcaz inş buyuyoruz teyzeler ..huysuz bi bebek kimsede durmuyor ve kimseye gidemiyorum baskasınında bize gelmesini istemiyoruyku lar yeni yeni düzene giriyor gaz promlemızmız bıttı cok sukurrr işte bizden böyle 7/24 çınar çınar çınar valla priorim maşallah kuzum çok istedim çınarıda atım yataga dursun ama kolik bi bebekti istemesekte gaz saati geldiğinde kucagımıza almak zorundaydık malesef bendende bukadar canbonlarım hepınızı öpüyorum mınıklerı koklayın göbüştekileri okşayın akşam gelırım eger cınar uyursa artık rahatsızlıgı bıttı cunku bende bı nefes alayım artık degılmı
aaaaaaaaaaaa ngasgımmmı unuttum kuzummmmnasılsın fındıgım nasıl annesi iyi degılmı hersey yolundaa
nasılsın canım şükür geldin hoşgeldinnn bebeğinle huzurlu sağlıklı günler canımmm herkes anne olunca vakit bulamıyor gelmeye darısı diğer kızçelerimin başına artıkk nasıl iyimi miniğin canım
ay kirk birkere masallah insallah bu kadar rahat olurum bende cok istiorum hemen ayaklanmak.....iyim nasil olsun iste son gunler ;))) haklisin iyi olunda arada ceee desende yeter boyle puf noktalar paypas )) allaha emanrt ol hayatim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?