Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam kızlar napıyosunuz yıne bunalımlardayım dun ağla ağla krize girdim grip olmuşum zaten 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım damlama tarzında bi kaç gün o günlerde sadece ilişkiye girme antibiyotik falan veriyolar zaten gerçi ben bu cevabı yazana kadar sen coktan cekılmışsındır nasıl gectı

Canım çok şükür hic bir sorun çıkmadı. Doktor korunmana gerek yok dedi ilaç da vermedi.ama ben 2gun ilişkiye görmedim ne olur ne olmaz.saol canım benim ilgilendiğini için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese gunaydinn.napiyonuz kzlar .ben bugun iznliyim bi bakam dedm kmseler yok.brazdan saglk ocağına asiya gitcm.ya benm ellerim bomba gbi şişmiş bide uyusuyor karincalaniyor neden acaba sizde de oldumu

Canm gecmis olsn aglama lutfen :( herseyin hayrlisi olsn :(
saol canım sende iyi biliyosun sende yasadın aglamamk elde degil :5: amin hayırlısı
Canım çok şükür hic bir sorun çıkmadı. Doktor korunmana gerek yok dedi ilaç da vermedi.ama ben 2gun ilişkiye görmedim ne olur ne olmaz.saol canım benim ilgilendiğini için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi hadi maşallah bende bi kaç gün beklemiştim ilşkiyi

Herkese merhaba. Öyle cok sey var ki söylenecek. Sözcükler düğüm düğüm oluyor boğazımda.. Analar evlatsiz, eevlatlar babasız, eşler yapayalnız kaldi. Tarif edilemez bir acı. Başımız sağ olsun :((((

Herkese merhaba. Öyle cok sey var ki söylenecek. Sözcükler düğüm düğüm oluyor boğazımda.. Analar evlatsiz, eevlatlar babasız, eşler yapayalnız kaldi. Tarif edilemez bir acı. Başımız sağ olsun :((((

inanki 2 gündr içim yanıyor ağla ağla :( çok acı çokk......:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

amin:14:.......

Son düzenleme:
allah belasini versin bu hukumetin..cok aco her haberde agliyorum..aanalarin feryatlari..cocuklarin bbasini bekleyisi eslerinferyadi..lanet olsun sana tayyip allah belasini versin...alin size komur...600 cesetin oldugu soyleniyor...insanlaea yalan haber yayinliyorlae..basin sagolsun TURKIYEM..OLENLERIN MEKANI CENBET OLSUN.AILELEEINE SABIR DILIYORUM..:14:

allah belasini versin bu hukumetin..cok aco her haberde agliyorum..aanalarin feryatlari..cocuklarin bbasini bekleyisi eslerinferyadi..lanet olsun sana tayyip allah belasini versin...alin size komur...600 cesetin oldugu soyleniyor...insanlaea yalan haber yayinliyorlae..basin sagolsun TURKIYEM..OLENLERIN MEKANI CENBET OLSUN.AILELEEINE SABIR DILIYORUM..:14:

bizde ağlıyoruz alpinim ama lütfen böyle konuşma kimseye bela okuma

canı gönülden katılıyorumm çok yaazık oldu çok ccanım :14::14::14::14::14::14::14::14:

sernesss istedigimeee bela okurummm...ben 3 gundur bu insanlara agliyorumm...lanet olsun en kisa zamandaa onu gomeriz ins...akp ve akp zihniyetinden nefret ediyorum...acikca boyle diyim...:47::47::47::47::47:

sernesss istedigimeee bela okurummm...ben 3 gundur bu insanlara agliyorumm...lanet olsun en kisa zamandaa onu gomeriz ins...akp ve akp zihniyetinden nefret ediyorum...acikca boyle diyim...:47::47::47::47::47:

bende herkesin görüşüne saygı duymaya davet ediyorum herkes ağlıyor somanın sahibi mason vede chpli çıktı çay demli olsa başbakandan bilceksiniz pes yani

Son düzenleme:
bide bunları burada konuşmanın ne yeri ne de zamanı tek yürek olmak varken provoke etmeye hiiiççç lüzum yok......!!!

sernessss lutfen muhattap olmayalim bu zihniyetle ne sohbet ederim ne de selam alirim...butun olanlar basbakandan onun cehennemde bile yeri yok...cok sinirliyimmm...cho mhp tartismasinda degilimmm...turkiyenin yuz karasi...

soma da yakinini kaybeden insana yumrukla girisen bir basbakan ve bunun kader deyip kestirip atanda basbakann...sen neyin tartismasini yapiyorsun...ne yurekten bahsediyorsun ki...yurek kalmadi...turkiyenin icine etti bu bascalan...komur ugruna satilan koyunlar...

Çokta umrumdaydı selam vermezmiş! Sen ülkenin başbakanına hakaret et ve bizlere koyun de sen kendini ne sanıyosun adam çıkmış işçilere müstehak çünkü başbakanı onlar secti diyo ya yazık valla özür diliyorum diğer kızçelerden muhatap olduğum için bu konu hakkındaki son cevabım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu sahsin olduugu yere gelmem muhattapta olmamm...bu topikte olmayacagim birdaha kendinize iyi bakin..

Back
X