• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tüm içtenliğimle yanıtlıyorum :))
çok istiyorum evlenmeyi çocuk sahibi olmayı 32 yaşındayım çok geç kalmamak efdal :)
ancak gelin görün ki kısmet olmuyor Rabbim "bekleyeceksin kulum"diyor
O da öyle deyince boynumuz kıldan ince
bekliyoruz...

hayrlisi olsn cnm.

slm:))))))))))kızlar ben sabırsız ve yannız bebişini bekleyen sıradan biri

Ayy allahim ya ümit deli misiniz siz ya ne gülüyosn diyo:)

ay çok komık bişey oldu sümeyye :52:senin bu yazdığına bende sesli güldüm eşimde karşı koltuktan koşarak geldi yüzüme bakarak oda kahkaha attı gitti geri yerine oturdu:9::9:

Oluyodum ama ara sira stresten gecikiyodu. simdi adet olmama 4gun var ama bi belirti yok goguslerim hassas olmasi lazmdi:27:

ya ben bu ay cok dua ettım allahım nolur adetım gecıkmesın gecıkırsede hamıle olım dıye inşallah oyledır benımde dun mavı damar cıkmıstı bugun baktım kaybolmus hıc bısey anlamadımnasıl bir iştir çözemedim:50:

ya ben bu ay cok dua ettım allahım nolur adetım gecıkmesın gecıkırsede hamıle olım dıye inşallah oyledır benımde dun mavı damar cıkmıstı bugun baktım kaybolmus hıc bısey anlamadımnasıl bir iştir çözemedim:50:

mavı damarlar bole catal catal uzuyormuydu cnm :))) bıde gobekten ınen cızgın nasıl ? :))

Back
X