• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Insallah oyledir ama 5 aydir normale dondu adetlerim doktora gittigimde adetlerin duzenli fln dedi hatta bu ay boyle oldu :18: sorma 2 gundur uyuyamiyorum ama dedim ya hafta sonuna kadar beklicem umarim dusundugum gibidir. Ama nedense herkes icimdeki his hamilesin diyo ama bakalim iste bekliyorum simdilik.:17::44:

içindeki hisse güven.peki başka herhangi bir belirti var mı ?

umudumdan ses yok sapkasiz bamyalar tencerede öldürülüyo yazik ya:27::52::52::52:

ben siddete karsiyim...o yüzden yemek falan yapmiyorum........:27::9::9::9::9:

kız ... şapkasız bamyalarım hakkında ileri geri ne konusuyon, öldürürüm seni.. bak burda ölü bamyalar var gözünü korkutmus giibi olmyayım da bak :52::52:

Son düzenleme:

Hic bir belirtim yok iste normalde gecikse bile 1-2 gun sonra kasiklarim agriyodu anliyodum adet olacagimi ama simdi hic bir sey yok :31:

awake.. biliom bana demediğini ama.. ben suan bamyalardan bska bise hissetmioom.. olamayınca bamyaya sardım gördüğün gibi ..... :46::46:

Son düzenleme:
Hic bir belirtim yok iste normalde gecikse bile 1-2 gun sonra kasiklarim agriyodu anliyodum adet olacagimi ama simdi hic bir sey yok :31:

kız awakecik.. bu looricik bize hava yapıo dimiiii :46::46::46:

vay canına :)
göğüslerde durum nasıl şiştiler mi,karnının altında bir sertlik falan var mı?.vs vs

kız ... şapkasız bamyalarım hakkında ileri geri ne konusuyon, öldürürüm seni.. bak burda ölü bamyalar var gözünü korkutmus giibi olmyayım da bak :52::52:

anam hepsinimi öldürdün?:14::14::14::14::14:

Katil oldugunu bilmiyodum.....:18::18::18::18::18:

hadi beni oyalamayın, işim var, yiyin birbirinizi :46::52::52:

Back
X