Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar benim çıkmam lazım vınn kullanıyodum dün kırıldı :14:benimki yenisini alcak yarın.şuan eltimden alıyorum interneti ama kapatırlar modemi brazdan:50:suratınıza kapamış gibi olmım:31:iyi geceler herkese:54:sizleri çok seviyorum ben yaaa:16:

İyi geceler bitaneeemmm , iyi bak kendine :16:

hakikaten bazen feci odunlaşıyorlar.benimki de ilk aylarda benzer tepkiler verirdi.hatta afedersin işin ortasında vazgeçtiği de olmuştur.kafamın içinde hep çocuk mevzusu varken kendimi veremiyorum derdi.
ne diyim o açıdan bakınca haklı adam.ama ben çözümü buldum.kan yapsın hayatım deyip pekmez içiriyorum.kronik yorgunluğa iyi gelir deyip ginseng haplar veriyorum.bir de yumurtlama günlerimden ona bahsetmiyorum.
soyutladım doktor meselesinden onu.saman altından su yürütüyorum artık :emir_bebek:

evet bendede oluyo arasıra:9:bazen öyle oluyoki adamın peşinden koşuyorum ben günler kaçıcak diye:10:bende yumurtlamadan sonra üstüne gitmiyorum sonra zaten regl giriyo araya ve yumurtlamada elime düşüyo:9::9::9:

evet bendede oluyo arasıra:9:bazen öyle oluyoki adamın peşinden koşuyorum ben günler kaçıcak diye:10:bende yumurtlamadan sonra üstüne gitmiyorum sonra zaten regl giriyo araya ve yumurtlamada elime düşüyo:9::9::9:

Reglden sonra acayip oluyolar yaaa :17:

:52:ginseng tabletleri tavsiye ederim benim çok işime yaradılar.yumurtlamaya 3-4 gün kala cilve yapıp yapıp kaçıyorum:10:göster ama elletme hesabı :48:
yumurtlama günümde düz duvara tırmanacak kıvama geliyoooo:9:

Okul nasi gidiyo gene afacanlar mi:)

Hem de nasııııılllll, bitmek bilmeyen bir enerjileri var... Bugün deli ettiler beni ya, minicik bir çizgi çiziyolar ''öğretmenim böyle mi?'' diye soruyolar.. ''Evet kalkma yerinden ve böyle devam et. Yanıma gelme ben gelip kontrol edeceğim'' diyorum.. Ama aynı çocuk bir çizgi daha çekiyo yine yanıma geliyo ''öğretmenim böyle mi'' :D Bir ara kafayı yiyorum sandım:9:

Hem de nasııııılllll, bitmek bilmeyen bir enerjileri var... Bugün deli ettiler beni ya, minicik bir çizgi çiziyolar ''öğretmenim böyle mi?'' diye soruyolar.. ''Evet kalkma yerinden ve böyle devam et. Yanıma gelme ben gelip kontrol edeceğim'' diyorum.. Ama aynı çocuk bir çizgi daha çekiyo yine yanıma geliyo ''öğretmenim böyle mi'' :D Bir ara kafayı yiyorum sandım:9:

Ayyyyyy yaaa ben yoruldm sen anlatrkenn

Back
X