- 23 Ocak 2009
- 935
- 6
- 96
- Konu Sahibi medd_cezir
- #2.941
saol canım ben iyi sayılırım sen nasılsın hoşgeldin![]()
hoşbulduk canım ben bomba gibiyim :) işe başladım bugun kendimi bi işe yarar hissetmek çok iyi geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım ben iyi sayılırım sen nasılsın hoşgeldin![]()
kızlar benim çıkmam lazım vınn kullanıyodum dün kırıldıbenimki yenisini alcak yarın.şuan eltimden alıyorum interneti ama kapatırlar modemi brazdan
suratınıza kapamış gibi olmım
iyi geceler herkese
sizleri çok seviyorum ben yaaa
![]()
hakikaten bazen feci odunlaşıyorlar.benimki de ilk aylarda benzer tepkiler verirdi.hatta afedersin işin ortasında vazgeçtiği de olmuştur.kafamın içinde hep çocuk mevzusu varken kendimi veremiyorum derdi.
ne diyim o açıdan bakınca haklı adam.ama ben çözümü buldum.kan yapsın hayatım deyip pekmez içiriyorum.kronik yorgunluğa iyi gelir deyip ginseng haplar veriyorum.bir de yumurtlama günlerimden ona bahsetmiyorum.
soyutladım doktor meselesinden onu.saman altından su yürütüyorum artık![]()
kızlarr cümleten iyi gecelerr.hayırlı haberlre uyanacağımız bir gün olsun insallahh.hepinizi çook seviyorummm..byeee![]()
sümeyye hoşgeldinnn
nasılsın?![]()
evet bendede oluyo arasırabazen öyle oluyoki adamın peşinden koşuyorum ben günler kaçıcak diye
bende yumurtlamadan sonra üstüne gitmiyorum sonra zaten regl giriyo araya ve yumurtlamada elime düşüyo
![]()
evet bendede oluyo arasırabazen öyle oluyoki adamın peşinden koşuyorum ben günler kaçıcak diye
bende yumurtlamadan sonra üstüne gitmiyorum sonra zaten regl giriyo araya ve yumurtlamada elime düşüyo
![]()
İyimm cok sukur allaha sen nasilsn
ginseng tabletleri tavsiye ederim benim çok işime yaradılar.yumurtlamaya 3-4 gün kala cilve yapıp yapıp kaçıyorum
göster ama elletme hesabı
yumurtlama günümde düz duvara tırmanacak kıvama geliyoooo![]()
bende iyiyim allaha şükür.cuma günü hsg çektiriyorum
Yuhhhh ya :) inanmiyorum sizeee
Hadi ya bende cktrdimm bi sorun cikmadi darisi basina korkma aci olmuyo millet abartiyo:))
üzgünüm ama bunlar gerçekler.
bunları yapmak zorunda bırakıyorlar :44:
Herkez farkli demekki benm eşim bilir yumurtlama gunumu flan kendi gun oluyo hatrlatiyo o ister ben isteri zorla hic olmadi :)))
ona da pekiiiii![]()
Okul nasi gidiyo gene afacanlar mi:)
Hem de nasııııılllll, bitmek bilmeyen bir enerjileri var... Bugün deli ettiler beni ya, minicik bir çizgi çiziyolar ''öğretmenim böyle mi?'' diye soruyolar.. ''Evet kalkma yerinden ve böyle devam et. Yanıma gelme ben gelip kontrol edeceğim'' diyorum.. Ama aynı çocuk bir çizgi daha çekiyo yine yanıma geliyo ''öğretmenim böyle mi''Bir ara kafayı yiyorum sandım
![]()