- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #3.061
Aha umut geldii umuttt ne oldu hadi bize mujdeyi verrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar guzel bi temenni cok tesekkur ederim insallah sende hayirlisi ile alirsin bebegini kucagina bizlere dua et olurmusen ne zaman ogrendin hamile oldugunu fln belirtilerin nelerdi ??
ben öğrendiğimde 5 haftalık 5 gündü :)) adet düzensizliği olduğu için bekledim..bişey yok.belirtide felaket bi göğüs şişliği ve ağrısı.bide sağ sol kasıklarımda ara ara batma ve sancı vardı canım
Bende hic bir belirti yok arada kasiklarda sanci olmak uzere o kadar![]()
Aha umut geldii umuttt ne oldu hadi bize mujdeyi verrr![]()
umuuuuuuttttt gelmiş.hoşgeldin canım benim...![]()
canım bozma moralini belirti kişiden kişiye değişir..rabbim nasip etmişse ölede güzel olurki bana o sevinci yasattı inşallah isteyen herkese yasatır..dualarım sizinle.sen ne kadardır istiyosun ilk çocuk mu
he he he geldim ama müjde felan yok size
hsb cnnm benim ..yaa iyi haber veremicem size
![]()
he he he geldim ama müjde felan yok size
hsb cnnm benim ..yaa iyi haber veremicem size
![]()
ama nedense ben pek tatmin olamadım..aile hekimi bişe anlamadı benim ayarlardan
ya iste bi iki bisey yüksek çıkmış değerlerimde, ondan dedi.. yane enfeksiyonal felan dedi bilmiyorum artık
![]()
ama nedense ben pek tatmin olamadım..aile hekimi bişe anlamadı benim ayarlardan
ya iste bi iki bisey yüksek çıkmış değerlerimde, ondan dedi.. yane enfeksiyonal felan dedi bilmiyorum artık
![]()
Ilk cocugum olucak olursa insallah dualarinda bizleride unutma olurmu.. ben 10-11 aydir istiyorum 5 aydir duzenliydi adetlerim bu ay boyle oldu umarim iyi biseydir:18:
yarından tezi yok, bana geçen hafta "sana hamile gözüyle bakıyorum" diyen bayan doktorun yanında alıcam soluğuuu ..![]()
beni bos hayallerle dolduldur dicem .. ne istedin benim o masum hayallerimden dicem .. wericek bunun hesabını
![]()
yarından tezi yok, bana geçen hafta "sana hamile gözüyle bakıyorum" diyen bayan doktorun yanında alıcam soluğuuu ..![]()
beni bos hayallerle dolduldur dicem .. ne istedin benim o masum hayallerimden dicem .. wericek bunun hesabını
![]()
inşallah tatlım.peki ne zaman test yapcan da sevindiricen bizi![]()