Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ne kadar guzel bi temenni cok tesekkur ederim insallah sende hayirlisi ile alirsin bebegini kucagina bizlere dua et olurmu :16: sen ne zaman ogrendin hamile oldugunu fln belirtilerin nelerdi ??

ben öğrendiğimde 5 haftalık 5 gündü :)) adet düzensizliği olduğu için bekledim..bişey yok.belirtide felaket bi göğüs şişliği ve ağrısı.bide sağ sol kasıklarımda ara ara batma ve sancı vardı canım

ben öğrendiğimde 5 haftalık 5 gündü :)) adet düzensizliği olduğu için bekledim..bişey yok.belirtide felaket bi göğüs şişliği ve ağrısı.bide sağ sol kasıklarımda ara ara batma ve sancı vardı canım

Bende hic bir belirti yok arada kasiklarda sanci olmak uzere o kadar :14:

Bende hic bir belirti yok arada kasiklarda sanci olmak uzere o kadar :14:

canım bozma moralini belirti kişiden kişiye değişir..rabbim nasip etmişse ölede güzel olurki bana o sevinci yasattı inşallah isteyen herkese yasatır..dualarım sizinle.sen ne kadardır istiyosun ilk çocuk mu

çok doğru bir söz bu.çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim...

Eklentiler

• $543379_535569923123477_373311087_n.webp
    $543379_535569923123477_373311087_n.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 29
canım bozma moralini belirti kişiden kişiye değişir..rabbim nasip etmişse ölede güzel olurki bana o sevinci yasattı inşallah isteyen herkese yasatır..dualarım sizinle.sen ne kadardır istiyosun ilk çocuk mu

Ilk cocugum olucak olursa insallah dualarinda bizleride unutma olurmu.. ben 10-11 aydir istiyorum 5 aydir duzenliydi adetlerim bu ay boyle oldu umarim iyi biseydir:18:

ama nedense ben pek tatmin olamadım.. :27: aile hekimi bişe anlamadı benim ayarlardan :52:ya iste bi iki bisey yüksek çıkmış değerlerimde, ondan dedi.. yane enfeksiyonal felan dedi bilmiyorum artık :50:

ama nedense ben pek tatmin olamadım.. :27: aile hekimi bişe anlamadı benim ayarlardan :52:ya iste bi iki bisey yüksek çıkmış değerlerimde, ondan dedi.. yane enfeksiyonal felan dedi bilmiyorum artık :50:

Gecmis olsun canim baska bi doktora goster o zman

hasraneye gitsen,kendi doktoruna bir göstersen daha iyi olur canım.bi ilaç bişi verdi mi?

yarından tezi yok, bana geçen hafta "sana hamile gözüyle bakıyorum" diyen bayan doktorun yanında alıcam soluğuuu .. :10: :47: beni bos hayallerle dolduldur dicem .. ne istedin benim o masum hayallerimden dicem .. wericek bunun hesabını :51::52::52:

ya iste geçen hafta gititğim bayan dktorun verdiği ilacın sadece toz olupta suya karıstırılanı içmistim, antibiotiği içme demisti belki varas etkilemesin felan dedi.. bilmiyom antibiotik kullanmadığım için mi tekrarladı sanki .. smdi yine o karıstırılmalı tozdan vermis bide bi ilaç daha vermis.. öle iste

Son düzenleme:
yarından tezi yok, bana geçen hafta "sana hamile gözüyle bakıyorum" diyen bayan doktorun yanında alıcam soluğuuu .. :10: :47: beni bos hayallerle dolduldur dicem .. ne istedin benim o masum hayallerimden dicem .. wericek bunun hesabını :51::52::52:

AYYYYYYYYYYYY hadi insallah bencede hemen onun yanina git ve gosterrr sor hesap :16:

sor hesabını bütün bunların.yürü beee kim tutar seni:52::52: arkandayız bizzz:47:

ee sizler ne yaptınız bakimm .. hani yasakhayal nerde, yasaklaramı düştü yoksam :52::52:

Back
X