- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #3.081
ee sizler ne yaptınız bakimm .. hani yasakhayal nerde, yasaklaramı düştü yoksam![]()
Hiiiiiiiiccc girmedi bugun kacakk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee sizler ne yaptınız bakimm .. hani yasakhayal nerde, yasaklaramı düştü yoksam![]()
vayy yasakhayal vaayyy.. dün mü yazmıstı o gözüne görünmicem umutun felan yazıyodu.. nerde bu yetişmeyesice![]()
- 8scorpions sen napıyosun canım benim, senin işler güçler nasıl gidio
![]()
kızlar şunu da diyim .. ben size yazdıklarıma gülerken, esim ne gülüyon dedi.. dedim böyle böyle, sorucam hesabını felan .. o da dedi ki,. bu yapılan test, o test değil ki dedi.. bu farklı değerlere bakılıd felan dedi .. bana şart oldu, içimden bi his bu tahlillere güvenme diyo![]()
kızlarr.. sizce yarın bi gebelik testi yapsam mı kiiiiiii ?? hı ne dersiniz ?![]()
kızlarr.. sizce yarın bi gebelik testi yapsam mı kiiiiiii ?? hı ne dersiniz ?![]()
Ben aslinda bat in 3.yada 4. gunu yapmistim ama negatifti simdi yapmaya korkuyorum onumuzdeki hafta sali dr gidicem bakalim insallah ya uykularim kaciyo :18:
ayy ne sabırlısın looricnm masallahhh..ben catlardım şimdiye kadar
![]()
kızlarrr ben kapatıyorum kocişimmm gelir birazdan.gece uğrar bakarım geçmişe.öpüyorum hepinizi![]()
vayy yasakhayal vaayyy.. dün mü yazmıstı o gözüne görünmicem umutun felan yazıyodu.. nerde bu yetişmeyesice![]()
Ne kadar oldu geceli canim bat ?