- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #28.401
ya hu bı yırmızlere ruyada bakamıyonuz.
ya ben napam 10uz bebelerımle![]()
hayalotum senin olmasin yaw sen 10 uzlara bi bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hu bı yırmızlere ruyada bakamıyonuz.
ya ben napam 10uz bebelerımle![]()
öyle bastan baslama gibi bisey yok simdi maalesefffsakladığımız o zamandan kalan sonuçlarımız, vs. var..ama sakla sakla gitmeyinced e böyle ne işye yarıcak bilmem.. esimde spos sorunu var ne yazık ki ..
yaww.. bu dktorlar kör mü.. niye onca zaman sonra yapalım diyolar.. tabi hasta olan kendileri değil..onca parayı döken kendileri değilli..
Allahım nasıl dövesim var su dktorları :84: haram olsun onların kazandıkları para diyesi geliyor insanınyahu hastanın canı can değil mi, zaten yıpranmıs görmüyorlar mı.. ne diye herseyi yapmazlar en önemil birseyleri hemde enn sona bırakırlarr
kafam çok kızıyo hayalotum.. esime diyecem iyi bi doktara gidiyim.. Ankara'da fln ..
offf bu adama ne zaman tmm dedirtcem ben
bi dediği bana sen çok kaptırıyosun kendinii
öyle tabi.. onlar çalıstıklarından aldıkları paraya bakıyolar, yoksa hasta ezilmis, telef olmus hastane yollarında umurlarında mıı ..
Allah onları ne etmesin emi.. ufffff yine gelenler geldi bana ..
zor durumdasın anlıyorum canım ama iyi bi doktor çare olabilir oluruna bırakmak için cok erken tıp böyle ilerlemişken bak ayen vardıya benm kanka söyleynce kızarmı bilemiyorum ama 2 kere hamile kaldı bebekleri ölmüştü cok zor hamle kalıyodu eşinde sorun varmış hem şekil bozukluğu hem hız hemde hareketlilik sorunu var doktor cok iyi hamile kalmışsın demiş hız %1 cıktı aşılama yaptırcaklar şimdi kız kendini boş yere hırpaladı her ay umutlandı ama sorun başkaymışöyle bastan baslama gibi bisey yok simdi maalesefffsakladığımız o zamandan kalan sonuçlarımız, vs. var..ama sakla sakla gitmeyinced e böyle ne işye yarıcak bilmem.. esimde spos sorunu var ne yazık ki ..
yaww.. bu dktorlar kör mü.. niye onca zaman sonra yapalım diyolar.. tabi hasta olan kendileri değil..onca parayı döken kendileri değilli..
Allahım nasıl dövesim var su dktorları :84: haram olsun onların kazandıkları para diyesi geliyor insanınyahu hastanın canı can değil mi, zaten yıpranmıs görmüyorlar mı.. ne diye herseyi yapmazlar en önemil birseyleri hemde enn sona bırakırlarr
kafam çok kızıyo hayalotum.. esime diyecem iyi bi doktara gidiyim.. Ankara'da fln ..
öyle tabi.. onlar çalıstıklarından aldıkları paraya bakıyolar, yoksa hasta ezilmis, telef olmus hastane yollarında umurlarında mıı ..
cnm sen niye folik asit içiyon:26::26::26:
hayalotum senin olmasin yaw sen 10 uzlara bi bakcocuklar suan ne haldedir allah bilir perisanlardi
![]()
slm canlar şuan okuldan yazıyorum dersm btti servis beklyorum keyifler nasıl?bu arada umutcuğum yeni yaşın sana mutkluluk sağlık versin ve bebişini kucağına almayıı nasip etsin sorması ayıp yaş kaç oldu pazar günüde ben bir yaş daha devrmş olcam:)
öyle bastan baslama gibi bisey yok simdi maalesefffsakladığımız o zamandan kalan sonuçlarımız, vs. var..ama sakla sakla gitmeyinced e böyle ne işye yarıcak bilmem.. esimde spos sorunu var ne yazık ki ..
ben yardım ederim sana canımm![]()
ben idare ediyorum zaten yasende vınn kullanıyodun hemi
nefret eetım su vınndan cok sukurkı kurtuldum artıkdarısı senın basına
![]()
öyle kabullendim biraz rahatladımhayırlısı kuzum ya.ne gelırse rabbımden![]()
ben idare ediyorum zaten ya
5gb bana yetiyo oturup film izlemiyorum 3dkdan uzun video izlemiyorum anlaşıyoruz
öyle kabullendim biraz rahatladım![]()
esilam bi ben degil aslinda bebis isteyen herkes en az hamilelikten 3 ay önce folikasit icmeli...bebegin ilk olusumunda nöral tüp defektini önlüyo...
bak zeynebnurum bana yardım etcek kaçakcanbonum![]()
yaw ikinizde bakamazsiniz yirmizebakabileceginiz kadar olsun alalalallaaaaa
![]()
ama bana doktorum kullan demedi.acaba kendimmi alıp içsem
benm başta 4gb tı 3 ay sonra indirimli 5gb gectk o 1 gb artınca altın bulmuşa döndümya benımkı 4gb tı rahmetli
bana yetişemiyordu yazık oldu![]()
yaw bari üçüz olsun5izde olabılır
![]()
benm başta 4gb tı 3 ay sonra indirimli 5gb gectk o 1 gb artınca altın bulmuşa döndüm![]()
bak yine duramadi 5 ize cikti..3 te anlasalim baska yok
![]()