Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

öpüyorum sizi tatlı kızçelerim .. biraz mtfakat islerim var.. konus konus oturmakla bi sonuca varamıyoruz..anca sinir sahibi oluyorum..
konustuklarımı bide icraata geçirebilsem.. hadi ben kaçtımm, sizleri çok seviyoommm , Alppinim sned hsgeldin balım.. :5::5::5:

aglaam aama ben inanaiyorum biseyler olacak inslaalh:16:

gittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...

Eki Görüntüle 607052

yani şekil a'daki gibi koca bi negatif :47:demek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeeh :50: yine fosssss..
size demiştim ama :43: hoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...

Eki Görüntüle 607052

yani şekil a'daki gibi koca bi negatif :47:demek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
size demiştim ama :43: hoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...

pufpufum sen kan testinemi gittin:53:benim haberim bile yoktu:37:aksam hic dememistin:72:

keske elimizden bisey gelse böyle durumlarda insan ne yorum yapacagini bile sasiriyo:6:canim puffumm hakkinda hayirlisi olsun:6:

inslalah yaramazin daha fazla bekletmez:29:yaw valla bunlar iyi bi dayagi hak ediyo..:4:nedir bize bu cektirdikleri:4:yaw bazen insan calismaktanda bikiyo olsada bu eziyettende bi kurtulsak:4:

Son düzenleme:
yaw scorpionsum aksam derken saat kaci kasdetti:44::44::44:bi hayirli haberi alsamda sürekli geldimi diye bakmaktan kurtulsam:4:

aslinda basta demistim ona scorpionsum ayni yerde yaptirda aklimiz karismasin diye :4:cünkü arastirmalarima göre ve kk hep

dolastim heryerin laboratuvar degeri farkli cikiyomus kizlar ve yaptiranlar öyle yaziyodu:1:

neyse hayirli haberle gelsinde gerisi önemli degil..:16::16::46::46::46:

Son düzenleme:
gümüşcüm bişey sorcam.hsg çekildikten sonra hamilelik yok mesela.adet gecikmesi olabiyomu bi bilgin varmı?
valla hiç duymadım varsa bi gecikme hemen test yap ben 10günde 4 test yaptım bak hiç duramam günüm gecse bide düşünemiyorum:31:

iste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo :31:
Allahım ne güzel kelime kullandım :53: bulunamıyabiliniyo:9::9:ben kızdım mı çok güsel konusurum:1:

ahh balım insaAllahh :84:

yok cnm arada geliyorum ama, akrabalar, arkdslar fln var..

ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim :4::4::4::4::4:
türkçe katili seni :37:
kaynanasıfln cok zoruyomuş yokmu bebek hamile kalamadınmı bu ayda fln diye sorun oğullarında cıkınca olsun oğlum tedavi olursunuz fln diyomuş bi o faktör var tabi neyse hiç girmiyim
canım yanında destek olması lazım tek başına altından kalkılcak gibi bi yük değil bu allah yardımcın olsun içimizde en zor durumda olan sensin biliyorum

Eki Görüntüle 607052

gaza getirdik bide seni neyse öğrenmek en iyisi oldummu olacammı ay belirti varmı derdin yok en azından hayırlısı olsun:31:

kocamla konuştum
akşam 9 seansına gidiliyo sabahda adet oldummu stresinden uyuyamamıştım 7de uyanmıştım sinema 9da başlasa 12 biter inşallah uyuyup filmi kaçırmam
en erken 7de alır beni 6başlasam ancak hazırlanırım süslenmem kendimi iyi hissetmem lazım:12::12:

kocamla konuştum
akşam 9 seansına gidiliyo sabahda adet oldummu stresinden uyuyamamıştım 7de uyanmıştım sinema 9da başlasa 12 biter inşallah uyuyup filmi kaçırmam
en erken 7de alır beni 6başlasam ancak hazırlanırım süslenmem kendimi iyi hissetmem lazım:12::12:

yaw sende bi dur daha gelmemis batin:4:insallh gelmez hemen gelmeden zorla geldirme:29:

ne güzel bi stresini at :46::46::46:güzelce süs:27:len

yaw sende bi dur daha gelmemis batin:4:insallh gelmez hemen gelmeden zorla geldirme:29:

ne güzel bi stresini at :46::46::46:güzelce süs:27:len
aman yok gelmesin yarın sabah büyük gün ya cok heycanlıyım sabah yine 7de uyanıırım hemen bakarım tabi gece gelmezse adetim hep sabah başlar sabahtan anlaşılır herşey:31::31:

13.30 da kalktım bi ara geldm kimse yok sonra itemizlik yaptım.kahvaltı falan bu saat oldu ama yemek yapmadım bugun. yaa duş almaya bile üşeniyorum eşim de hep der ki üşenennin çocugu olmazmışş:34::34:yemek yaptınız mı ki sizz??

aman yok gelmesin yarın sabah büyük gün ya cok heycanlıyım sabah yine 7de uyanıırım hemen bakarım tabi gece gelmezse adetim hep sabah başlar sabahtan anlaşılır herşey:31::31:

simdi oldu böyle de iste:46:sen simdi sinemaya odaklan süslen iyice yaw cokta gec bitiyomus ben uyurdum herhalde :9:

13.30 da kalktım bi ara geldm kimse yok sonra itemizlik yaptım.kahvaltı falan bu saat oldu ama yemek yapmadım bugun. yaa duş almaya bile üşeniyorum eşim de hep der ki üşenennin çocugu olmazmışş:34::34:yemek yaptınız mı ki sizz??

bende o satte kalktim:9:yemegim benimde yok daha:27:yine tembel oldum ben ya:4::4::4:

yaw bende üsenirim benimdemi ondan olmuyo yoksa:53::53::53::53::53::53:

ya cem yılmaza ya celal ile cerene gideriz film güldürücüklü olur uyutmaz diye umuyorum
saçımıda düzleştirsemmi maşamı yapsam bilemedim:79::79:

ayyy ona mi gicedeksiniz ozaman uyumazsin:46::46:bu oglanin filmini bende cok seviyorum revep ivediklere cok gülmüstüm:9::9::9::9:

hangisi daha cok yakisiyosa onu yap..aslinda düzlestirme bence daha hos duruyo ama üsenmezsen düzlestir bence:29:

Son düzenleme:
ayyy ona mi gicedeksiniz ozaman uyumazsin:46::46:bu oglanin filmini bende cok seviyorum revep ivediklere cok gülmüstüm:9::9::9::9:

hangisi daha cok yakisiyosa onu yap..aslinda düzlestirme bence daha hos duruyo ama üsenmezsen düzlestir bence:29:
bende cok severim ikisinide
kocamda düz seviyo düzleştiriyim
ben sacımı düzleştirmeden evden cıkmam maşa nadir yaparım
kocam kızıyo yoksa bugün bakımsızsın diyo
bende göbeğini laf vuruyorum hemen:1::1:

yemek yapmaam lazim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:eski hamaratligima dönmeliyiim:27::27::27::27:belki cocugumda olurrrrrr:46::46::46::46:

bende cok severim ikisinide
kocamda düz seviyo düzleştiriyim
ben sacımı düzleştirmeden evden cıkmam maşa nadir yaparım
kocam kızıyo yoksa bugün bakımsızsın diyo
bende göbeğini laf vuruyorum hemen:1::1:

o zaamn hemen düzlestir :46::46:güzelles gözlerini alamasin senden:52:

Back
X