- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.281
amin kuzum hepimizee
dimi balımmm
hadi kolay gele scorpimm..
yasakım evlere gidiyosan, bana da uğra bi ara![]()
derhalllll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin kuzum hepimizee
dimi balımmm
hadi kolay gele scorpimm..
yasakım evlere gidiyosan, bana da uğra bi ara![]()
kiz tüp bbekle ne lakasi var yine karistirdin iyisimi git biseyler ye![]()
slm canım hg nasılsın
tamam hocam az daha sabredim
heyecanla bekliycem o anııı
![]()
thb 'm yaw bak gördünmü aksamci olduk gececilik nolcek simdi![]()
bu sefer öyle hissetmek istemiyorumsonra daha cok üzülüyorumm
![]()
bende olumsuz birşeyler olduğunu düşünüyorum:26::26:Rabbim hayırlısını versin diyorum sadece:44::44:kuzum benim testin pozitif cikmis kesin hamilelik var aam su an bisey diyemiyorum aynisi 8.ayda benim basima geldi ama kanamayla keseyi görmeden gitti kanla...doktora dedim muayane oldum bide ..sordum tabi hamilelik olarak sayilir dedi ve kayda 5 düsügüm var diye yazdi..siddetli kanaaman olursa kanla gidiyo malesef iyi yerlesemiyo cünkü düsük oluyo![]()
birkaç gün daha bekleyip göreyim diyorum canbonummm:44::44::44:hoşgeldınnnnnnçok şükür sen nasılsın bıtanem
anbonum 3 5 gun surebılıyomus egerkı üstüne goruyosan veya yerleşiyosa işte.oyuzden testı bıdaha tekrarla bakalım inşallah allahım vardır.ama bence kaçagımın dedıgı gıbı hamılesın![]()
kuzum yarın çalışıyorum:26::26:regl günüm gecsin öyle bakayım diyorum:26::26::26:hayalimmmmmmm kuzummm inş yerleşme kanamasıdır bitanemmm, ikinci çizgi hafif silikte olsa çıktıysa bence kesin öyledir yaniii
bitanem yarın dr. a git hemen bii ayyyyyyy Allahııımm hayırlısı ile inş yaa![]()
yaw arastırcak ıste gerekırse oda olur nevar. baktırmıcakmı tuplerıne gonzalezım benımrahım fılmı falan cektırcek ıste.hepısıcıgını bılıyorumda yazamadım bıan
: bundan sonrakı tedavılerını orda olcak işte alaala...
![]()
![]()
kiz taamma da o konu baska konuydu alalalalabizim dedigimiz tüple ilgili degil hocamla selencelkim arasinda olan bi konuydu
![]()
seni yalniz birakirmiyim scorpionumbi kurcalattirma dedinya hic yalniz birakmam
![]()
Yasagimm bugun yemek yediremeyecegim tabletten yazıyorum smile göremiyorum ve yapamıyorum kusura bakmaaaa
hayalotum hocamm gecmisi okuyo demi ben yandim ozamansey ben yavastan kacsam iyiy olacak
![]()
yasağımm.. subat ayında banada lazım olucan![]()
kuzularrr ben şimdilik cıkıyorum dus alıp yatağın yolunu tutacagımbu arada herkesi azda olsa takip etmeye calışıyorum
en yakın güzel haberi umut hocam verecek biliyorum
hepinizi cok seviyorummm
öpüyorummmm
![]()
dedinn ve yakaladımm seniiii
gel burayaaaaa
seni yasak seniiii
seni hayal seniii
seni kaçak seniiiii
![]()
![]()
hoşgeldınnnnnnçok şükür sen nasılsın bıtanem
anbonum 3 5 gun surebılıyomus egerkı üstüne goruyosan veya yerleşiyosa işte.oyuzden testı bıdaha tekrarla bakalım inşallah allahım vardır.ama bence kaçagımın dedıgı gıbı hamılesın![]()
canımın içiiiiii iyiiym çok şükür de kurban olduğum o avatar ne öyle, hadi değiştir kuşum hiiiç uygun değil sanaaabalım hsgeldiiinnnnnnnnnnasılsın bakimm kusumm
![]()
yoksaaa cebeci tıp fakültesimi:26::44:
hg canım nasılsın
![]()
bende olumsuz birşeyler olduğunu düşünüyorum:26::26:Rabbim hayırlısını versin diyorum sadece:44::44:
birkaç gün daha bekleyip göreyim diyorum canbonummm:44::44::44:
kuzum yarın çalışıyorum:26::26:regl günüm gecsin öyle bakayım diyorum:26::26::26:
kuzularrr ben şimdilik cıkıyorum dus alıp yatağın yolunu tutacagımbu arada herkesi azda olsa takip etmeye calışıyorum
en yakın güzel haberi umut hocam verecek biliyorum
hepinizi cok seviyorummm
öpüyorummmm
![]()