- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.301
ben 2kişilik konulara girmem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2kişilik konulara girmem![]()
bitanem her şeyin hayırlısı, yaşamamız gereken belli çizgiler var hayatta... Yaşamamız gerekiyosa önüne geçemiyoruz o yüzden bol bol dua et Rabbim hayırlı kapılar açsın kuzuuuummmmmmm
hoşbuldum canımınn içiiiii, örgüleri yetiştirmeye çalışıyorum, arkadaşım doğum iznine ayrıldı daaaa
canımın içiiiiii iyiiym çok şükür de kurban olduğum o avatar ne öyle, hadi değiştir kuşum hiiiç uygun değil sanaaa
iyiyim bitanemm, karnelerle uğraşıyorumm:126: sen nasılsın bitanemmm
bitanemmmmmmm, en azından bi kandan baktırabilsen daha sonra yine yenilersin dr.una da öyle gösterir sorarsın.. en azından süreç hakkında bilginiz olur tatlım:103:
bas gaza yasakhayal ne duruyon alalalaa![]()
kolay gelsin canım benimmbitanem her şeyin hayırlısı, yaşamamız gereken belli çizgiler var hayatta... Yaşamamız gerekiyosa önüne geçemiyoruz o yüzden bol bol dua et Rabbim hayırlı kapılar açsın kuzuuuummmmmmm
hoşbuldum canımınn içiiiii, örgüleri yetiştirmeye çalışıyorum, arkadaşım doğum iznine ayrıldı daaaa
canımın içiiiiii iyiiym çok şükür de kurban olduğum o avatar ne öyle, hadi değiştir kuşum hiiiç uygun değil sanaaa
iyiyim bitanemm, karnelerle uğraşıyorumm:126: sen nasılsın bitanemmm
bitanemmmmmmm, en azından bi kandan baktırabilsen daha sonra yine yenilersin dr.una da öyle gösterir sorarsın.. en azından süreç hakkında bilginiz olur tatlım:103:
Selammmmm kizlarr ben geldim , pek keyfim yok benimde....![]()
Selammmmm kizlarr ben geldim , pek keyfim yok benimde....![]()
hoşgeldınnnnnnçok şükür sen nasılsın bıtanem
anbonum 3 5 gun surebılıyomus egerkı üstüne goruyosan veya yerleşiyosa işte.oyuzden testı bıdaha tekrarla bakalım inşallah allahım vardır.ama bence kaçagımın dedıgı gıbı hamılesın![]()
bende thb m niye yapmiyo diyodumyedirmeyecek galiba artik dedim
![]()
kız ben seni yiycem du kaçma:125::125::125::125::125:
kolay gelsin canım benimmkaçıncı sınıf canım senin
az kaldı tatilede
![]()
ben bılıyorumkı onu umut hocamın yazdıklarını okuyorum geçmişten
ankarada ıyı tup bebek hastanelerı var en ıyılerı orda yapılıyor oyuzden gıtcekselencelkımde orda oturuyor
![]()
kiz tüp bbekle ne lakasi var yine karistirdin iyisimi git biseyler ye![]()
gurbetim hayirdir![]()
hoşgeldın canbonumhayırdır nıyekı:26:
slm canım hg nasılsın
tamam hocam az daha sabredim
heyecanla bekliycem o anııı
![]()
ben geldiimmmmmmmm , nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm![]()
iyi bi ügrenci hocasiyla ilgili olan tüm konulara girmeli naberrrr
![]()
thb83 ümm.. hsgledin kuzum nassın![]()
:26::26:hayırdı balım neyin varr:44:Selammmmm kizlarr ben geldim , pek keyfim yok benimde....![]()
iyi bi ügrenci hocasiyla ilgili olan tüm konulara girmeli naberrrr
![]()
mis gibi oldummmmmmmmmmmmmmmmm ohhh rahatladimm icimin sikintisi gitti diyebilirimmmmm![]()
2.ahretligim kiz burdamiydin lalala niye sesin cikmiyoatla süpürgeme gerde kalma
![]()