- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.401
kabak yine benim basimda patladi

sendemi simdi yapacan hayalotum benimki kayniyo

etiim ya alaalaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patron hayalotum bak bide gecmise bakmiyon diyodundeminden beri gecmise cevap vermekten sogan suyumu bilem yapmadim
aferemgonzalez hocam bu kızçeye bugün 10 puan
haketti çok çalışmıl canbonum:13::13::13::13:bende su kaynattım sıcak su torbasına koycam sımdık belim için
soğanmı içeçen
bende 4 gibi içiyorum bide gece içiyorum
![]()
yaw agriyomu halen belinahanda eferin demis bilem görmedim
he marim bi düsükten sonra icim temizlensin diye yapiyom...:
27:
bugün yeni basladim ilk günüm 15 gün yapacam nasipse
![]()
kabak yine benim basimda patladi
sendemi simdi yapacan hayalotum benimki kayniyoyaw yerim seni ben su an korunmadayim seninki insalalh bu ay hemen olsun
yaw bide niye beni tebrik etmiyon alalal okadar gecmise cevap verdim
![]()
yaw agriyomu halen belinahanda eferin demis bilem görmedim
he marim bi düsükten sonra icim temizlensin diye yapiyom...:
27:
bugün yeni basladim ilk günüm 15 gün yapacam nasipse
![]()
agrıyo kaçakcanbonum sabaha kadar dıkıldım horoz gıbı
yaw ben bugunlerı karıstırmısım bı 15 gun sonra 7 gun dıyodu.bende tam tersı 7den basladım.sımdık 15 gunu yapıyom bugun 3.gunum![]()
etiim ya alaalaaagörmüyonmu 10 puan dedim bak yıne diyorm gonzalez hocam bu kızçe çok çalışmış 10 puan ver
![]()
agrıyo kaçakcanbonum sabaha kadar dıkıldım horoz gıbı
yaw ben bugunlerı karıstırmısım bı 15 gun sonra 7 gun dıyodu.bende tam tersı 7den basladım.sımdık 15 gunu yapıyom bugun 3.gunum![]()
ayyy canim benim hayalotum ilaclar hamile kalmaya engelmi niye biraktin
yaw surda sogan kürü ustasi dururken niye bana sormadin aaalalallaaasimdik tam yap sonra 7 ser gün yapilacak
![]()
yaw temeem yeni gördüm alallaasu an rapor aldim derse girmeyecem nasi 10 versin üzüntüden kurdesen döküyom rapor almak zorunda kaldim kankam
![]()
ayyy canim benim hayalotum ilaclar hamile kalmaya engelmi niye biraktin
yaw surda sogan kürü ustasi dururken niye bana sormadin aaalalallaaasimdik tam yap sonra 7 ser gün yapilacak
![]()
bitanem reçetede gebelik planlıyorsanız yada gebeysenız sonlandırın dıyodudoktora sordum fızık doktouna oda secmen gerek bırını dedı senın hayatın
bende bebeği seçtim mecburen
sandımki hemen olucak
ee oda hesaplanan tarıhte gelmeyınce kıstler cıktı pıyasaya .bu sefer kadın dogumcuya anlattım kesınlıkle baslamıyosun ya kıstlerle hamıle kalırsan dedı.şimdik mecbur beklıyorum
eee bile bilede içmek istemiyorum allah korusun
temem sogan hocam sende yim sogan konusunda bundan sonra![]()
kanki ne kurdeşeni
gel yaw yanıma yanımda otur baremderslerı dınle sadece
sonram geri kalırsın bak hepten karne kotu gelir
![]()
hayalotum marim kankam yaw bugün nasipse 3000 olurmu mesaj sayimizbide scorpionsumla hayalimde güzel haberle gelirse
sevincten cökertiriz meddcezirimin topigini
![]()
bitanem reçetede gebelik planlıyorsanız yada gebeysenız sonlandırın dıyodudoktora sordum fızık doktouna oda secmen gerek bırını dedı senın hayatın
bende bebeği seçtim mecburen
sandımki hemen olucak
ee oda hesaplanan tarıhte gelmeyınce kıstler cıktı pıyasaya .bu sefer kadın dogumcuya anlattım kesınlıkle baslamıyosun ya kıstlerle hamıle kalırsan dedı.şimdik mecbur beklıyorum
eee bile bilede içmek istemiyorum allah korusun
temem sogan hocam sende yim sogan konusunda bundan sonra![]()
icme hayalotum marim ozamanyaw insallah rabbim yardimcin olur gelsin artik yavrun
![]()
icme hayalotum marim ozamanyaw insallah rabbim yardimcin olur gelsin artik yavrun
![]()
gelsinler artık kuzum sırasıyla hepimizin
gonzalez hocamız gelmiş
hürmetler hocam![]()
olmamı ya
alaala olcek inşallahşurda 3000bine ne kalmış 15 dakkamızı almaz
![]()
Günaydın Esilam sana ve herkese hayırlı cumalar.
Sıkma canını hayırlısı olsun ,insallah önümüzdeki ay alırsın müjdeli haberi,
Vardır hersey de bir hayır yeter ki Rabbim nasip etsin varsın bir ay daha geçsin.
![]()
yaw biz bu ceneyle napcaz alalalaa
herifime diyorumki mesaj sayim 7500 ne olmus diyorum yok inanmam dedi 750 dir diyo ..yaw yalan mi söylüyom gel bak alallalala dedimböyle oldu
ne yazdin sen diyo
yaw yaziyom herseyi dedim alalal biz sadece gebelik degilki herseyi paylasiyoz alalal sanane dedim
![]()
kızlar hu huuuu ben geldim.nasılsınız?![]()
kızlar hu huuuu ben geldim.nasılsınız?![]()
ahanda bu erken saatlerde burdayim
yaw simdi gercek cuma cumaniz mübarek olsun gencleraslinda ben ta pazartesinden cumanizi kutlamistim ama neyse bide simdi kutlum
bu günden itibaren sogan suyuna basliyomdaha yapmadim yapacam birazdan alalalalaa
ama simdiden agzimin suyu akmaya basladi![]()