Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.

kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.

ooffff scorpionsum canim benim :14:ne diyecegimi bilemiyorum ya bu durumlar ne zor..halbuki kanaman yoktu ben cok umutluydumm:6:

kuzum benim insallah yükselmez allahim nolur kimyasal olsun :26:dis gebelik olmasin....ama dis gebelik olsa cok agrin olur diye biliyorum..bence bu kimyasal sagliksiz oldugu icin tutunamiyo:6:rabbim yardimcin olsun inslalah bu durumdan hayirlisiyla kurtulursun bitanem..:6::6::6::6::6:

Son düzenleme:
canbonlarım inanamayacağım bişey oldu şimdi:9::9::9::9:
bundan topiğe ilk geldiğimde sağlık ocağında gebelik testı yaptırmıştım hani:27:
negatif çıkmıştı:5:
sağlık ocağı doktoruyla hemşiresi geldi şimdi kapıya:10:
merhaba dedi bende merhaba dedim :3:ismimi söyledi evet benim dedim:3:pat diye GEBESİNİZ dedi:49::9::9::9::9:
ben aynen bu şekil:53::53::53::53::53::53::53:sonrada bu:44::44::44::44:sonrada bu:37::37::37::37:
yoo değilim dedim :23::23:adam ısrarla hayır dıyo gebesınız yanlış sonuç vermişiz size :9::9::9::9:bende göbeğime baktım valla değilim 4 aylık hamile:49: olmam imkansız:50: ama istiyorum dedim:9::9::9::9:
adam la kadın bülem oldular:53::53::53::53:telefon numaramı aldılar:51:sonram kadın satımı sordu dedim 25 aralık kadın bidaha büle oldu:53::53::53::53:
bian ben bile inandım hamiş olduguma:49::9::9::9::9::9:
dedimki beyefendi başkasının kapısına gitmeyin sakın böyle insanın çocuğuda olsa düşer dedim:30::30::30::30::9::9::9::9::9:
sonra bi ton soru sordular en son kontrole gıttınızmı falan dıye.eğer bu kişi kimse 20 dakka sonra dünyanın en mutlu insanı olcek:46::46::46:çünkü hamile sanırsam:9::9::9::9:bu olaydan biri hamile ama bakalım kim:9::9::9::9::9:sizce hala hamile olabilme ihtimalim varmı:52::52::52::52::52::52::52:
:53::53::53::53::53::53::53:inanmıyorum yasagım gibi ilk başı okuyunca sevnçten deliye döndüm:52::52::52:alalaa kızım bidaha baktır kendine nolur nolmaz:26::26:belkim hamilesindir:44::44:nebilim anam nedicemi şaşırdım:30::30::30:
sonu baska olmaliydi bu mesajinnn:4::4::4::4:görünce sevincten ne yapacagimi sasirdim tabi devamini okumadan:4::4::4::4:

yaw sen niye ben hamile degilim dedin...hamileyken bilem adet görenler var:4::4::4:hayalotum doktora ne zaman gitmistin en son...:44::44::44::44:

adamlar hamilesin demis niye yanlislik yapsinlar kapina kadar gelmisler:10:ikinci bi yanlisligi yaparlarmi :4::4::4::4::4::4:ahh orda ben olacaktim götürün bunu bu hamile bi bakin rahmine derdimm bu bilmiyo kendini biraz hayalotturda derdim alaallalaa:1::1::1::1:yaw karin cogunda cikmiyoki 4 ayliken bilem bide sen etlisin zaten belli olmaz hemen alalalaaaa:4::4::4::4:
sana katılıyorum yasagım :6::6:hala şaşkınım ben böle şaşkın ördege döndümde haylotum naptı acaba:52::52::52::52::52::52:
Kizlarrr nerdesiniz yaaa:44::44::44:
ben geldim canımm:3::3::54:
:26::26:canım nedicemi bilemiyorum RABBİM bi yoluna koymuştur:29::29:hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

:53::53::53::53::53::53::53:inanmıyorum yasagım gibi ilk başı okuyunca sevnçten deliye döndüm:52::52::52:alalaa kızım bidaha baktır kendine nolur nolmaz:26::26:belkim hamilesindir:44::44:nebilim anam nedicemi şaşırdım:30::30::30:

sana katılıyorum yasagım :6::6:hala şaşkınım ben böle şaşkın ördege döndümde haylotum naptı acaba:52::52::52::52::52::52:

:26::26:canım nedicemi bilemiyorum RABBİM bi yoluna koymuştur:29::29:hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

Hosgeldin canim napiyorsun bakalim:16::16:

iyiym canım napim yemegimi yedim bi bakım dedim :16::54:
sen napıyosun canım:29::29:

Afiyet olsun canim benim , bende az once telefonda konusrudum ev sahibinle, adam cikin demiyor, ama cikin demek istiyor evden oglu oturacakmis gibisinden soyledin gara gara onu dusunurum ne yapsak diye .. ev bulamakta oyle kolay degil bakalim hayirlisi ne yapacaksak , biraz canim ona sIkIlDI .. :50::50:

Afiyet olsun canim benim , bende az once telefonda konusrudum ev sahibinle, adam cikin demiyor, ama cikin demek istiyor evden oglu oturacakmis gibisinden soyledin gara gara onu dusunurum ne yapsak diye .. ev bulamakta oyle kolay degil bakalim hayirlisi ne yapacaksak , biraz canim ona sIkIlDI .. :50::50:

hayırlısı aynı şey bizdede oldu bizimkiside satacakmış dua ediyorum bi kaç ay daha satılmasın havalar duzelene kadar :9::9::9::9:

:26::26::26:oy kuzumm evet çok zor ve bulmak:26:ALLAH yardımcınız olsun canım:16:canını sıkma gülüm :29::29:

:49:
Hemde 4 aylık abovvv :1:
:9::9::9::9::9::9::9::9:
sonu baska olmaliydi bu mesajinnn:4::4::4::4:görünce sevincten ne yapacagimi sasirdim tabi devamini okumadan:4::4::4::4:

yaw sen niye ben hamile degilim dedin...hamileyken bilem adet görenler var:4::4::4:hayalotum doktora ne zaman gitmistin en son...:44::44::44::44:

adamlar hamilesin demis niye yanlislik yapsinlar kapina kadar gelmisler:10:ikinci bi yanlisligi yaparlarmi :4::4::4::4::4::4:ahh orda ben olacaktim götürün bunu bu hamile bi bakin rahmine derdimm bu bilmiyo kendini biraz hayalotturda derdim alaallalaa:1::1::1::1:yaw karin cogunda cikmiyoki 4 ayliken bilem bide sen etlisin zaten belli olmaz hemen alalalaaaa:4::4::4::4:
yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldum:5:ayrıca kapı gibim ultrosan kağıtları var.:14:ama aklıma bişey geldi düşüne düşüne hani benım bi ara ıkı adet arası kanamam olmuştuda devlete gıtmıstım kan testınde bişey çıkmamıştı yine ama hani vardıda düştü desem eee agrım sızım parça falan hiçbişi gelmemişti:44::44:du bakalım yanlışlık var ama işin nersesinde en son ayın 29unda gıttım aralıgın yıne kıstım duruyodu :44:benimkide gitmiş bugun gebelık testı almış garıbım yap yap diyo illa belkim vardır saklanıyor diyor:9::9::9:bende şaşkınım ama oldu işte:53::53::53:
bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimden:31:inşallah dış gebelik değildir ama kaçagım haklı dış gebelikte bildiğim kadarıyla bulantı agrı kusma gıbı şeyler oluyor inşallah yukselmezde kımyasaldır kuzum:29:üzülme ne gelırse rabbımden:16:

geldim bitanem benim bişey yapmadım kasıklarımı ontrol ettim ama bişeycik yok sanırsam yanlışlık yapmış ...
ama daha ölsemde gam yemem gebesiniz dediler ya insan gerçekten başka duygulara kapılıyomuş:9::9::9:yaw ben bu lafı duydum ya meleğim gelene kadar sanırım kulaklarımda çınlar artık bu kelime:1::1::1::1:güzel bişeymiş bu nu duymak:46::46::46::46:

oy kuzum benim rabbım buyuktur yardım eder inşallah :16::16:üzülme gün doğmadan neler doğar:29::29:
sınavında güzel geçmiş ben demedımmı sana sen yaparsın diyem:46::46::46::46:

yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldum:5:ayrıca kapı gibim ultrosan kağıtları var.:14:ama aklıma bişey geldi düşüne düşüne hani benım bi ara ıkı adet arası kanamam olmuştuda devlete gıtmıstım kan testınde bişey çıkmamıştı yine ama hani vardıda düştü desem eee agrım sızım parça falan hiçbişi gelmemişti:44::44:du bakalım yanlışlık var ama işin nersesinde en son ayın 29unda gıttım aralıgın yıne kıstım duruyodu :44:benimkide gitmiş bugun gebelık testı almış garıbım yap yap diyo illa belkim vardır saklanıyor diyor:9::9::9:bende şaşkınım ama oldu işte:53::53::53:

bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimden:31:inşallah dış gebelik değildir ama kaçagım haklı dış gebelikte bildiğim kadarıyla bulantı agrı kusma gıbı şeyler oluyor inşallah yukselmezde kımyasaldır kuzum:29:üzülme ne gelırse rabbımden:16:

geldim bitanem benim bişey yapmadım kasıklarımı ontrol ettim ama bişeycik yok sanırsam yanlışlık yapmış ...
ama daha ölsemde gam yemem gebesiniz dediler ya insan gerçekten başka duygulara kapılıyomuş:9::9::9:yaw ben bu lafı duydum ya meleğim gelene kadar sanırım kulaklarımda çınlar artık bu kelime:1::1::1::1:güzel bişeymiş bu nu duymak:46::46::46::46:
:16::16::16::16:hayırlısı ile annecini fazla bekletmeden gelir inşş fındıgım:54::54::54:hayırlısı olsun kuzum :29:haklısn balım gebe lafı çok etkiliyo insanı:6::6:

inşallah en kısa zamanda gerçekten olurr

selam kızlar.. nasılsınız bakimm..
bgün temizlik yaptım, evin her odasını neredeyse , çok çalıstım.. cuma temizilğini seviyorum nedensee ..
o yüzden gelemedimm..ve simdi de esim geldi ve çıkıcam..hazırlanmam gerek.. haftasonu için bi yere gidiyoruz..
hani çok nadir de olsa bakmaya çalısırım..fırsatım olursa..
haber vereyim dedimm..öpüyorumm ....

gonzalezım hoşgeldinnnnn:16::16::16::16::16:
vay vay vay nerelere gıdıyon bakem sen:1::1::1:gezenti:10::10::10:
iyi eglenceler bıtanem allaha emanet ol :54::54::54::54:

Back
X