Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:26::26::26:oy kuzumm evet çok zor ve bulmak:26:ALLAH yardımcınız olsun canım:16:canını sıkma gülüm :29::29:

Sagol canim ya bende su bir kac hafta icinde tasinmak istiyorum adamin inadina bakalim , ev ariyacam .. bir de maddi durumum duzenli olmadigi icin kismede ev vermek istemez haa

oy kuzum benim rabbım buyuktur yardım eder inşallah :16::16:üzülme gün doğmadan neler doğar:29::29:
sınavında güzel geçmiş ben demedımmı sana sen yaparsın diyem:46::46::46::46:

Evet canim buyuk tur RABBIM , hayirlisi bakalim .. evet sinavim guzel gecti sukurler olsun .. evet dediniz canim .. ben cikiyorum komusya kadar gidecem optum sizlerii

hosbulduk canlarım daha hımmmm :1: gelmedık ılk ders malum,bılınmesı gerekenlerı ogretttı hocamız ılk ders

hımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
böyle yapınca morel gerçekten çoğalıyomu yani:53::53::53:sakinleşiyonmu:53::53::53::53:
benim herife diyemde hemen yazdırsın beni :32::32:seve seve der:9::9::9::9:

Sagol canim ya bende su bir kac hafta icinde tasinmak istiyorum adamin inadina bakalim , ev ariyacam .. bir de maddi durumum duzenli olmadigi icin kismede ev vermek istemez haa

Evet canim buyuk tur RABBIM , hayirlisi bakalim .. evet sinavim guzel gecti sukurler olsun .. evet dediniz canim .. ben cikiyorum komusya kadar gidecem optum sizlerii

temem canım çabuk gel:10::10::10:

hımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
böyle yapınca morel gerçekten çoğalıyomu yani:53::53::53:sakinleşiyonmu:53::53::53::53:
benim herife diyemde hemen yazdırsın beni :32::32:seve seve der:9::9::9::9:

canım belkı bılırsın sınırlendıgımız anlarda sayı saymamaız bıze onerılıyor bunuda hocamız soyledı be yaptrdı bıze bugun cok ıyı valla yuzde yuz ıse yarıyor

tamam tatlım git de gel kuşum:16::16::3::3::54:

canım belkı bılırsın sınırlendıgımız anlarda sayı saymamaız bıze onerılıyor bunuda hocamız soyledı be yaptrdı bıze bugun cok ıyı valla yuzde yuz ıse yarıyor

kaça kadar sayıyım peki :44:yaw bendede yararmıkki acep :26:
yanlız bi sorun var şimdik herifle tutki birbirimize girdik dakka 1 de ben başladım 123456...... diye.benimki gülmeye başlıcak malum :31:ee ben daha cok sınır olcam :9::9::9:

hopopo yontemı var kızlar kendımı bıraz egıtıgım bu yontemde sızlere ogretıcem bunu yaptık artı olarak ,mesela bır sozcuk var duymak sızın yanınızda konuslan yada sıze hıtab eden cumlelerı duymak ıstemessenız bu sozcuku tekrarlayarak duymuyorsunuz ama bugun tam olacakkken bozuldu sanırım kendımı veremedım cunku aklımda pızza vardı :1:

kaça kadar sayıyım peki :44:yaw bendede yararmıkki acep :26:
yanlız bi sorun var şimdik herifle tutki birbirimize girdik dakka 1 de ben başladım 123456...... diye.benimki gülmeye başlıcak malum :31:ee ben daha cok sınır olcam :9::9::9:

canım bunu ıcınden sayacaksın
,sana hopopo yontemı ogretıcem ama bıraz zamana ıhtıyacım var bılgılenmek adına ınan ıse yarıyor

hopopo yontemı var kızlar kendımı bıraz egıtıgım bu yontemde sızlere ogretıcem bunu yaptık artı olarak ,mesela bır sozcuk var duymak sızın yanınızda konuslan yada sıze hıtab eden cumlelerı duymak ıstemessenız bu sozcuku tekrarlayarak duymuyorsunuz ama bugun tam olacakkken bozuldu sanırım kendımı veremedım cunku aklımda pızza vardı :1:

pizzamı:9::9::9::9::9::9::9:
allah ne etsin seni hamiş etsin emi:9::9::9::9::9:

Back
X