Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarımın ıcı ben yatayım rızanızla cok uykum geldı bugun yoruldum halıyle bıraz sabahta temızlık yapmıstım oda fena yordu ,kasıklarımda batıyor cok pıt pıt atıyor boyle dınlensem ıyı olacak ,bu mubarek cuma aksamında rabbım gınlumuzdekı guzel dılkerımızı gonullerımıze serpsın tez zamanda ,bızi ondan baska sına muhtaç etmesin inşallah.gunahlardan sakınıp guzellıklere yoneltsın cumlemızı ,optum hepınızı allaha emenat olun canlarım:54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::54::54:
Allah rahatlık versin canım tatlı rüyalar:16::16::16::54:

eşimle aramız sadece 20 gün..o büyük benden..lise de önce kankaydık ben ona kız ayarlaaya çalışıyordumm..o ara nasıl olduysa bana dönüverdiii:30::30::30:dedim 15 gün çıkayım kankadan aşkolmazzz.anammmsonra bi baktım bu 10. gün benim elimi tuttuuu..Allahımmm onasıl bir elekrikkkk:30::30:tam 15. gün bana heybeliadada ''seni seviyorum'' dedi.. 1 gün sonra da ben itiraf ettimm..hiçınıtmam derste arkamda oturuyordu küçük bi kağıda yazıp eline tutuşturdumm.heygidi günlerrr yaniii onun çabalarıyla aşık oldum çatlak kocama..o gün bu gündür hiççç ayrılmadık gönül nikahımız 16 yıl 8 aydır devam ediyo..

ayy sizinkide neka güzelmis scorpionsum:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm habibtemmmm allahim hayirlisini versinnn..ne diyecem bilemiyorummm...bebegin keske seninle olsayfdi rabbim hayirlisini versinn canim benimm kurbanik enaaa:16::16::16::16::16::16:

kaderde bu da varmış tatlımmm..napalım başa gelen çekilirrr.kendimi hazırlamıştım duyacaklarıma..o yüzden iyiyim çok şükürrr..Allah beterinden korusun diye dua ediyorummmmmbende seni çookseviyom habibtemmmm:16::16:

yaw keske evde olsaydin:27::27::27::27:ama yasli adamlarla napacaz:9::9::9::9::9::9:

Ayy evet yaa.yok bee yaşlı değil olgunlar:52::52:benide herkes çok genc buluyor yaa hatta çocuk:1:eşimde çok sinirleniyor sübyancımıyım dıye:52:yaa ben geç takip ediyorum kusura bakmayın.kimin fotosundan bahsediyorsunuz bende çatlarım görmek isterim

canlarımın ıcı ben yatayım rızanızla cok uykum geldı bugun yoruldum halıyle bıraz sabahta temızlık yapmıstım oda fena yordu ,kasıklarımda batıyor cok pıt pıt atıyor boyle dınlensem ıyı olacak ,bu mubarek cuma aksamında rabbım gınlumuzdekı guzel dılkerımızı gonullerımıze serpsın tez zamanda ,bızi ondan baska sına muhtaç etmesin inşallah.gunahlardan sakınıp guzellıklere yoneltsın cumlemızı ,optum hepınızı allaha emenat olun canlarım:54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::54::54:
ıyı geceler tatlım:3::3::3::3:

canimin ici bende dis degil dis olsa böyle rahat duramazdin bence kimyasal yasiyosun hic korkma inslalah kendiliginden kaybolup gidecek:6::6::6::6::6:
inşallah kuzummmm
inşallah kuzum benim hoşgeldın:16:
hoşbuldum bitanemmmm..sizlerle iyiyim ben çok şükürrr
yerim seni canim scorpionsum:6::6::6::16::16::16::16::16::16:
ayy canımsınn dünürümmm..bigün dünür olucaz sözzzzzzzzzzzz:52::52::52:
tamam scorpıonsum hayırlısı olsun ınsallah kımyasaldır:16::16:
yok bıtanem hamıle degılım 4 ay once kan testı yaptırdıydım sonuclar karısmıs bugun kapıma dayandılar ıllakı hamılesın dıyolar:9::9::9::9:
ben degılım dedım sanırım baskasıyla benı karıstırmıslar:30::30:

töbeeeeee one yaaaa..gerçi geçen topikin birinde bi kızcağızda bhcg yaptırıyo sonuç 3000 falan hatta ikiz falan dediydik..sonra hastaneye gidiyo bi an kanama başlıyo o da düşük zannediyo meğer regli gelmiş..o kan sonucu 1 yıl önce yaptıran aynı isimli birininmişşşş:30::30::30::30::30:

eşimle aramız sadece 20 gün..o büyük benden..lise de önce kankaydık ben ona kız ayarlaaya çalışıyordumm..o ara nasıl olduysa bana dönüverdiii:30::30::30:dedim 15 gün çıkayım kankadan aşkolmazzz.anammmsonra bi baktım bu 10. gün benim elimi tuttuuu..Allahımmm onasıl bir elekrikkkk:30::30:tam 15. gün bana heybeliadada ''seni seviyorum'' dedi.. 1 gün sonra da ben itiraf ettimm..hiçınıtmam derste arkamda oturuyordu küçük bi kağıda yazıp eline tutuşturdumm.heygidi günlerrr yaniii onun çabalarıyla aşık oldum çatlak kocama..o gün bu gündür hiççç ayrılmadık gönül nikahımız 16 yıl 8 aydır devam ediyo..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benım buyuk eltımle aramda 9 yaş var selencelkım ılk sacını boyattıgında eşim arkadan gorunce tanımamıs laf atmıs eltım sokak ortasında kovalamıs onu:4::4::4::4: yengene lafmı atıyon dıyem:9::9::9::9:
bende boyatınca benımkıde yolda gorunce bana laf atmasın:52::52::52::52:vallaha oracıkta parçalarım onu:27::27::27::27:
:9::9::9::9:kız allah senii emii göbüşünde bebek olsun inşşşş:9::9::9:

inşallah kuzummmm

töbeeeeee one yaaaa..gerçi geçen topikin birinde bi kızcağızda bhcg yaptırıyo sonuç 3000 falan hatta ikiz falan dediydik..sonra hastaneye gidiyo bi an kanama başlıyo o da düşük zannediyo meğer regli gelmiş..o kan sonucu 1 yıl önce yaptıran aynı isimli birininmişşşş:30::30::30::30::30:

unutmadim arka arkaya üzücü seyler yasasakta dünür olma cabamiz devam edecek:46::46::46::46::46::46:

inşallah kuzummmm

alaalaaaa :53::53::53::53:onunkı daha vahım ben enazından emınım ama onun ıcın kotu yaa:31::31::31:
bitek seye sevındım gebesınız dedı ya scorpıonsum guzel bı duyguymus yanı hıssedebıldım bı an ben bıle kendımden suphede kaldım:9::9::9:

unutmadim arka arkaya üzücü seyler yasasakta dünür olma cabamiz devam edecek:46::46::46::46::46::46:

tatlım zaten ben dedimm yasakımınki melek oldu o şimdi dinlenicek dur bende yapmiyim kız olursa büyük olur onun oğlundan ondan yaneeeeeeeeeeeeeee:52::52::52:
ayyy töbeee deliye abğladım kızlaarrr kusuruma bakmayınn nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:27::27::27::27:

angaranin baglarida buklum buklummmm yollariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoba yandan sag soll oynattt:1::1::1::1::1::1::52::52::52:

Back
X