- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.141
yok melekim bura geliniyim![]()
öpüldün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok melekim bura geliniyim![]()
Sende ki bu tatli dil var ya bağlar herkesi buraya![]()
tesekkür ederim o senin tatliligin:78::78::78::80::87::92::93:
nur gibim dogdun topigimizin üstüne
![]()
öpüldüncanım ben kaçıyom şimdilik
![]()
slm kızlar nasılsınız bakalım valla ben çok yorgunum bugün günüm vardıı ama çok güzel geçti
ve bu arada soğan kürünede başladım bugün 3. gün bakalım..
hayalim yaw suraya biseyler yaz hepimiz meraktan catladik![]()
kuzumm yaaa birşey yok galiba:26::26:testi bugünde yaptım negatif![]()
slm kızlar nasılsınız bakalım valla ben çok yorgunum bugün günüm vardıı ama çok güzel geçti
ve bu arada soğan kürünede başladım bugün 3. gün bakalım..
bende 10 gün denemiştim :26::26:zor bitirmiştim :) içebiliyor musun bari canım![]()
yineee geldimmmm yemegimi yapip geliyorummm habibtelerimm...yasakhayalimm yesil biber koyuyoruzz ama kirmizi da olurr istege gore tabiki
hayalimmmm sen silikciozgimi gordun neden benim haberim yokkk
keserimmm nerelerdesin kuzu sen ozledik seni...demek gunun vardi aldin altinlari ya da paralari gule gule harcaa habibteemmm
hayalotummm yakin olsaydikk sana yardima gelirdimmm...ellerine saglik mis gibi olmusturr yuvann
nurlummm sanada iyi gezmelerrrrr tatlimmm![]()
kanamam az az devam ediyor ama yarına sökülür bencehayalim benim silikte olsa görmüstün ama kanaman ne durumda galiba sen kimyasal yasadin canim benim.bence bunun baska aciklamasi yok...![]()
yaw eksik icmisin 15 gün icecen
kuzum yaa kist yok bende ne olur ne olmaz diye içeyim dedim10 gün dayanabildim
yaw ben bal gibim iciyom neka güzel tadi varrrrrrricmek ici nsu an bile sabirsizlaniyom saatim gelsede bi icsemmmm
![]()
yineee geldimmmm yemegimi yapip geliyorummm habibtelerimm...yasakhayalimm yesil biber koyuyoruzz ama kirmizi da olurr istege gore tabiki
hayalimmmm sen silikciozgimi gordun neden benim haberim yokkk
keserimmm nerelerdesin kuzu sen ozledik seni...demek gunun vardi aldin altinlari ya da paralari gule gule harcaa habibteemmm
hayalotummm yakin olsaydikk sana yardima gelirdimmm...ellerine saglik mis gibi olmusturr yuvann
nurlummm sanada iyi gezmelerrrrr tatlimmm![]()
tememmmmgördü siligi ama simdi yok diyo :44::44::44:bence kimyasal yasadi malesef
![]()
kanamam az az devam ediyor ama yarına sökülür bence
bitanem 1 gun öyle gördüm geçti bitti
durun resmini koyayım birde siz bakın yaa ben mi hayal görüyorumm![]()
mevlam hayirlisni versin...insallah iyi haberler gelecek inaniyorum bunaaa![]()
masallah habibtem findikimiz baya büyüdüsimdi onun kollari cikmaya basladi
ayy ne güzel rabbim ne güzel yaratiyosun..
![]()
bende 10 gün denemiştim :26::26:zor bitirmiştim :) içebiliyor musun bari canım![]()