• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım bende yazdım ama görmediniz çok yorgunum temzlk yordu beni şimdide hazrlık yapıyorum mum ışığında bir yemek falan filan:))) bugün özel bir gün:)

hoşgeldin canbonumm burdayım:46::46::46:gelemedi henüz kendileri tatlım:44::44:sen nasılsın calışma zamanları yaklastı dimi:17::17

Hosbulduk canim , aman gelmesin insallah hamilesindir canim , sukur bende yiyim ne olsun bildigin gibi tv bakarim , iki gun sonra test yapacam yani ovu testine basliyacam anlayacagin basliyacam calismalara hayirlisiyla..:52::52::52: senin mi basenlerin usuyordu?

Hosbulduk canim , aman gelmesin insallah hamilesindir canim , sukur bende yiyim ne olsun bildigin gibi tv bakarim , iki gun sonra test yapacam yani ovu testine basliyacam anlayacagin basliyacam calismalara hayirlisiyla..:52::52::52: senin mi basenlerin usuyordu?

yok bitanem 3 gündür hafif kahverengi kanamam var:26::26:artık regl olsamda yeni aya başlasak dimi:17::17:ben bu ay ovu. test almayacağım kararlıyım:9::9::9:

canlarım bende yazdım ama görmediniz çok yorgunum temzlk yordu beni şimdide hazrlık yapıyorum mum ışığında bir yemek falan filan:))) bugün özel bir gün:)

Oh ne guzel romantik bir aksam yemegi , ozel gununu ogrenebilirmiyiz.. ne yemekler yaptin bakalim...:16::16::16::16:

:56::56::56::56::56:ellerine sağlık:56::56:
basenleri üşüyen beklenen bebek canım benim

yok bitanem 3 gündür hafif kahverengi kanamam var:26::26:artık regl olsamda yeni aya başlasak dimi:17::17:ben bu ay ovu. test almayacağım kararlıyım:9::9::9:

Allahallah kahve rengi kanaman onceden olur muydu boyle canim'? hayirdir neden ovu testi almiyacan, brisey mi yasadin ovu testleriyle..:44::44::44:

:56::56::56::56::56:ellerine sağlık:56::56:
basenleri üşüyen beklenen bebek canım benim

Ben tam okumadim basenlerim usuyor yazisini gordum de hee beklenen bebek miydi:34::34::34:

selam canim hosgeldin ,,, nasildi ice bildin mi ?
,

hoşbuldum canım hani demiştim ya lahana suyu içtim geçen hafta die onla kıyasladın bin kat iii geldi
bide 5 dakika kaynattım sen ole mi yapıosn

ha bu arada içerken burnum tıkalı 1 kerede içiorm yoksa zorlanırım sende nasıl gidio tatlım

Allahallah kahve rengi kanaman onceden olur muydu boyle canim'? hayirdir neden ovu testi almiyacan, brisey mi yasadin ovu testleriyle..:44::44::44:

Ben tam okumadim basenlerim usuyor yazisini gordum de hee beklenen bebek miydi:34::34::34:

tatlım ovu testim bu ay 6 sında pozitifti yumurtlama 24 saat sonra diyorlar oldumu 7 si:26::26:14 gün sonrası bat olması lazım yani 20 si bugün:26::26:ama benim kanamam 3-4 gündür var:27::27:eee demekki doğru değil:19::19:ve ben bunu daha öncede yaşadım :52::52:

canm sen ilk defamı kullanacaksın ovulasyon testini..gerçekten işe yarıyo mu yaa..ben 1 ay ateş ölçme yı denemiştim..ama denk gelemdi o ay..birde ateşimde çok bi farklılık göremdim zaten nedense??

Back
X