- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.581
kızlar unuttunuz beni![]()
bitanem ben sana hoşgeldin yazdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bn bıraz uzanayım kasıklarım cok batıyor allah nasip ederse gece gelirim gorusmek uzere allaha emanet ol![]()
canim ne yapiyorsunnn????
Hayalimmm burdasin galiba nasilsin? adettin gelmedi demi daha?
hoşgeldin canbonumm burdayımgelemedi henüz kendileri tatlım:44::44:sen nasılsın calışma zamanları yaklastı dimi
:17
canlarım bende yazdım ama görmediniz çok yorgunum temzlk yordu beni şimdide hazrlık yapıyorum mum ışığında bir yemek falan filan:))) bugün özel bir gün:)
Hosbulduk canim , aman gelmesin insallah hamilesindir canim , sukur bende yiyim ne olsun bildigin gibi tv bakarim , iki gun sonra test yapacam yani ovu testine basliyacam anlayacagin basliyacam calismalara hayirlisiyla..senin mi basenlerin usuyordu?
canlarım bende yazdım ama görmediniz çok yorgunum temzlk yordu beni şimdide hazrlık yapıyorum mum ışığında bir yemek falan filan:))) bugün özel bir gün:)
Hosbulduk canim , aman gelmesin insallah hamilesindir canim , sukur bende yiyim ne olsun bildigin gibi tv bakarim , iki gun sonra test yapacam yani ovu testine basliyacam anlayacagin basliyacam calismalara hayirlisiyla..senin mi basenlerin usuyordu?
Oh ne guzel romantik bir aksam yemegi , ozel gununu ogrenebilirmiyiz.. ne yemekler yaptin bakalim...![]()
yok bitanem 3 gündür hafif kahverengi kanamam var:26::26:artık regl olsamda yeni aya başlasak dimiben bu ay ovu. test almayacağım kararlıyım
![]()
ellerine sağlık
basenleri üşüyen beklenen bebek canım benim
evet kızlar bu gün soğan günümün ilk günü..........nasılsınız kızlar
evet kızlar bu gün soğan günümün ilk günü..........nasılsınız kızlar
,selam canim hosgeldin ,,, nasildi ice bildin mi ?
iyiyiz bitanem sanada afiyet olsun![]()
Allahallah kahve rengi kanaman onceden olur muydu boyle canim'? hayirdir neden ovu testi almiyacan, brisey mi yasadin ovu testleriyle..:44::44::44:
Ben tam okumadim basenlerim usuyor yazisini gordum de hee beklenen bebek miydi![]()
canım doğum günümde bugün oyüzden özel:)))