- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #32.481
loorim scorpionsumda 2 hafta önce hamileydi ama malesef yelesemeden kaybetti bebegini cok üzüldük onada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum arabistanda yapmam diyo...
ilk hap veriliyo loorim bildigim kadariyla kalcadan yapiliyo...yinede habbitemle bi konusursunuz![]()
loorim scorpionsumda 2 hafta önce hamileydi ama malesef yelesemeden kaybetti bebegini cok üzüldük onada![]()
bu sefer msji dogru habibteye gonderdimm
coook sogukkkk habibtemmmm donnuyorum valla
ahanda boyle oldumm![]()
attinmi mesaji iyi etmisinn
burada cok sogukk..sözde pazartesinden itibaren +7 ne olacakmis inslalahh.....
loorim aybishin kizi asetonunda oglu olacak hayirlisiylaaklima geldikce haberler veriyom sana
![]()
düsünüyorum daha ne söylesem diyeee
meddcezirimde memleketine gidecek bide ordaki doktoruyla konusup tekrar muayene olacakmissss
hayalotum pazartesi doktora gidip kistleri yok olmusmu insallah ona baktiracakkaklima gelenler bunlar simdilikk
![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi gozleri aydin yasakhayalimmm ya sag salim dogsunlar da ama cook sevindim yaaamasallah onlara
baska haberler varmi bayadir yoktum goruyomusun neler neler olmus![]()
annenler nasi loorim ....![]()
Iyiler yasakhayalimm tabi daha iyiler
bende bu ay sogan kuru yaptim bakalim hayirlisi![]()
vallahami burda bi cok kisi yapiyo..ben ,hayalot,gurbetkiz,kln,keser 84 hepimiz yapiyozz
ben düsükten sonra rahim bi temizlensin diyo yapiyorum loorim ...![]()
insallah faydasini goruruz yasakhayalim
bende yaptim ama hayirlisi bakalim insallah kizlarda biseyler olurr bende olmasada![]()
hayalotum normalde hapsiz regl olamiyodu bunu yapiyodu simdik tam gününde regli geldii
aam loorim bisey söylümmü senden umudum varbu catlatma ignesinden sonra biseyler olacak inslalahhhhh
![]()
evet yasakhayalim baya ise yariyomus bu sogan kuru hadi bakalimmm
insallah habibtemmmm hayirlisi olsun
burdan bas bas bagirmak istiyorum valla 40 gun 40 gece![]()