Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

içini ferah tut balımmmm:52::52:2 gün sonra sevinç gözyaşları dökeceksin inş burda:14::14::14::14: bak hayalotun arkasındanda hiç iş çevirmeye yanaşmıyor loorimm:52::52::52::52:

insallah hayalimm ama ne biliyim bilirsin bu duyguyu iste sonradan hep fos ciktigi icin :31:

Hayalotumun arkasindan is cevirirmiyim hiiic bennn :52::52::52:

hoşbuldum canım iyiki gelmişim sıklmaktan kurtuldum valla :16::16:
hep gel bundan sonra:46::46::46::46:
insallah hayalimm ama ne biliyim bilirsin bu duyguyu iste sonradan hep fos ciktigi icin :31:

Hayalotumun arkasindan is cevirirmiyim hiiic bennn :52::52::52:

sen sabırlısın loorim yine ben coktan yapmıstım testi dayanamayıp:9::9::9:şimdi bile aldım ultra erken gebelik testi:9::9:daha yumurtlama bile olmadı:9::9::9:

hep gel bundan sonra:46::46::46::46:

sen sabırlısın loorim yine ben coktan yapmıstım testi dayanamayıp:9::9::9:şimdi bile aldım ultra erken gebelik testi:9::9:daha yumurtlama bile olmadı:9::9::9:

benim kadar sabirlisini herhalde daha hic gormedim her konuda boyleyim hayalim alsam yapsam test negatif gorursem gercekten moralim bozulur en iyisimi diyorum adetim gelsin gunum gecsin o zaman yaparimm tabi her gunu gecende hamile olmuyo buda bi kesin Ne kadar tuaf bisey bu ya :26:

napıyonuz bakayım hayalim bekle biraz zamanında yapki faydasını göresin.beklemek çok zor haklısın ama bu kadar beklemişsin azıcık daha sabret:16:

napıyonuz bakayım hayalim bekle biraz zamanında yapki faydasını göresin.beklemek çok zor haklısın ama bu kadar beklemişsin azıcık daha sabret:16:

asetonum hosgeldinn :16: masallah bebis hergun dahada cok buyuyoo :nazar::nazar:

nasil gidiyo hamilelik varmi bi sikintin :emir_bebek:

benim kadar sabirlisini herhalde daha hic gormedim her konuda boyleyim hayalim alsam yapsam test negatif gorursem gercekten moralim bozulur en iyisimi diyorum adetim gelsin gunum gecsin o zaman yaparimm tabi her gunu gecende hamile olmuyo buda bi kesin Ne kadar tuaf bisey bu ya :26:
düşünme olumsuz şeyleri negatif olsada Rabbim demekki doğru zamanı bekliyor:34::34:böyle diyorum sanki her relg gününde saatlerce ağlayan ben değilmişim gibi:14::14::14:

yok yok şaka yaptım balımm yaaa:27::27::27:daha temel bile olmayabilir:52::52:ben erken yapıyorm ki çalışmaları bebiş gelirse kız olarak gelsin diye:9::9::9:senin bebişinin cinsiyeti ne:emir_bebek::emir_bebek:

düşünme olumsuz şeyleri negatif olsada Rabbim demekki doğru zamanı bekliyor:34::34:böyle diyorum sanki her relg gününde saatlerce ağlayan ben değilmişim gibi:14::14::14:

yok yok şaka yaptım balımm yaaa:27::27::27:daha temel bile olmayabilir:52::52:ben erken yapıyorm ki çalışmaları bebiş gelirse kız olarak gelsin diye:9::9::9:senin bebişinin cinsiyeti ne:emir_bebek::emir_bebek:

oğluşum olacak teyzesi hayırlısıysa

gecmis olsun usuttun mu ki :26:

Aynen cok kötü usutmusum doktor virus kapmisin dedi, bir gun verdigi ilaclari kulandim iyi oldum sukur , pek ilacdan yana degilim ama ne yapiyim mecbur kalinca..:((:50::50:

geçmiş olsun arkadaşımm :2: bu havalar annemin demesiyle kandırıo insanı :31: bende çalışıyordum ama bunhafta çıktım işten artık evdeyim anam ne güzelmiş c.tesi evde olmak yavaş yavaş iş yapmak :52: valla süper oldu eşimde kursa gitti değmen keyfime :54:

Sagol canim .. Aynen insani kandiriyor bu havalar , ben ne zamandir hic böyle olmamistim , ama bi hasta oldum muda hic cekilmez olurumm

asetonum hosgeldinn :16: masallah bebis hergun dahada cok buyuyoo :nazar::nazar:

nasil gidiyo hamilelik varmi bi sikintin :emir_bebek:

yok sıkıntı çok şükür biraz ağırlaştım o kadar öyle eğilip kalkamıyorum çok..yatakta eskisi gibi rahat uyuyamıyorum onun haricindede hersey güzel sen nasılsın

hakkimizda hayirlisi hayalimm Allahtan ne gelirse raziyiz.. :16:

yok sıkıntı çok şükür biraz ağırlaştım o kadar öyle eğilip kalkamıyorum çok..yatakta eskisi gibi rahat uyuyamıyorum onun haricindede hersey güzel sen nasılsın

:nazar::nazar::nazar: iyi olda canim bebis gelsin tanissin teyzeleriyle :16:

bende iyiyim asetonum bat yaklastikca dahada geriliyorum sanki 2-3 gun kaldi bakalim hayirlisi :26:

hayırlısı olsun cnm sen iyi düşün iyi olur bende 4 gün bekledim adetim geçti hala yapıp yapmama arasında gidip geliyordum :31: ama pozitifi görğnce şaşkınlıktan yere yığılmıştım :31: hiç beklemiuordum :31: inş. şimdi bu durumdan çıkayım bu sefer bekleceğim :16: inş. rabbim gebe biz süpriz yapar :nazar:

ne güzel sıkıntılar var senin öle :nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah rabbim hepimize verir böle sıkıntılarr :nazar::nazar:

Back
X