Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İnşallah canımmm hayırlı ve güzel haberlerini bekleyeceğiz topik olarak hep beraber halay çekeriz inşallah bitanemmmm:32:
:32:

inşallah canım arkadaşlarımız allah yüzümüze gülsün merhametini esirgemesin inşallh böle güle oynaya kavuşalım bebişleirmize :emir_bebek::49::54::16:

öle deme bitanem bak benimde p.tesi bebişim kalbi dumuş aldılar :14: hala üzülüyorum ama napalım allah'ın takdiri sen herzaman iyi düşün inşallah Allah hepimize verecek evlatlarımızı :16: yeterki poztif olalım hani diolarya iyi düşün iyi olsun :31: iyi düşünelim herzaman

cokkkkkk gecmis olsn cnm rabbim ilk sabrini veriyo ama hamile kalamadikca zor oluyo benden tavsiye hemen yap ara verme:(

hosgeldin canimm insallah rabbim hayirlisini versin hepimize:21:

inşallah canım :31:

bu arada bende hamile kalmdn önce sogan suyu içmiştim rahim temizlensin die acep kürtaj sonrası içsem ii gelir mi yaww:26: hani temizliyor ya rahmi bende mi işcem kontrolden sonra :31: bilemedim :53:

inşallah canım :31:

bu arada bende hamile kalmdn önce sogan suyu içmiştim rahim temizlensin die acep kürtaj sonrası içsem ii gelir mi yaww:26: hani temizliyor ya rahmi bende mi işcem kontrolden sonra :31: bilemedim :53:

ic canim iyi gelir tabiki sifa olsun ins:54:

ellerim bu saatte atesleniyo yaa 2 gundur ayaklarim buzzz ellerim fena sicak :44:

Benimde neredeyse 1 haftadır ayaklarım ellerim buz gibi ki ben kışları hiç üşümezdim evde kısa kolluyla gezen ben 1 haftadır lahana gibiyim oooof her şeyide hamileliğe bağlamamak lazım dimi yaaaaaaaaaa:27:

cokkkkkk gecmis olsn cnm rabbim ilk sabrini veriyo ama hamile kalamadikca zor oluyo benden tavsiye hemen yap ara verme:(

bende öle yapmayı düşünüorum cnm cuma kontroüm var eğer temizde rahim sorun yoksa hiç korunmayacağım :14: çokkk özlüyorum o geçen 8 haftayı :43: inşallah gene olur ama ark.ların dediği gibi stres yapma sen ben sırf işim stresli die işten çıktım bu hafta çalışmayacağım dahası evde bebiş için çalışacağım :16: :16:Rabbim yüzümüze gülsün inşallah :49::nazar::nazar:

Benimde neredeyse 1 haftadır ayaklarım ellerim buz gibi ki ben kışları hiç üşümezdim evde kısa kolluyla gezen ben 1 haftadır lahana gibiyim oooof her şeyide hamileliğe bağlamamak lazım dimi yaaaaaaaaaa:27:

ben hamilelige baglamiyorum ama ellerim avuc iclerim fln kipkirmizi olmus valla ates gibi :27:

Back
X