- Konu Sahibi medd_cezir
- #34.481
Slm kızlar ben geldim...selenclk den haber var mı?
hoşgeldin canbonum

bu arada annesındedır canım artık hafta sonu yazar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak uyumam burda beklerim![]()
Selamm kizlarrrr
Bende buralardayim napiyorsunuz bakalim??![]()
bak uyumam burda beklerim![]()
ya offfffff eşim yatalım diyor bi türlü konusamadım daha kızçelrim ben cıkmak zorundayım
ilhanazım gurbetkızçem hancekım hayalim papasonerim unuttummu ya birisini:44:unuttuysam kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum
hayalim madem sen bekliycen sabaha kadar loorımden aldıgım yetkıyı kullanaraktan sana devredıyorum
iyi geceler canbonlrım![]()
yarın güzel haberleriizi bekliyorum kızlar Rabbim hayırlısı neyse onu verisninşallah isteyen herkese verisn evladını
![]()
bende kaçayım bu ilaçlar uyku yapıor yatayım dinleneyimçabucak iyi olayın Allah'ın izniyle sonrada ana olayım
inşallahhh
çokkkk öpüyorummm sizi iyi geceler , tatlı rüyalar inş.![]()
kaynatıyorum bitanemmmhoşgeldinnnnnn
nasılsın varmı belirtiler
![]()
hoşgeldin canbonumnasılsın
bu arada annesındedır canım artık hafta sonu yazar![]()
hoşgeldin balımmm kaymağımmmhaber yok şimdilik sanırımmm
![]()
Hoşgeldin bitanemmm nasılsınnn
iyi gecelerrrr balımmmya offfffff eşim yatalım diyor bi türlü konusamadım daha kızçelrim ben cıkmak zorundayım
ilhanazım gurbetkızçem hancekım hayalim papasonerim unuttummu ya birisini:44:unuttuysam kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum
hayalim madem sen bekliycen sabaha kadar loorımden aldıgım yetkıyı kullanaraktan sana devredıyorum
iyi geceler canbonlrım![]()
Bu sabah bi bakiim dedim kimsecikler yoktu o saatlerde hepinizde pireler uçuşuyordu tabiiii:)))
daha fal bakacaktık yahuuuYaaaa ama yapılırmı bu erkencikten aşk olsun hayalotum yaaaa ne güzel kahvelerimizi içiyoduk daha
geçmiş olsun bitanemmmHosbulduk canim benim ..Belirtiler varmi yok mu bilmem 4 gundur hastayim cok kotu , her yerim agriyor .. atesliydim basim agriyordu, yani ustune birde ilaclar kulandim bakalim hayirlisi canim .
yarın güzel haberleriizi bekliyorum kızlar Rabbim hayırlısı neyse onu verisninşallah isteyen herkese verisn evladını
![]()
bende kaçayım bu ilaçlar uyku yapıor yatayım dinleneyimçabucak iyi olayın Allah'ın izniyle sonrada ana olayım
inşallahhh
çokkkk öpüyorummm sizi iyi geceler , tatlı rüyalar inş.![]()
Hoşbuldum canlarrneler yaparsınız bakam
bende İyiyim bugun dışardaydım da
hamile oldugumu öğreneli hiç iş yapmıyorum haa
hancek im hadi dört gözle bekliyom canım yarını
![]()
geçmiş olsun bitanemmmbat a 6 gün var dimi
Hosbulduk canim benim ..Belirtiler varmi yok mu bilmem 4 gundur hastayim cok kotu , her yerim agriyor .. atesliydim basim agriyordu, yani ustune birde ilaclar kulandim bakalim hayirlisi canim .
Haftaya cuma yazarım demişti giderken((
Insallah hamileyimdir canim , ama batim 5 gün kaldi yani 7 subat .. ama bugun ikindin sanki adet olacak gibi sancilarim vardi .