Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Insallah hamileyimdir canim , ama batim 5 gün kaldi yani 7 subat .. ama bugun ikindin sanki adet olacak gibi sancilarim vardi .

İnşallah bitanemmm hayırlısıyla inşallah bebişin yerleşmiştir rahmine bitanemmm...

Benimde bat 8 i yaaa pazartesiye şu erken gebelik testinden yapıcem inşallah

Ooo cumaya çok var ama bence hamile yani.yoksa ben o testi her ay yapıyordum adetim den 1 gün önce hep tekti:9::9::9:olmasa çıkmaz çift.ben Dr gidiyorum herkes geçtiğimiz ay adet i soruyor 31 Aralık diyorum Dr şaşırıyo ne bu acele daha bat gelmemiş diye:9::9: ben bat dan 2 gün önce öğrendim yaa.:1:

Evet hayatım haklısın bende bu zamana kadar yaptığın 7 testtede tek çizgi çıkmıştı ama bak senin batına 2 gün kala öğrendin sen benimkine daha 5 gün vaar bekleyeyimmi ben o zaman biraz daha

Yapmayacaksın tabii bu aylar senin en keyif yapacağın zamanlar kuzzumm,,ama ben yarın yapamayacağım tahlili geç kalkacağız eşim nöbetci eczane arayacak bulacak gelecek ooooo ben çoktan yaparımki ilk idrarımı o yüzden pazartesiye kalır nasıl sabredebilirsem artık..
Bide yarın annemlerde olacağız akşama ancak gelebilirim yani pazartesiyi bekleyeceğiz canlarım hep beraberr
İlk idrar olması önemli değil ki ben akşam 4 gibi yapmıştım hatırlarsanız:emir_bebek::emir_bebek:yaa ben çok sabırsızım.geceb pztsi hem sağlık Ocağı'na gittim yarın öğleden sonra sonuçlar dedi.bekleyeemdik özele gittik 2 saat sonra aldık sonucu:52::52:

Geçmiş olsun gurbetimmm çok üşütmüşsün bitanem sen yaaa kıyamam dinlen hep bu arada

Allah razi olsun canim aynen cok kotu oldum ya hic olmazdim böyle.. dinleniyorum bakalim ..

o belli olmaz bitanem:26::26:belirtiler aynı oluyormuş hamilelikle :52::52::52:

Evet öyle diyorlar bakalim hayirlisi canim, ama sunizit icin hap kulandim , agri kesic atiyorum yok sa ayakta hic duramiyorum , cok kotu bas dönmem oluyor

İnşallah bitanemmm hayırlısıyla inşallah bebişin yerleşmiştir rahmine bitanemmm...

Benimde bat 8 i yaaa pazartesiye şu erken gebelik testinden yapıcem inşallah

Hayirlisi canim , tabiki her zaman umut icimizde.. Benim gunum gecse bile bir hafta beklerim kesinlikle yapmiyacam sonra hayal kirikligina ugramak istemiyorum .. ama senin icinde his varsa yap canim .

Evet hayatım haklısın bende bu zamana kadar yaptığın 7 testtede tek çizgi çıkmıştı ama bak senin batına 2 gün kala öğrendin sen benimkine daha 5 gün vaar bekleyeyimmi ben o zaman biraz daha

Hımm 5 gün varmış canım daha yarıngidip test Alman'a gerek yok bence salı falan yapsan bekleyebilir misin???

İlk idrar olması önemli değil ki ben akşam 4 gibi yapmıştım hatırlarsanız:emir_bebek::emir_bebek:yaa ben çok sabırsızım.geceb pztsi hem sağlık Ocağı'na gittim yarın öğleden sonra sonuçlar dedi.bekleyeemdik özele gittik 2 saat sonra aldık sonucu:52::52:

Bide bat 8 ya benim o yüzden bide çokmu erken diye düşündüm şimdi ooof çok heyecanlıyım ve bi o kadarda kararsız kaldım şimdi

anlamadım gitti... gecen ay 10 aralık' ta adet oldum ama koyu renkte katı geldi 4-5 gun... 1 subat' ta yine adet oldum ama yine koyu renkte katı geliyor... pazartesi doktora gidicem... hamilelik için uğraşıyorum ama testler negatif hep... arkadaşlar bu erken menopoz belirtisi olabilirmi?? canım cok sıkkın bu işe

Hımm 5 gün varmış canım daha yarıngidip test Alman'a gerek yok bence salı falan yapsan bekleyebilir misin???

Vallahi doğruyu söylemek gerekirse pazartesiye kadar bile zor bekleyeceğim ama bekleyeceğim napiiim.Azıcık bile olsa hafif çizgi bile çıksa hemen özel kliniğe gidip kan testinede baktırırım hımmm silik milk çıkmasa bile yine yaptırırım kan tahlilini sanırım..Bu ay çok fazla umutlandırdılar beni bide yaşanan olaylar gördüğüm rüyalar rüyama giren yemekler onu yiyene kadar çektiğim ızdırap hiç olmayan şeyler olunca bende bilemedim..Acaba kuruntumu yapıyorum çokmu yoğunlaştım bilemiyorum

Gurbetim evet hamilelikte tıpkı adet olcakmışsın gibi oluyor.bi de hamileyim diye düşünüyorsan sadece parol alabiliyormuşsun canım.ağrı kesici.bi de benim bebek takvimim varya bebişin doğumtarihi benimki ile aynı.eğer Zamnında gelirse kuzucum:9::16:

anlamadım gitti... gecen ay 10 aralık' ta adet oldum ama koyu renkte katı geldi 4-5 gun... 1 subat' ta yine adet oldum ama yine koyu renkte katı geliyor... pazartesi doktora gidicem... hamilelik için uğraşıyorum ama testler negatif hep... arkadaşlar bu erken menopoz belirtisi olabilirmi?? canım cok sıkkın bu işe

Yaşın kaç hayatım erken gebelikten şüphelenmen için ailende birindede erken menepoz aranır varmı ailende erken menepoz olan??Bence hemen negatif düşünme benimde her ay 8-10 gün süren reglim geçen ay 3 günde bitti,idrar testi yaptıysan belki onda görünmemiş olabilir istersen kanda baktır bence

banada müsade kuzularrrrr:10::10::10::10::10:seviyorum siziiiii:16::16::16::16:iyi gecelerrr:16::16::16:
iyi geceler canımmm tatlı ruyalar
Vallahi doğruyu söylemek gerekirse pazartesiye kadar bile zor bekleyeceğim ama bekleyeceğim napiiim.Azıcık bile olsa hafif çizgi bile çıksa hemen özel kliniğe gidip kan testinede baktırırım hımmm silik milk çıkmasa bile yine yaptırırım kan tahlilini sanırım..Bu ay çok fazla umutlandırdılar beni bide yaşanan olaylar gördüğüm rüyalar rüyama giren yemekler onu yiyene kadar çektiğim ızdırap hiç olmayan şeyler olunca bende bilemedim..Acaba kuruntumu yapıyorum çokmu yoğunlaştım bilemiyorum

O zaman yap bende biliyorum sabretmek çok zor yap napalım:52::52:inş vardır da çift çizgiyi görürsün:49:yaa ben tlfndan giriyorum zor oluyor biraz kusura bak ayın yavaş oluyo yani anca açılıyor.msj zor gidiyo falan filan:34:

iyi geceler canımmm tatlı ruyalar

O zaman yap bende biliyorum sabretmek çok zor yap napalım:52::52:inş vardır da çift çizgiyi görürsün:49:yaa ben tlfndan giriyorum zor oluyor biraz kusura bak ayın yavaş oluyo yani anca açılıyor.msj zor gidiyo falan filan:34:

İnşallah bitanemm şimdi olsa evde test kalkıp yapıcam yani o derece heyecanlandım,,ama sabredeceğim bekleeceğim pazartesiyi..Bide bak yazınca aklıma geldi benim reglim 8-10 gün falan sürer geçen ay 3 gün sürdü bu bi belirti olabilirmi papasonerim??

Gurbetim evet hamilelikte tıpkı adet olcakmışsın gibi oluyor.bi de hamileyim diye düşünüyorsan sadece parol alabiliyormuşsun canım.ağrı kesici.bi de benim bebek takvimim varya bebişin doğumtarihi benimki ile aynı.eğer Zamnında gelirse kuzucum:9::16:

Canim benim evet belirtiler ayni oldugunu biliyorum , bende kac gundur hastayim usutmusum cok kotu ates ve herseyi var yani ben yurtdisinda yasadigim icin kulandigim agri kesici haplara dikkat ettim yani hamile kisilerin kulandigi agri kesici attim ama parolun aynisi diyim benziyor yani. Ben her ay hamileyim diye dusunuyorum canim benim . Ne güzel bak senin ki takvime göre uyuyormus insallah gününde dogum yaparsin .

kızlar göğüslerm acaip şişti üzerindeki damarlarda iyice beliginleşti

Son düzenleme:
Back
X