- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
- #34.561
amin canınm rabbim kimseye yaşattmasın..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilhanazz benim ablam bebğini 3 aylıkken aldrmak zorunda kaldı. aldrdktan sonra doktor 3 ay korun demiş ve şuanda 3 ay geçti tekraradan düşünüyorlar canım allah inşallah isteyen herkese nasip eder zor bi durum seni anlayabiliyorum..
tamam canım sen ilk adetini bi gör bu ardada kontrollerını ol.daha sonra doktorun eger baslayabılırsınız derse çalışmaya başlarsınız kuzum bebek için.sanırım boylesı daha saglıklı olur![]()
ben cıkıyorum kızçelerim işlerimi bitireyim tekrar gelirim öpüyorum
![]()
biraz iş yaptım tam sizle sohbete gelmiştim amaani, bir kararla abiciğimi ziyarete gidiyoruz annemle..öpüyorum sizi ..akşam gelmeye çalışıcammmm..öptümmmm
yasakhayalim nerelerdesin sen :))meraklendrdrn bizi:)
ilhanazzcım sen hamileleiğinde ilk belirtilerin nelerdi kasığımın üstü karın altında hafif iğne batması gibi sancılar oluyo kısa süreli böyle bişy sende de varmydı?![]()
keserim bu arda senin batini unutmadim 5 inde demiiyaw insalalh verecen su güzel haberiii
![]()
Evet canım vardı bole aynı âdet olcakmiş gibi bide ateş basıyordu sirt agrimda oluyordu ama en belirgin göğüslerdi uçları hafif kararmış bide çok ağrıyordu![]()
Hoş geldin canımahretliklerim ben geldim bakin siz yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nassinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzben cok iyiymmmmmmm is ne yapmadim yemek ortada malzeme bilem yokkkkkk
yine bu aralar tembelim hamaratlik ne yokkkk
gezdim gezdirildim misafirlerim geldi gecen hafta icinde biraz ozmaman hamarattim
simdik ise tembelim..bu arada düsükten sonra ilk batim geldi gecen sali simdik ise bitmek üzere
bu arada hayalotum bi prof dr 05.03.romatizma ve lupus icin randevu aldim israrlarim sonuc verdimarim bi hafta öncede üniv hastanesinden tel geldi gel yerin ayrildi simdik hemen gel dediler 3 gün yatacan rromatozma ve lupusu arastiracagiz dedi benimde haberin yoktu iptal ettim yenimi haber veriyosunuz dedim
...
hayalotum yatmak zorundamiyim romatizma arastirmasi icin ben anlamadim ya...:44::44::44::44::44::44
nlar yatmak zorundasin dediler...bakalim simdiki gidecegim dr ne diyecek yosam odami yatiracak ya
sen yatmismiydin hic hastanede :44::44::44::44:
evet kuşum 5 şubat salı günü yaa heycanlıyım ve birazda umutluyum inşallah:)
ya canım bende de var göğüslerim acıyor vee halka kocaman oldu dün eşime özellikle sordum ben mi abartıyorm diye oda dedi büyümüş ve damarlar çok belirgn dedi![]()
Hoş geldin canımokudum şimdide sendemi düşük yaptın bende bu hafta kürtaj ile aldılar ölmüş yavrum
ilk kanaman ne zaman geldi acaba