Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

biraz iş yaptım tam sizle sohbete gelmiştim amaani, bir kararla abiciğimi ziyarete gidiyoruz annemle..öpüyorum sizi ..akşam gelmeye çalışıcammmm..öptümmmm

ilhanazz benim ablam bebğini 3 aylıkken aldrmak zorunda kaldı. aldrdktan sonra doktor 3 ay korun demiş ve şuanda 3 ay geçti tekraradan düşünüyorlar canım allah inşallah isteyen herkese nasip eder zor bi durum seni anlayabiliyorum..

allah sabır versin canım zor gerçekten insan başına gelmeden anlamıyor ama inş. çok bekelemeden sağlıcakla alırız yawrularımızı kucağımıza:16::16:

tamam canım sen ilk adetini bi gör bu ardada kontrollerını ol.daha sonra doktorun eger baslayabılırsınız derse çalışmaya başlarsınız kuzum bebek için.sanırım boylesı daha saglıklı olur:29:

inşallah canım yaww bende kendimi öle motive ediyorum allah dediği olur diyor eminim biizm için en iyisi o verir diyorum açılııorum ..:nazar::nazar: cuma gideyimde eğer doktor rahim temiz derse daha rahat olurum bide pataloji sonucu gelecek neden ölmüş bebeğim die bakalım inş. doğal yollarla ölmüştür :14: artık bunu bile temmenni ediyor insan bi sorun olmasın da yeter :nazar::nazar::nazar:

off yaa nette sorun var gidip gelior anca yazabiliorum canlarımda çıkmış bilee :16::16::16: hayalotumm kolayngelsin sana yap işlerini yazık kalmasın akşama

8scorpions selamlar ailene git gez tabi kafa dağıtt :16::16:

oyy bende kalksam duş alsam akşam kursum var :27: hiç gidesim yok 2 haftadır atlatıyordum bu hafta kaçamıcam sanırm :32: :29::29:

ilhanazzcım sen hamileleiğinde ilk belirtilerin nelerdi kasığımın üstü karın altında hafif iğne batması gibi sancılar oluyo kısa süreli böyle bişy sende de varmydı?:1:

Son düzenleme:
ahretliklerim ben geldim bakin siz yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

nassinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:4:ben cok iyiymmmmmmm is ne yapmadim yemek ortada malzeme bilem yokkkkkk:27::27:yine bu aralar tembelim hamaratlik ne yokkkk:51::51::51:gezdim gezdirildim misafirlerim geldi gecen hafta icinde biraz ozmaman hamarattim:1:simdik ise tembelim..bu arada düsükten sonra ilk batim geldi gecen sali simdik ise bitmek üzere:46::46:

bu arada hayalotum bi prof dr 05.03.romatizma ve lupus icin randevu aldim israrlarim sonuc verdi:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:marim bi hafta öncede üniv hastanesinden tel geldi gel yerin ayrildi simdik hemen gel dediler 3 gün yatacan rromatozma ve lupusu arastiracagiz dedi benimde haberin yoktu iptal ettim yenimi haber veriyosunuz dedim:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:...:4::4::4:hayalotum yatmak zorundamiyim romatizma arastirmasi icin ben anlamadim ya...:44::44::44::44::44::44:onlar yatmak zorundasin dediler...bakalim simdiki gidecegim dr ne diyecek yosam odami yatiracak ya:4::4::4::4::4::4::4:sen yatmismiydin hic hastanede :44::44::44::44:

keserim bu arda senin batini unutmadim 5 inde demii :46::46::46::46::46:yaw insalalh verecen su güzel haberiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilhanazzcım sen hamileleiğinde ilk belirtilerin nelerdi kasığımın üstü karın altında hafif iğne batması gibi sancılar oluyo kısa süreli böyle bişy sende de varmydı?:1:

Evet canım vardı bole aynı âdet olcakmiş gibi bide ateş basıyordu sirt agrimda oluyordu ama en belirgin göğüslerdi uçları hafif kararmış bide çok ağrıyordu:nazar:

Evet canım vardı bole aynı âdet olcakmiş gibi bide ateş basıyordu sirt agrimda oluyordu ama en belirgin göğüslerdi uçları hafif kararmış bide çok ağrıyordu:nazar:

ya canım bende de var göğüslerim acıyor vee halka kocaman oldu dün eşime özellikle sordum ben mi abartıyorm diye oda dedi büyümüş ve damarlar çok belirgn dedi:17:

Son düzenleme:
:ssz:
ahretliklerim ben geldim bakin siz yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

nassinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:4:ben cok iyiymmmmmmm is ne yapmadim yemek ortada malzeme bilem yokkkkkk:27::27:yine bu aralar tembelim hamaratlik ne yokkkk:51::51::51:gezdim gezdirildim misafirlerim geldi gecen hafta icinde biraz ozmaman hamarattim:1:simdik ise tembelim..bu arada düsükten sonra ilk batim geldi gecen sali simdik ise bitmek üzere:46::46:

bu arada hayalotum bi prof dr 05.03.romatizma ve lupus icin randevu aldim israrlarim sonuc verdi:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:marim bi hafta öncede üniv hastanesinden tel geldi gel yerin ayrildi simdik hemen gel dediler 3 gün yatacan rromatozma ve lupusu arastiracagiz dedi benimde haberin yoktu iptal ettim yenimi haber veriyosunuz dedim:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:...:4::4::4:hayalotum yatmak zorundamiyim romatizma arastirmasi icin ben anlamadim ya...:44::44::44::44::44::44:onlar yatmak zorundasin dediler...bakalim simdiki gidecegim dr ne diyecek yosam odami yatiracak ya:4::4::4::4::4::4::4:sen yatmismiydin hic hastanede :44::44::44::44:
Hoş geldin canım :16: okudum şimdide sendemi düşük yaptın bende bu hafta kürtaj ile aldılar ölmüş yavrum :14: ilk kanaman ne zaman geldi acaba

ya canım bende de var göğüslerim acıyor vee halka kocaman oldu dün eşime özellikle sordum ben mi abartıyorm diye oda dedi büyümüş ve damarlar çok belirgn dedi:17:

Inşallah bi tanem :16: düşün iyi olsun ama bu kadar belirtin varsa kesin hamişsin allah ın izniyle:nazar:

:ssz:
Hoş geldin canım :16: okudum şimdide sendemi düşük yaptın bende bu hafta kürtaj ile aldılar ölmüş yavrum :14: ilk kanaman ne zaman geldi acaba

hosbuldum ilhannazimmm:46::46::46:sende hosgeldin tanisalim önce canim benim ben yasakhayal :52:hayalotum kacakhayalim yada kacak canbon der yani bi cok ismim varr:27::27::27:

sanada cok gecmis olsun rabbim sabirlar versinnnn insalah bi daha yasamazsinn:6::6:

kuzum benim hikayem biraz uzun ben 3 yil icinde 5 bebek kaybettimm:14:3 kürtaj iki kendinden düsügüm var..en büyük bebegim 15 haftalikti kaybettigimde...3 tanesi 8 haftalikken birinide 5 haftalikken kaybettim:14:

en son düsügümü 8 haftalikken 29.12.2012 de kaybettim...bu sefer kendiliginden düsük oldu...düsükkten 32 gün sonra reglim geldi..kürtaj olduklarimda hep 33 gün sonra gelmisti...:6:

Son düzenleme:
Canılarum ben çıkıyorum kursa gitcem:27: hiç canım istemiyor ama mecbur akşam görürüz sağlıcakla kalın kocaman öpüyorun sizleri:54::54:

Back
X